Rocket Lawyer Review (Honest & Practical Review) –

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Υπάρχουν πολλές εταιρείες στο διαδίκτυο που μπορούν να σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε την επιχείρησή σας ως C Corp, S Corp ή LLC, αλλά λίγες από αυτές προσφέρουν ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες. που περιλαμβάνει συμβόλαια ακίνητα και υπηρεσίες ακίνητης περιουσίας και καταπιστεύματος κατοικίας.Η Rocket Lawyer προσφέρει επίσης υπηρεσίες επαλήθευσης εγγράφων. «Ρωτήστε τον δικηγόρο μου» από δικηγόρο με άδεια του κράτους

Παρακάτω έχουμε ετοιμάσει μια λεπτομερή κριτική Rocket Lawyer που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε εάν η υπηρεσία Rocket Lawyer είναι κατάλληλη για τις ανάγκες σας.

Χρησιμοποιούμε τους ακόλουθους 3 παράγοντες κατά την αξιολόγηση και τη διεξαγωγή μιας ολοκληρωμένης αναθεώρησης των δικηγόρων της Rocket.

 1. παράδοση αγαθών και υπηρεσιών
 2. τιμή
 3. Εξυπηρέτηση πελατών (πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την παραγγελία)

Rocket Lawyer Review: Προσφορές προϊόντων και υπηρεσιών

Διαπιστώσαμε ότι οι υπηρεσίες της Rocket Lawyer είναι ολοκληρωμένες και χρήσιμες για τους περισσότερους πελάτες. Προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες Rocket Lawyer 5 αστέρων.

Το Rocket Lawyer έχει πολύ μεγαλύτερη βιβλιοθήκη εγγράφων σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Zoom Legal. Όταν γίνεστε μέλος του Rocket Lawyer, έχετε πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα. Εκτός από έγγραφα υψηλής ποιότητας, το Rocket Lawyer διαθέτει πάνω από 1000 έγγραφα διαθέσιμα δωρεάν.

Η Rocket Lawyer παρέχει 5 κύριες υπηρεσίες.

 1. Σύσταση και σύμβαση εταιρείας

  Η Rocket Lawyer σάς βοηθά να δημιουργήσετε μια κερδοσκοπική ή μη κερδοσκοπική εταιρεία. Όλες οι απαραίτητες φόρμες και υπηρεσίες είναι διαθέσιμες, όπως εταιρικά έντυπα, έντυπα LLC ή έντυπα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Θα συντάξετε επίσης εκατοντάδες επιχειρηματικές συμβάσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία μιας επιχείρησης. Απασχόληση και Ανθρώπινο Δυναμικό, Συμβάσεις Υπηρεσιών και Πνευματική Ιδιοκτησία

 2. ακίνητα

  Η Rocket Lawyer προσφέρει ένα ευρύ φάσμα συμβάσεων και εγγράφων που σχετίζονται με ιδιοκτήτες, ιδιοκτήτες και ενοικιαστές, συμπεριλαμβανομένων των μισθώσεων. ειδοποίηση έξωσης κ.λπ.

 3. οικογενειακή και προσωπική

  Τα οικογενειακά και προσωπικά έγγραφα που παρέχονται από την Rocket Lawyer καλύπτουν τους ακόλουθους τομείς: υγείας και ιατρικής οικογενειακή υπόθεση (συμπεριλαμβανομένου του διαζυγίου) προσωπικά οικονομικά προσωπική ιδιοκτησία και γενικό δίκαιο

 4. Τα έννομα συμφέροντα του Ομίλου

  Αυτά τα προγράμματα πωλούνται σε εργοδότες που κάνουν τους υπαλλήλους τους ελεύθερους στη χρήση. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για τους εργαζόμενους να αποκτήσουν νομική τεκμηρίωση και νομική βοήθεια για διάφορα νομικά ζητήματα που μπορεί να επηρεάσουν τη ζωή τους.

  Ακολουθεί ένα βίντεο από την Rocket Lawyer που εξηγεί λεπτομερώς αυτά τα οφέλη.

 5. ρώτα έναν δικηγόρο

Ζητήστε από μια υπηρεσία δικηγόρου να απαντήσει σε νομικές ερωτήσεις και να ελέγξει τη σύμβαση και τα έγγραφα.

Αυτό είναι σημαντικό εάν πρέπει να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές. με την τυπική τεκμηρίωση που παρέχεται από την Rocket Advocate.

Rocket Lawyer Review: Κόστος

Με βάση την εκτεταμένη έρευνά μας Διαπιστώσαμε ότι η τιμολόγηση της Rocket Lawyer είναι λογική και ανταγωνιστική. Άλλες υπηρεσίες, όπως το Legal Zoom, μπορεί να φαίνονται χρήσιμες εξωτερικά. Συμπεριλαμβάνονται όμως κρυφά κόστη. Από την αναλυτική μας κριτική Αξιολογούμε το Rocket Lawer με 5 αστέρια.

Rocket Lawyer Review

Παραδείγματα γρήγορων συγκρίσεων και τιμολόγησης:

δικηγόρος πυραύλων

 • Rocket Attorney EIN $60
 • Εγγεγραμμένος αντιπρόσωπος 149,99 $
 • Προσφορά δραστηριότητας: 39,99 $
 • Συνδρομή: 39,99 $/μήνα, περιλαμβάνει τα πιο σημαντικά έγγραφα.

Rocket Advocate Προσφορές: Δωρεάν Υπηρεσία Ενσωμάτωσης με αγορά Συνδρομής ή Δωρεάν Inc. με αγορά Εγγεγραμμένου Αντιπροσώπου.

νόμιμο ζουμ

 • Zoom EIN Law Τιμή: 79 $
 • Εγγεγραμμένος αντιπρόσωπος Legal Zoom: 249 $
 • Το νόμιμο συμβόλαιο Zoom είναι 99 $.
 • Κόστος συνδρομής: $39-$43/μήνα (μέσος όρος $41), με πρόσθετες χρεώσεις για πιο σημαντικά έγγραφα.

Rocket Lawyer Review: Εξυπηρέτηση πελατών (πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την παραγγελία)

Δοκιμάσαμε αυτήν την υπηρεσία οικονομικά, χρησιμοποιώντας κλήσεις, διαδικτυακή συνομιλία, την εφαρμογή Rocket Lawyer και τη νέα υπηρεσία ηλεκτρονικής υπογραφής. Από την κριτική μας για αυτές τις υπηρεσίες Αξιολογούμε αυτή την υπηρεσία 5 αστέρια.

Καλέστε την υποστήριξη:

Καλέσαμε και τις δύο εταιρείες αρκετές φορές και διαπιστώσαμε ότι ο μέσος χρόνος αναμονής για το Rocket Lawyer ήταν μικρότερος από 5 λεπτά σε σύγκριση με 25 έως 30 λεπτά σε άλλους διαδικτυακούς ιστότοπους. Ο αριθμός τηλεφώνου πυραύλων είναι (877) 881-0947 και είναι διαθέσιμος από τις 6 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Υποστήριξη διαδικτυακής συνομιλίας

Η υποστήριξη διαδικτυακής συνομιλίας είναι διαθέσιμη και είναι πολύ αποτελεσματική. Η υπηρεσία είναι άμεση και συνήθως μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε 5-6 λεπτά.

Εφαρμογή Rocket Lawer

Το Rocket Lawyer προσφέρει μια εφαρμογή που επιτρέπει την πρόσβαση σε έγγραφα οπουδήποτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για εύκολη δημιουργία, κοινή χρήση, υπογραφή και πρόσβαση σε έγγραφα.

Ηλεκτρονική Υπογραφή

δικηγόρος πυραύλων Sign With Confidence™ Σας επιτρέπει να λαμβάνετε και να υπογράφετε έγγραφα στο διαδίκτυο. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του RocketLayer, εύκολο στη χρήση και εύκολο στην οργάνωση.

Δωρεάν δοκιμή

Το Rocket Advocate προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών πριν από την αγορά της υπηρεσίας. Ζητούν την πιστωτική σας κάρτα. Έτσι, εάν είστε δυσαρεστημένοι με την υπηρεσία ή δεν σας αρέσει η προσφορά. Ακυρώστε το εντός 7 ημερών για να αποφύγετε μηνιαίες χρεώσεις.

Κριτικές από άλλους ιστότοπους κριτικών:

 1. Rocket Lawyer Hope Pilot Review 4,7/5 δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
 2. BBB Review of Rocket Lawer 4,57/5 δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
 3. Rocket Advocate Consumer Affairs Review 4,9/5 Λεπτομέριες

συμπέρασμα

Με βάση την προσωπική χρήση των προϊόντων της Rocket Lawyer από πραγματικούς πελάτες και διαβάζοντας εκατοντάδες κριτικές στο Google, το Trust Pilot, το Yelp και αλλού, πιστεύουμε ότι το Rocket Lawyer έχει καλή σχέση ποιότητας τιμής.

Εάν είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης ή ιδιοκτήτης ή ιδιοκτήτης ακινήτων. Η χρήση δικηγόρου για τη σύνταξη εγγράφων μπορεί να κοστίσει περισσότερο από την ετήσια αμοιβή του δικηγόρου.

Μάθε περισσότερα

Rocket Lawyer εναντίον Zoom Law

Διαφορές της C Corp & S Corp

The S Corporation: The Ultimate Guide to Business and Taxes

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *