Ultimate Business & Tax Guide –

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Σκέφτεστε να δημιουργήσετε μια S Corporation ή να μετατρέψετε μια υπάρχουσα εταιρεία ή LLC σε S Corp;

Αυτός ο “S Corporation: Ultimate Business & Tax Guide” θα σας βοηθήσει να πάρετε τη σωστή απόφαση καθώς μαθαίνετε όλες τις απαιτήσεις για να δείτε εάν μια S Corporation είναι ο σωστός τύπος καταχώρισης για εσάς.

Έννοια εταιρικού cloud με κόκκινο χρώμα με φοβερούς όρους όπως μέτοχοι, εταιρικό δίκαιο και άλλα.

Τι είναι η S Corp;

Οι εταιρείες S είναι κανονικές εταιρείες για καταστατικούς σκοπούς όπου εκλέγονται εκλεγμένες εταιρείες S.

Μια εταιρεία S, γνωστή και ως υποκεφάλαιό της S Corporation, τηρεί ειδικούς κανόνες σύμφωνα με τον Κώδικα Εσωτερικών Εσόδων (IRC) στους οποίους τα έσοδα, οι πιστώσεις και οι ζημίες μπορούν να μεταβιβαστούν στους μετόχους.

Οι εταιρείες S προτιμώνται από πολλούς ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Δεδομένου ότι δεν μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι από 100 μέτοχοι και έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως περιορισμένη ευθύνη. ενώ επιτρέπει τη μετάδοση ως εταιρική σχέση

Σχηματισμός S Corp (Σχηματισμός S Corp)

Η σύσταση μιας S Corp είναι παρόμοια με τη σύσταση μιας συμβατικής C Corporation για νομικούς σκοπούς. Ξεκινάτε τη διαδικασία σχηματίζοντας μια εταιρεία C ως συνήθως με τον Υπουργό Εξωτερικών. Στη συνέχεια, υποβάλετε μια εταιρική εκλογή S στην IRS εντός 75 ημερών από τον σχηματισμό.

Για τη δημιουργία του απαιτείται η ακόλουθη λίστα εγγράφων:

 • Καταστατικά της εταιρείας
 • κανόνας
 • πρακτικά συνεδρίασης του ιδρύματος
 • αριθμός
 • κρατικός αριθμός απασχόλησης
 • αναφορά δεδομένων
 • πιστοποιητικό μετοχής
 • Η επίσημη σφραγίδα της εταιρείας
 • έντυπο 2010

Εκλογή της S Corporation

στις εκλογές S-corporation Πρέπει να υποβάλετε το έντυπο IRS 2010 στην IRS εντός 75 ημερών.

Υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις για την καθυστερημένη υποβολή στην S Corporation, εάν έχετε βάσιμο λόγο.

Μια LLC μπορεί να επιλέξει να φορολογηθεί ως εταιρεία S υποβάλλοντας έγκαιρα το Έντυπο 2010.

Εάν δεν μπορείτε να υποβάλετε την εκλογή σας εγκαίρως και θέλετε να μάθετε πώς να πραγματοποιήσετε καθυστερημένες εκλογές της S Corp, κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με αυτό το συγκεκριμένο θέμα.

S Corp Tax

Πρέπει να υποβάλετε μια φόρμα Η 1120S S-corporation θεωρείται εταιρεία μεταβίβασης και έκδοσης εντύπων για όλους τους μετόχους με οποιοδήποτε εισόδημα, απώλεια και πίστωση. Οι φορολογούμενοι χρησιμοποιούν αυτό το K1 για να πληρώσουν φόρους μαζί με τους προσωπικούς τους φόρους.

Γενικά, χρεώνονται εταιρικοί φόροι. 15 Μαρτίου και 15 Σεπτεμβρίου Εάν κάνετε αίτηση για επώνυμο. στην αίτηση επωνύμου Πρέπει να υποβάλετε Έντυπο 7004.

Είναι σημαντικό να υποβάλετε έγκαιρα τους φόρους σας. Υπάρχουν αυστηρές κυρώσεις για την καθυστερημένη υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης.

Οφέλη S Corporation

Οι εταιρείες S έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Υπάρχουν όμως τρία βασικά πλεονεκτήματα.

 1. Αυτό εξοικονομεί χρήματα από τον φόρο αυτοαπασχόλησης σε σύγκριση με μια επιχείρηση ατομικής επιχείρησης. Γενική Εταιρία ή Ε.Π.Ε
 2. Περιορισμένη ευθύνη για τους μετόχους, εφόσον συμμορφώνεστε με όλες τις νομικές απαιτήσεις και δεν εμπλέκεστε σε απάτη.
 3. Αυτό μειώνει την πιθανότητα ελέγχων, βοηθώντας σας να διαχωρίσετε τα οικονομικά της επιχείρησής σας από τα προσωπικά σας.

Περισσότερα >>

Μάθε πως Αποφύγετε τους ελέγχους της IRS

Συγκρίνετε μεγάλες επιχειρηματικές εταιρείες

S Corp Ultimate Business and Tax Guide

S Corp vs LLC vs C Corp vs Partnership vs Sole Proprietorship

Εταιρεία Σ Co., Ltd. Sea Corporation Δουλεύοντας μαζί μοναδικός ιδιοκτήτης
Αποκάλυψη ευθύνης περιορισμένος περιορισμένος περιορισμένος Δεν περιορίζεται στους ομόρρυθμους εταίρους

περιορισμένη σε ετερόρρυθμους εταίρους

απεριόριστος
συνέχιση της εταιρείας απεριόριστος Ποικίλει, μπορεί να επηρεάσει το φορολογικό καθεστώς της εταιρείας. απεριόριστος Limited, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στη σύμβαση εταιρικής σχέσης. περιορίσει τη διάρκεια ζωής του ιδιοκτήτη
μεταβίβαση τόκων Θα τεθεί άμεσα σε ισχύ κατά τη μεταβίβαση των μετοχών. Ποικίλει, μπορεί να επηρεάσει το φορολογικό καθεστώς της εταιρείας. Θα τεθεί άμεσα σε ισχύ κατά τη μεταβίβαση των μετοχών. Δύσκολο, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στη συμφωνία εταιρικής σχέσης δύσκολος
απόκτηση κεφαλαίου που λαμβάνονται από την έκδοση μετοχών κοινοποιήθηκε από μέλος που λαμβάνονται από την έκδοση μετοχών Πιο εύκολο από την ατομική επιχείρηση καθώς είναι μια κοινή εταιρική σχέση. που ο ιδιοκτήτης μπορεί να προστατεύσει σε περιορισμένο βαθμό
πρέπει να υποβάλουν φόρους Έντυπο 1120S; Διανείμετε K-1 στους μετόχους. Ανάλογα με την ταξινόμηση της LLC, το έντυπο 1065 εάν το Sch C απαλλάσσεται από τον φόρο, το έντυπο 1120S εάν το S Corp και το έντυπο 1120 εάν το C Corp. Έντυπο 1120 Το έντυπο 1065 διένειμε Κ-1 στους μετόχους. Πρόγραμμα Γ με Έντυπο 1040
φόρος εισοδήματος επιστράφηκε στους μετόχους.

Οι μέτοχοι φορολογούνται απευθείας. (χωρίς διπλή φορολογία)

καθώς και εταιρική σε φορολογούνται απευθείας στους μετόχους με το συμφωνημένο επιτόκιο των μετόχων απευθείας στον ιδιοκτήτη
Έξοδα διοικητικής λειτουργίας πολύ ψηλά σαν μια εταιρεία πολύ ψηλά μέτριος χαμηλός
πλεονεκτήματα αιχμής Γενικά οι μέτοχοι 2% δεν παραιτούνται. εξαρτάται από το φορολογικό καθεστώς απαλλάσσω Αλλά υπόκειται σε μια σειρά από κανόνες. (κυρίως αδιάκριτα) Οι εταίροι γενικά δεν εξαιρούνται. Γενικά δεν εκπίπτουν.
Προκαθορισμένο συνταξιοδοτικό σύστημα Επιλέξιμα προγράμματα εξαρτάται από το φορολογικό καθεστώς Επιλέξιμα προγράμματα Ήρα, Σεπτ. Ήρα, εύκολη Ήρα, Σεπτ. Ήρα, εύκολη
βασικά οφέλη Περιορισμένης ευθύνης χωρίς διπλή φορολογία κανονικής εταιρείας

Εξοικονομήστε φόρους μειώνοντας τους φόρους αυτοαπασχόλησης.

περιορισμένη ευθύνη με φορολογική μεταχείριση εταιρικής σχέσης· Οι περιορισμοί ιδιοκτησίας είναι μικρότεροι από μια εταιρεία S. Περιορισμένη ευθύνη, επιτρέπονται ξένοι μέτοχοι, επιτρέπονται πολλαπλοί τύποι μετοχών Οι πιθανότητές σας για επιχειρηματική επιτυχία αυξάνονται με το σωστό συνδυασμό συνεργατών. Ελευθερία, Ευελιξία, Ελάχιστη γραφειοκρατία.
κύριο μειονέκτημα Δεν πληρούν όλες οι εταιρείες το καθεστώς S. Υψηλότερα όρια για πρόσθετα οφέλη

Οι μέτοχοι υποχρεούνται να πληρώνουν τους μισθούς τους και να λαμβάνουν δίκαιο μισθό.

Ασυνεπής φορολογική μεταχείριση του κράτους υψηλό κόστος κυβερνητικούς κανονισμούς και γραφειοκρατία· διπλή φορολογία εισοδήματος απεριόριστη ευθύνη; Η συχνή αλλαγή συντρόφου μπορεί να είναι δύσκολη. Απεριόριστη ευθύνη – Προβλήματα εάν η επιχείρηση αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ή μηνύει.

Μια S Corp παίρνει 1099;

Οι κανόνες και οι οδηγίες της IRS αναφέρουν ότι δεν απαιτείται να εκδώσετε ένα 1099/1099NEC σε μια S Corp εκτός εάν πρόκειται για ιατρική εταιρεία ή δικηγόρο.

Περισσότερες πληροφορίες >>

Ρίξτε μια ματιά στον περιεκτικό μας οδηγό 1099.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες επισκεπτόμενοι τον ιστότοπο της IRS.

Μειονεκτήματα της S Corp

 • Οι μέτοχοι της S Corp πρέπει να αμείβονται με δίκαιους μισθούς (W2).
 • Το κόστος υποβολής φορολογικών δηλώσεων και αμοιβών λογιστών είναι υψηλότερο από αυτό της ατομικής επιχείρησης.
 • Χρειάζεστε μια εταιρεία μισθοδοσίας για τη λειτουργία της μισθοδοσίας.
 • Υψηλό κόστος συντήρησης ή συμμόρφωσης

συμπέρασμα

Στο S Corporation: Ultimate Business & Tax Guide, καλύπτουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της S Corp, καθώς και νομικές και φορολογικές απαιτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας και μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συμβουλές και τις στρατηγικές εξοικονόμησης φόρων.

Μάθε περισσότερα

16 Φορολογικά οφέλη σύστασης

Πώς πληρώνω φόρους στο IRS;

Τα 7 καλύτερα συνταξιοδοτικά προγράμματα

Μπορεί η S Corp να ανταλλάξει το 1031;

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *