SBA 504 Loans: Ένας απόλυτος οδηγός –

SBA 504 Loans: Ένας απόλυτος οδηγός -

Η παγκόσμια πανδημία του 2020 έχει αλλάξει άρδην τις ζωές όλων. Αλλά ένας τρόπος με τον οποίο μας χτυπάει είναι ότι το 1,8% όλων των μικρών επιχειρήσεων ανέφεραν ότι δεν θα ξανανοίξουν μετά την πανδημία.

Φαίνεται επιφανειακό και δεν φαίνεται πολύ. αλλά στην πραγματικότητα Υπάρχουν πολλές τοπικές επιχειρήσεις. Οι τοπικές μικρές επιχειρήσεις δυσκολεύονται να ανταγωνιστούν από τη Μεγάλη Ύφεση πριν από σχεδόν εκατό χρόνια.

αλλά υπάρχει ελπίδα Χάρη στη δημιουργία της κυβέρνησης SBA 504 Δάνεια Η πολεοδομική άδεια είναι μια ευκαιρία για τις μικρές επιχειρήσεις.

Είναι το σωστό δάνειο για την επιχείρησή σας μια δύσκολη και προσωπική ερώτηση; Αλλά είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε καλύτερα τις επιλογές σας. Συνεχίστε να διαβάζετε το “SBA 504 Loans: The Ultimate Guide” για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επενδυτικές σας επιλογές!

Τι είναι ένα δάνειο SBA;

Τα δάνεια SBA αντιπροσωπεύουν τα δάνεια Small Business Association. Πρόκειται για προσωπικά δάνεια για μικρές επιχειρήσεις καθώς δεν είναι προσωπικά δάνεια. Αντίθετα, τα δάνεια SBA υποστηρίζονται και εγγυώνται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Το SBA είναι ένας γενικός όρος για διαφορετικούς τύπους δανείων SBA. Η εστίασή μας σήμερα είναι στα δάνεια SBA 504, αλλά για να είμαστε σαφείς. Θα συζητήσουμε εν συντομία και τους άλλους τύπους.

Τα δάνεια εξυπηρετούν έναν σημαντικό σκοπό για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Χρηματοδοτούν μεγάλες αγορές όπως ακίνητα ή εξοπλισμό. Είναι μακροπρόθεσμο δάνειο και τυπικά διαρκεί 15-30 χρόνια.

Ας συζητήσουμε τα κοινά δάνεια μικρών επιχειρήσεων. (γνωστά και ως συμβατικά επιχειρηματικά δάνεια) Η κατανόηση της διαφοράς μεταξύ ενός SBA και ενός συμβατικού δανείου θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και των δύο. αλλά για τώρα Οι γενικές διαφορές που πρέπει να καταλάβουμε είναι Ο δανειολήπτης είναι ο εγγυητής. Ένα άλλο είναι οι κρατικές εγγυήσεις. ειδικά το CDC

Αυτό βοηθά τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων να δημιουργήσουν ανεξάρτητο κεφάλαιο με την πάροδο του χρόνου. Με άλλα λόγια, εάν ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης θέλει να επεκτείνει την επιχείρησή του σε ένα νέο κτίριο ή περιοχή. Ψάχνετε να μεταφέρετε την επιχείρησή σας από μια μικρή πόλη; Σε μια μεγάλη πόλη; Αλλά δεν έχετε τα χρήματα για να το αγοράσετε άμεσα.

Τα δάνεια SBA λύνουν αυτό το πρόβλημα. Γιατί δεν δημιουργείτε δικό σας εισόδημα. Στη συνέχεια προετοιμάζουν τα έσοδα έτοιμα για να τα χρησιμοποιήσετε στις αγορές σας. κάνοντας έτσι Αυτά τα δάνεια βοηθούν τις μικρές επιχειρήσεις να ανταγωνιστούν τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

SBA 504 Δάνεια

Τι είναι ένα συμβατικό δάνειο;

Το συμβατικό δάνειο είναι ένας άλλος γενικός όρος που χρησιμοποιείται για να αναφέρεται σε πολλούς τύπους δανείων. αλλά με τη γενική έννοια Ένα συμβατικό δάνειο είναι ένα προσωπικό δάνειο.

Τα προσωπικά δάνεια δεν είναι εγγυημένα. Δεν καλύπτεται σε κάποιο βαθμό από την κυβέρνηση των ΗΠΑ όπως η SBA. Η πλήρης εξάρτησή της είναι από τον δανειολήπτη για να ασφαλίσει το δάνειο.

Ο οφειλέτης εγγυάται ή εγγυάται προσωπικά δάνεια με δική του περιουσία. Αυτά τα περιουσιακά στοιχεία περιλαμβάνουν ακίνητα και άλλες εξασφαλίσεις.

Γενικά θέλουν υψηλότερο πιστωτικό σκορ. Οι αρνήσεις είναι πολύ συχνές και η αποπληρωμή θα επιβαρύνει εσάς εάν αθετήσετε την υποχρέωση.Επιπλέον, έχουν υψηλές εισοδηματικές απαιτήσεις για τους αιτούντες.

Παρόλο που πολλοί πιστωτικοί ιστότοποι ισχυρίζονται ότι απαιτούν πιστωτικό αποτέλεσμα 620, γενικά δεν το αποδέχονται αυτό. Πρέπει να έχετε τουλάχιστον 50-60 πιστωτικές μονάδες για να προκριθείτε.

Το πλεονέκτημα αυτών των δανείων είναι ότι είναι ευέλικτα. Επιχειρήσεις και ιδιώτες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για αυτά τα δάνεια. Βοηθούν τους ανθρώπους να κάνουν μαζικές αγορές σε όλους τους τομείς, για παράδειγμα, εάν θέλετε να αυξήσετε το απόθεμά σας. Μπορεί να μην πληροίτε τις προϋποθέσεις για δάνειο SBA.

Τα δάνεια SBA είναι διαθέσιμα για αγορές ακινήτων και μηχανημάτων. Δεν μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με άλλους τρόπους. Αλλά τα συμβατικά δάνεια έρχονται με βαριά βάρη για τους δανειολήπτες. Πριν αγοράσετε ή υπογράψετε ένα δάνειο Φροντίστε να λάβετε οικονομικές συμβουλές.

Πότε δημιουργήθηκαν αυτά τα δάνεια και γιατί;

Η SBA ξεκίνησε το 1932 ως RFC (Reconstruction Finance Corporation). Ο Χούβερ στην άμβλυνση των αγώνων της Μεγάλης Ύφεσης. Στόχος του είναι να αποτρέψει τις μικρές επιχειρήσεις από τη στασιμότητα εκείνες τις δύσκολες στιγμές.

Αργότερα, υπό τη διοίκηση του Franklin Roosevelt, το RFC μεγάλωσε σε μέγεθος. Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, οι μικρές επιχειρήσεις αγωνίστηκαν να ανταγωνιστούν τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις. λόγω πολέμου Στη συνέχεια, οι μεγάλες επιχειρήσεις άκμασαν κάτω από τη μαζική παραγωγή που χρειαζόταν για την υποστήριξη του πολέμου.

Ωστόσο, οι μικρές επιχειρήσεις επλήγησαν σκληρά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι επιχειρήσεις Buck μπορούν να αυξήσουν και να αυξήσουν την παραγωγή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Μπορούν να επωφεληθούν από τις υψηλές απαιτήσεις των πολιτών και της κυβέρνησης.

Σε αυτό το σημείο, όλοι πάλευαν ότι ήταν αρκετό. Τα εργοστάσια εξακολουθούν να καταστρέφονται στην Ευρώπη. Αυτό επιβαρύνει τεράστιο τον κατασκευαστικό τομέα της Αμερικής για την παραγωγή βασικών αγαθών. για αυτούς τους λόγους Έτσι οι μεγάλες επιχειρήσεις μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη τους. Οι μικρές επιχειρήσεις δεν διαθέτουν αυτούς τους πόρους.

Δεν είχαν τα κεφάλαια και τις εγγυήσεις για να αναβαθμίσουν τις εγκαταστάσεις παραγωγής τους, έτσι η SBA έγινε μια βιώσιμη απάντηση σε αυτές τις μάχες.Πρώην γνωστή ως Small War Plants Corporation (SWPC), αργότερα έγινε τμήμα του Υπουργείου Εμπορίου των ΗΠΑ.

κατά τον πόλεμο της Κορέας Το γραφείο έχει γίνει ο κύριος πάροχος για την αναθεώρηση και την έγκριση μικρών επιχειρήσεων. Το πιστωτικό τμήμα είναι καλά εδραιωμένο και η SBA έχει αναδειχθεί ως ηγέτης σε αυτόν τον τομέα δραστηριότητας.

SBA 504 Δάνεια

Πώς λειτουργούν;

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να σκεφτείτε τα δάνεια SBA είναι να υποστηρίξετε τις μικρές επιχειρήσεις. Οι μικρές επιχειρήσεις δεν έχουν πρόσβαση στην πίστωση που διαθέτουν οι μικρές επιχειρήσεις. Και ως δανειστής, είναι δίκαιο.

Οι δανειστές θέλουν τα χρήματά τους πίσω και θέλουν να πάρουν χρήματα από το δάνειο. Όταν βλέπουν μια μικρή επιχείρηση που δεν έχει πολλά έσοδα ή εξασφαλίσεις. διστάζουν Και δεν μπορείτε να κατηγορήσετε τους δανειστές για αυτές τις ανησυχίες. Εάν δεν υπάρχει σταθερή εξασφάλιση Θα χάσουν πολλά χρήματα εάν αθετήσουν το χρέος τους.

Αλλά στο πλαίσιο του δανείου SBA, η κυβέρνηση χορηγεί το δάνειο. Η κυβέρνηση εγγυάται ένα ορισμένο ποσό δανείων στους δανειστές.Με αυτό το σύστημα, οι δανειστές είναι λιγότερο απρόθυμοι να δανείσουν σε μικρές επιχειρήσεις.

Ας εξετάσουμε τον τρόπο υποβολής αίτησης και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις για δάνεια SBA 504, αλλά εδώ είναι οι γενικοί τρόποι αυτών των δανείων.

Οι αιτούντες πρέπει να υποβάλουν οικονομικά στοιχεία για την επιχείρησή τους στον δανειστή για έγκριση, τα οποία περιλαμβάνουν:

 • ετήσιο εισόδημα
 • πιστωτικές πληροφορίες
 • Η πτώχευση δεν μπορεί να καταγραφεί.
 • μηνιαία πληρωμή
 • Τα δάνεια διαρκούν συνήθως για 2 δεκαετίες.
 • χαμηλό επιτόκιο

Η δομή αυτού του δανείου είναι σημαντική. Το χαμηλό επιτόκιο είναι ένα χαρακτηριστικό σχεδιασμού που αυξάνει τη διαθεσιμότητα. Πολλές φορές οι μικρές επιχειρήσεις πρέπει να πληρώσουν υψηλά επιτόκια για δάνεια. Αλλά αυτό το δάνειο διατηρεί τα επιτόκια χαμηλότερα, καθώς θέτει λιγότερο κίνδυνο για τον δανειστή.

Τι είναι τα δάνεια SBA 504;

Το SBA 504 είναι ένα δάνειο για μικρές επιχειρήσεις κατάλληλο για αγορές ακινήτων και άλλες μεγάλες αγορές. Το όνομα του δανείου προέρχεται από το νομικό τμήμα του λογαριασμού όπου δημιούργησαν αυτό το δάνειο. Είναι κωδικοποιημένο. Άρθρο 697α Ο τίτλος 15 των Ηνωμένων Πολιτειών είναι διάφοροι εμπορικοί νόμοι. που ελέγχει τις Ηνωμένες Πολιτείες

Αυτός ο κώδικας ορίζει οτιδήποτε σχετίζεται με τις συναλλαγές. Τα πάντα, από κανόνες σταθμίσεων και μέτρων έως ελέγχους τιμών SBA. Η ενότητα 504 του νόμου περιγράφει τα ετήσια πιστωτικά όρια και όρια.

Σκοπός αυτού του δανείου είναι να δώσει στις μικρές επιχειρήσεις τη δυνατότητα να κάνουν περισσότερες αγορές. Να θυμάστε ότι το ετήσιο εισόδημά σας είναι εισόδημα μετά από φόρους. Μερικές από τις αγορές που υποστηρίζονται από αυτό το δάνειο περιλαμβάνουν:

 • ακίνητα (οικόπεδο ή κτίριο)
 • ανάπτυξη κτιρίου
 • Κατασκευή κτιρίου στάθμευσης
 • οδική ανάπτυξη
 • αλλάξτε την οροφή
 • παράθυρο
 • Σωλήνας αποχέτευσης (υδραυλικά)

Αυτά τα περιουσιακά στοιχεία είναι γνωστά ως πάγια στοιχεία ενεργητικού. Τα πάγια είναι βασικά κομμάτια ακίνητης περιουσίας που έχουν πραγματική αξία. Οι τιμές των ακινήτων εξισορροπούνται με τις αξίες των ακινήτων. Τα υλικά περιουσιακά στοιχεία όπως η γη και τα κτίρια έχουν σταθερή αξία.

Αυτή η τιμή μπορεί να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου. Αλλά η αξία του αντικειμένου είναι γνωστή και αποδεκτή. Η διαφορά θα είναι τα μαλακά χαρακτηριστικά. Τα soft assets είναι έξοδα που δεν έχουν εγγενή αξία. Αυτό περιλαμβάνει νομικές αμοιβές και έξοδα διάθεσης ακινήτων.

Μπορείτε να συμπεριλάβετε τα έξοδα ακίνητης περιουσίας σε ένα δάνειο SBA 504;

Σε γενικές γραμμές, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δάνειο SBA 504 για να καλύψετε το κόστος ακινήτων ή το κόστος χρηματοδότησης.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε μηνύσει και χρειάζεστε δάνειο SBA 504 για να καλύψετε αυτό το κόστος. Δυστυχώς, αυτό το δάνειο δεν καλύπτει τέτοιου είδους έξοδα. Αυτά τα κόστη δεν είναι απτές αξίες.

Ως προσωρινά έξοδα ορίζονται τα επισφαλή περιουσιακά στοιχεία. Δεν υπάρχει τίποτα που να υποστηρίζει ένα δάνειο μέχρι ένα έτος ή για προσωρινή αξία, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι τα ευνοϊκά περιουσιακά στοιχεία δεν μπορούν να ενοποιηθούν με χρέος.

Το ερώτημα είναι, είναι τα έξοδα που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της αγοράς ακινήτου; Τι σημαίνει αυτό?

Αυτό σημαίνει το κόστος κλεισίματος μιας αγοράς ακινήτου ή το κόστος που πληρώνετε ως νομικές αμοιβές. Αυτά τα κόστη μπορούν να προστεθούν στο κόστος δανεισμού και να αντισταθμίσουν το κόστος δανεισμού.

Τι είναι το CDC για δάνεια SBA 504;

Το CDC δεν είναι το Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων. Ο όρος αναφέρεται σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που χρηματοδοτούν την οικονομική ανάπτυξη. Σημαίνει «Πιστοποιημένος Οργανισμός Ανάπτυξης».

Πρόκειται για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που αναγνωρίζονται από την κυβέρνηση για την οικονομική ανάπτυξη. Αυτοί οι οργανισμοί λειτουργούν χρηματοδοτώντας την ανάπτυξη και την ανάπτυξη.

Αυτά τα CDC χορηγούν μερικά δάνεια για να μειώσουν το βάρος των δανειστών. Συνήθως, αυτοί οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί καλύπτουν περίπου το 40% του δανείου. Η δομή του δανείου έχει ως εξής:

 • Η τράπεζα καλύπτει το 50% του κόστους.
 • Το CDC καλύπτει το 40% του κόστους.
 • Ο δανειολήπτης είναι υπεύθυνος για το 10% του κόστους.

στο τέλος της μέρας Αυτός ο σχεδιασμός μειώνει σοβαρά την ευθύνη του δανειστή. Αυτό τους δίνει τη σιγουριά ότι δεν χάνουν μεγάλα ποσά από τα δάνειά τους.Τα CDC κάνουν σημαντική δουλειά στις κοινότητές τους.

για να πάρει έγκριση Περνούν από μια αυστηρή διαδικασία έγκρισης.

Αλλά ο κύριος στόχος τους είναι να βοηθήσουν την οικονομία και τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα της κοινότητας. Αυτές οι εταιρείες υπήρχαν πριν από το 1960 και έχουν βοηθήσει πολλές μικρές επιχειρήσεις να παραμείνουν ανταγωνιστικές. Και το πιο σημαντικό, παραμείνετε σχετικοί στην αγορά.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις για ένα δάνειο SBA 504;

Οι απαιτήσεις δανείου SBA 504 περιλαμβάνουν διάφορα οικονομικά κριτήρια για να πληρούν τις προϋποθέσεις. Ωστόσο, συγκεκριμένες απαιτήσεις σε μετρητά συζητούνται στις επόμενες δύο ενότητες.

Γενικά, η επιχείρησή σας πρέπει να είναι κερδοσκοπική για να πληροί τις προϋποθέσεις για δάνειο SBA 504. Μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί ή επιχειρήσεις δεν είναι επιλέξιμες για δάνεια. Πρέπει να πληροίτε τις προϋποθέσεις ως μικρή επιχείρηση.

Με άλλα λόγια, δεν θέλουν οι μεγάλες επιχειρήσεις να γίνουν μικρές. Για να μάθετε αν πληροίτε τις προϋποθέσεις ως μικρή επιχείρηση Μπορείτε να ελέγξετε τον ιστότοπο SBA των Ηνωμένων Πολιτειών για διευκρινίσεις σχετικά με αυτό το θέμα.

Η κυβέρνηση απαιτεί να είναι επιλέξιμες μόνο οι επιχειρήσεις που εμπίπτουν σε ορισμένες κατηγορίες.

Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει τον αριθμό των υπαλλήλων που έχετε και τα έσοδα που μπορείτε να δημιουργήσετε. Όλες αυτές οι πληροφορίες πρέπει να υποβληθούν για έγκριση προγράμματος δανείου SBA 504.

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών διαθέτει χρήσιμα εργαλεία για τη μέτρηση της επιχείρησής σας. πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις ως μικρή επιχείρηση.

Χρειάζεστε ένα συγκεκριμένο πιστωτικό σκορ;

Σε αντίθεση με τα συμβατικά δάνεια, τα δάνεια SBA 504 δεν απαιτούν γραπτή πιστωτική βαθμολογία. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο SBA 504 ανεξάρτητα από την πιστωτική σας βαθμολογία. Αλλά το να έχετε ένα καλό πιστωτικό σκορ αυξάνει την ικανότητά σας να γίνετε αποδεκτοί.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δικαιούστε δάνειο. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μάθετε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις είναι να μιλήσετε με έναν πράκτορα.

Εξηγήστε γιατί η εταιρεία έχει πιστωτικό σκορ. Μπορεί να υπάρχουν τρόποι συνεργασίας με εταιρείες με χαμηλές πιστωτικές βαθμολογίες. αρκεί να κατανοήσεις την κατάσταση

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται εάν μπορούν να πληρούν τις προϋποθέσεις για δάνειο SBA εάν έχουν χρεοκοπήσει στο παρελθόν. Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση. Εάν είστε σε πτώχευση (ανεξαρτήτως προγράμματος) δεν θα προκριθείτε.

Ωστόσο, εάν απαλλαγείτε από την πτώχευση Μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις Αυτό είναι στη διακριτική ευχέρεια του δανειστή και της CSC, αλλά γενικά, εάν η πτώχευση απολύθηκε πριν από μερικά χρόνια, είστε εντάξει. Ο στόχος των δανείων SBA είναι να βοηθήσουν τις μικρές επιχειρήσεις να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

Εάν έχετε κάνει ποτέ αίτηση πτώχευσης Μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις μετά την απόλυση. Εξαρτάται από το γιατί υποβάλλετε αίτηση και την τρέχουσα κατάσταση της επιχείρησής σας.

Χρειάζεστε ένα συγκεκριμένο ποσό εισοδήματος;

Το ποσό του εισοδήματος που βγάζετε, δείτε Αλλά αυτό δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις. Τα έσοδα θα αξιολογηθούν για να καθοριστεί πόσο ωφέλιμο θα είναι το δάνειο για την εταιρεία σας.

Μπορεί να αποκλειστείτε εάν η εταιρεία σας κερδίζει περισσότερα από ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε χρόνο. Συνήθως αυτό το ποσό είναι περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Το CDC τείνει να χρηματοδοτεί επιτυχημένες επιχειρήσεις. Αλλά μην αποθαρρύνεστε να κάνετε αίτηση επειδή πιστεύετε ότι το εισόδημά σας είναι πολύ χαμηλό.

Να θυμάστε ότι η επιχείρησή σας αποτελεί σημαντικό μέρος της οικονομίας της τοπικής κοινότητας. Αυτό ψάχνει το CDC.

Πόσο καιρό πρέπει να συσταθεί η εταιρεία σας;

Αν περιμένετε έγκριση Η επιχείρησή σας πρέπει να έχει εγγραφεί για τουλάχιστον 2 χρόνια, ωστόσο δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για έγκριση. Υπάρχουν ορισμένες απαιτήσεις σχετικά με το πόσα μπορείτε να κερδίσετε τα δύο χρόνια πριν από την υποβολή αίτησης.

Εάν κάνετε αίτηση για δάνειο SBA 504, πρέπει να έχετε κερδίσει λιγότερα από 5 εκατομμύρια $ σε δύο χρόνια. Ήταν 5 εκατομμύρια $ ή λιγότερο για τα δύο χρόνια πριν από την αίτησή σας ανά έτος, άρα όχι 5 εκατομμύρια $ για δύο χρόνια. Έως 5 εκατομμύρια $ ανά έτος για δύο χρόνια

έργο πράσινης ενέργειας

Υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις σε αυτές τις απαιτήσεις στο πλαίσιο του προγράμματος πράσινης ενέργειας. Τα έργα πράσινης ενέργειας χρηματοδοτούν συγκεκριμένες επενδύσεις για τη βελτίωση του περιβάλλοντος.

Γενικά, τα έργα πράσινης ενέργειας επιδιώκουν να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση των επιχειρήσεων. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, τα ηλιακά πάνελ, αλλά το κόστος των ηλιακών συλλεκτών δεν είναι το μόνο δάνειο. Συχνά, μπορείτε να καλύψετε την εγκατάσταση και άλλα έξοδα στο πλαίσιο αυτού του δανείου.

Ποια είναι τα οφέλη ενός δανείου SBA 504;

Τα δάνεια SBA 504 έχουν πολλά οφέλη. Τα πιο προφανή είναι τα ποσοστά αποδοχής και τα επιτόκια. Τα ποσοστά αποδοχής είναι σημαντικά για πολλές μικρές επιχειρήσεις που δεν έχουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση.

Η απόκτηση μιας ευκαιρίας χρηματοδότησης για την επιχείρησή σας αλλάζει το παιχνίδι. Εάν οι μεγάλες χρεώσεις είναι απρόσιτες Είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσεις στην επιχείρηση.

Πολλά δάνεια απορρίπτουν μικρές επιχειρήσεις ή προσφέρουν υψηλά επιτόκια. καθιστώντας δύσκολο τον ανταγωνισμό Ευτυχώς, με ένα δάνειο SBA 504, μπορείτε να αγοράσετε νέο χώρο γραφείου ή γη για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Το Γραφείο Μικρών Επιχειρήσεων εκτιμά ότι το ένα τέταρτο των μικρών επιχειρήσεων στερείται επαρκούς κεφαλαίου. Χωρίς αυτά τα κεφάλαια Η επιχείρηση δεν μπόρεσε να επεκταθεί. Δεν μπορούν να ανταγωνιστούν. δεν μπορεί να είναι μια υπηρεσία μιας στάσης

Πολλές μικρές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τις δικές τους πιστωτικές κάρτες. Δεν γνωρίζουν τις πολλές ευκαιρίες για χρηματοδότηση. Αυτά δεν είναι στατιστικά στοιχεία που οδηγούν σε οικονομική ανάπτυξη, αλλά το δάνειο SBA 504 λειτουργεί για τη διόρθωση αυτών των στατιστικών.

επιτόκιο

Το κύριο όφελος ενός δανείου SBA 504 είναι το επιτόκιο. Αυτά τα επιτόκια βασίζονται γενικά στον ίδιο τύπο με τα συμβατικά δάνεια, ωστόσο, μια βασική διαφορά είναι η διάρκεια του δανείου.

Τα συμβατικά δάνεια είναι συνήθως καλά μόνο για πέντε έως δέκα χρόνια με σταθερό επιτόκιο. μετά από αυτή την περίοδο Πρέπει να πληρώσετε τα υπόλοιπα. Ή το δάνειο μπορεί να επανεκτιμηθεί και οι τόκοι να αυξηθούν τα επόμενα δέκα χρόνια.

Τα δάνεια SBA 504 είναι διπλάσια από τα συμβατικά δάνεια. Η τιμή είναι σταθερή και δεν αλλάζει. Σας βοηθά να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας και να εξασφαλίσετε τις μηνιαίες πληρωμές σας.

πολύ υγρό

Η χρήση ενός δανείου SBA σάς επιτρέπει να αυξήσετε τα χρήματά σας εδώ και αμέσως. Ως ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Βασικα Μπορείτε ακόμα να πληρώνετε ενοίκιο και μισθούς ενώ αναπτύσσετε την επιχείρησή σας.

Οι τράπεζες είναι επίσης πιο πιθανό να σας δανείσουν χρήματα. Λόγω της εγγύησης CDC, μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα από την αρχική σας χωρητικότητα. Οι τράπεζες γενικά δεν δανείζουν χωρίς τρόπο να εγγυηθούν τα χρήματα.

με αυτό το δάνειο Μπορείτε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας σήμερα χωρίς να ανησυχείτε για καθυστερήσεις στις επενδύσεις. Χρειάζεστε ταμειακές ροές για να μην χάσετε πολύτιμους υπαλλήλους ή την κύρια θέση σας.

χαμηλή αρχική επένδυση

Στο πλαίσιο ενός δανείου SBA 504, πρέπει να επενδύσετε μόνο έως και το 10% του κόστους. Το υπόλοιπο καλύπτεται από δάνεια που παρέχονται από τράπεζες και CDC, που σημαίνει ότι χρειάζεται μόνο να καταθέσετε ένα μικρό ποσό προκαταβολικά.

Οι μηνιαίες πληρωμές είναι επίσης πολύ χαμηλές καθώς υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα πριν την εξόφληση. Μια μίσθωση χωρίζει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε μικρότερες μηνιαίες δόσεις.

Μπορείτε να αγοράσετε σκληρά περιουσιακά στοιχεία αξίας εκατομμυρίων δολαρίων με αυτό το δάνειο. Αυτό κάνει τεράστια διαφορά για όποιον αναζητά μια σημαντική αποκατάσταση. ή να αλλάξει δραστικά τον τρόπο που γίνονται οι επιχειρήσεις.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για δάνειο SBA;

Για να υποβάλετε αίτηση για δάνειο SBA 504, πρέπει να λάβετε τη συγκατάθεση του συνεργάτη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συμπληρώσουν μαζί σας μια φόρμα αίτησης δανείου. Αυτό απαιτεί πληροφορίες σχετικά με τη δομή της εταιρείας σας. σου ανήκει Ατομική επιχείρηση ή ΕΠΕ;

Είναι και οι συνεργάτες σας μέρος της εταιρείας; Επενδύουν τα χρήματά τους στην επιχείρηση;

Το αν θα πρέπει ή όχι οι μέτοχοι να συμμετέχουν στην αίτηση εξαρτάται από τη δομή της εταιρείας και τις επενδύσεις τους.[pendsonthecompanystructureandtheirinvestmentinit]pendsonthecompanystructureandtheirinvestmentinit[pendsonthecompanystructureandtheirinvestmentinit[pendsonthecompanystructureandtheirinvestmentinit

Υπάρχουν επίσης οικονομικές πληροφορίες που θα πρέπει να συμπληρώσετε. Αυτό περιλαμβάνει φορολογικά και φορολογικά στοιχεία. Αυτό το έντυπο μπορεί να ληφθεί από τον ιστότοπο της SBA.

SBA 504 Lending and Your Company

Το να αποφασίσετε εάν θα δανειστείτε ή όχι χρήματα είναι μια μεγάλη απόφαση. Η κατανόηση του κόστους και των οφελών για την εταιρεία σας είναι κρίσιμη για την επιτυχία της επένδυσής σας. Αυτό το άρθρο σκοπεύει να ενημερώσει τους αναγνώστες για όλα τα πιθανά οφέλη και το κόστος.

Τα δάνεια SBA 504 είναι για μικρές επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτυχθούν. Ίσως χρειάζεστε ένα καλύτερο μέρος; Ίσως χρειάζεστε καλύτερο εξοπλισμό;

Ο οδηγός μας SBA 504 Loan Ultimate έχει απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με άλλα δάνεια SBA, όπως τα μικροδάνεια SBA ή τα δάνεια SBA 7A, ανατρέξτε στους συνδέσμους άλλων άρθρων παρακάτω.

Μάθε περισσότερα

Τα δάνεια SBA επηρεάζουν τα προσωπικά πιστωτικά αποτελέσματα; (Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει.)

Συμβουλές για μικρές επιχειρήσεις: Πόσα δάνεια SBA μπορείτε να πάρετε;

Δάνειο SBA 7A: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Δάνεια λιανικής SBA

Κυρώσεις προπληρωμής SBA

Ποιοι κλάδοι επωφελούνται από το Factoring τιμολογίων;

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *