9 Συμβουλές για να σας κρατήσουν άνετα σε ένα στρώμα αέρα

Πώς να παραμείνετε ζεστοί σε ένα στρώμα αέρα

Στις μέρες μας, τα φουσκωτά στρώματα γίνονται δημοφιλή και πραγματικά το αξίζουν. Εύκολο στη συσκευασία, ανύψωση και χρήση για διάφορους σκοπούς.

για να κάνει το στρώμα αέρα πιο ζεστό Για να αυξήσετε τη φωτιά, γεμίστε ένα μπουκάλι νερό με ζεστό νερό και τοποθετήστε το ανάμεσα στα σεντόνια για λίγα λεπτά πριν πάτε για ύπνο.Προσέξτε όμως να μην χρησιμοποιήσετε βραστό νερό γιατί μπορεί να σας κάψει.

Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες συμβουλές για το πώς να παραμείνετε ζεστοί σε ένα φουσκωτό στρώμα.

Πώς να ζεσταθείτε σε ένα στρώμα αέρα

Επενδύστε σε ένα ποιοτικό στρώμα αέρα.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να αποκτήσετε ένα ποιοτικό φουσκωτό στρώμα. Αυτό σημαίνει να σκάβετε βαθιά την τσάντα σας.Θα πρέπει επίσης να επιλέξετε ένα φουσκωτό στρώμα κατασκευασμένο από μια αξιόπιστη μάρκα. Παραδείγματα ποιοτικών φουσκωτών στρωμάτων περιλαμβάνουν:

Η τιμολόγηση ανακτήθηκε από το Amazon Product Advertising API:

Εάν έχετε τη σωστή ποιότητα Πιθανότατα θα απολαύσετε αυτό το στρώμα για τα επόμενα χρόνια. Ένα ποιοτικό στρώμα σας επιτρέπει να κοιμάστε άνετα και ζεστά ακόμα και όταν πέφτει η θερμοκρασία.

σήκωσέ το από το πάτωμα

Η τοποθέτηση ενός στρώματος αέρα στο πάτωμα της σκηνής μπορεί να σας φαίνεται εύκολη επιλογή. Αλλά αυτός δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος. Αντίθετα, αφαιρέστε το φουσκωτό στρώμα από το πάτωμα ή τοποθετήστε αντικείμενα μεταξύ του στρώματος και του δαπέδου.

Ο δροσερός αέρας από το πάτωμα της σκηνής θα κάνει το κρεβάτι πιο δροσερό από όσο θα έπρεπε. Μια λύση είναι να βάλετε ένα στρώμα στο κρεβάτι. Τα πλακάκια αφρού μπορούν να τοποθετηθούν στο πάτωμα ή στη σκηνή ή όπου κι αν βρίσκεστε. Ένα τέτοιο κέλυφος αφρού κάνει τη σκηνή άνετη στο περπάτημα.

Σκεφτείτε ένα κάλυμμα στρώματος.

Ορισμένα στρώματα αέρα έχουν επιφάνειες τόσο σκληρές που μοιάζουν σχεδόν με πλαστικό. Η επιφάνεια μπορεί να είναι κρύα και μπορεί να σας προκαλέσει ενόχληση. να λύσει αυτό το πρόβλημα Σκεφτείτε να προσθέσετε ένα κάλυμμα στρώματος.

Υπάρχουν πολλές επιλογές για στρώματα. ορισμένα κομμάτια που διατίθενται στο εμπόριο και άλλες λύσεις DIY. Το να το τοποθετήσετε σε ένα φουσκωτό στρώμα μπορεί να σας βοηθήσει. Τα μαξιλάρια αφρού, τα κιβώτια αυγών, ακόμη και το περιτύλιγμα με φυσαλίδες μπορεί να είναι απλά πράγματα. που βοηθούν να κάνετε το στρώμα σας πιο άνετο

Πώς να ζεσταθείτε σε ένα στρώμα αέρα

απλώστε τα ρούχα σας

Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να φορέσετε στρώσεις ρούχων πριν ανεβείτε σε ένα στρώμα αέρα. Αυτό βοηθά στη διατήρηση της θερμότητας του σώματός σας, ενώ εμποδίζει το σώμα σας να έρθει σε άμεση επαφή με την επιφάνεια του στρώματος αέρα.

Αν θέλετε να μείνετε ζεστοί, μάλλινα, μεταξωτά και άλλα συνθετικά υφάσματα. Αυτή είναι συχνά η καλύτερη επιλογή. Το βαμβάκι και παρόμοια υλικά δεν μονώνουν πολύ καλά το κρύο. για αυτό πρέπει να τα αποφεύγετε.

Καπέλα, γάντια και κάλτσες

Το ανθρώπινο σώμα είναι πολύπλοκο. και σε κρύο καιρό Το σώμα στέλνει όλη του τη θερμότητα στο κεφάλι για να εμποδίσει τον εγκέφαλο να κρυώσει. Αυτό σημαίνει ότι ο εγκέφαλος αντλεί θερμότητα από τα χέρια και τα πόδια σας. δροσερά χέρια και πόδια

να λύσει αυτό το πρόβλημα Έχετε πάντα στη διάθεσή σας αξεσουάρ όπως μάλλινες κάλτσες και γάντια. Αυτά τα πράγματα θα σας κρατήσουν ζεστούς. Ένα νυχτικό με κουκούλα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε το κεφάλι σας ζεστό.

Πιείτε ζεστό τσάι.

Ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι μπορεί να κάνει θαύματα όταν κάνει κρύο στο κρεβάτι σας. Το να έχετε μια ζεστή τσαγιέρα κοντά είναι το κλειδί για να αποκτήσετε τη ζεστασιά που χρειάζεστε. Φυσικά, δεν χρειάζεται να είναι μόνο τσάι. Μπορείτε να πιείτε ζεστό καφέ ή ένα φλιτζάνι σοκολάτα.

Τα ζεστά ροφήματα ενισχύουν τον μεταβολισμό του σώματός σας και τελικά σας κάνουν να αισθάνεστε καυτή. Θα πρέπει επίσης να αποφεύγετε να τρώτε κρύο φαγητό και να τρώτε ζεστό φαγητό.

Βρείτε μια θερμάστρα για τη σκηνή σας.

Εάν κατασκηνώνετε σε ψυχρή περιοχή Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να μείνετε ζεστοί είναι να ενεργοποιήσετε τη θέρμανση. Υπάρχουν πολλές επιλογές θέρμανσης για να διαλέξετε. Ορισμένο ποσό, εύκολο στη μεταφορά και πρακτικό. Ορισμένοι θερμαντήρες λειτουργούν ως ανεμιστήρες. Σημαίνει ότι είναι ζεστό τη νύχτα και δροσερό τη μέρα.

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε θερμάστρα σκηνής Συνιστάται να απενεργοποιείτε τη συσκευή κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αν αφήσετε το ρεύμα σε λειτουργία μπορεί να προκληθεί υπερβολική συσσώρευση θερμότητας. που μπορεί να προκαλέσει δυσφορία

Επιλέξτε μια ποιοτική σκηνή

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα στρώμα αέρα ενώ κάνετε κάμπινγκ σε εξωτερικούς χώρους Πρέπει να ετοιμάσεις μια καλή σκηνή. Μια καλά κατασκευασμένη σκηνή κρατά το εσωτερικό ζεστό. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει ταλαιπωρία στην προσπάθεια να παραμείνετε ζεστοί στο κρεβάτι.

Οι κακής ποιότητας σκηνές δεν έχουν αποτελεσματική μόνωση. Έτσι θα εκτεθείτε στο κρύο. Εάν χρησιμοποιείτε στρώμα στο δωμάτιο Βεβαιωθείτε ότι όλα τα παράθυρα είναι κλειστά. Αλλά μην κρύβετε τον αερισμό.

σκεφτείτε τα μαξιλάρια ύπνου

Ένα γεγονός για τα στρώματα αέρα είναι ότι μπορούν να ψυχθούν για μικρό χρονικό διάστημα. και μπορεί να σας κάνει να κρυώνετε ενώ κοιμάστε να λύσει αυτό το πρόβλημα Σκεφτείτε να πάρετε ένα μαξιλάρι ύπνου για το στρώμα σας. Τα μαξιλάρια ύπνου είναι πολύ φθηνά και συνήθως χωράνε σε ένα στρώμα αέρα.

Πώς να ζεσταθείτε σε ένα στρώμα αέρα

Ένας άλλος τρόπος για να ζεσταθείτε είναι να χρησιμοποιήσετε θερμαντήρες χεριών και ποδιών. Και είναι ένας φθηνός τρόπος για να μείνετε ζεστοί ενώ χαλαρώνετε σε ένα φουσκωτό στρώμα.

μπόνους συμβουλές

Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το στρώμα αέρα σας είναι όσο το δυνατόν πιο στεγνό. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγετε να χυθεί νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό στο στρώμα. Στην έκτη περίπτωση κατά λάθος Σκουπίστε την υγρασία και αφήστε το στρώμα να στεγνώσει. Εάν υπάρχει περίσσεια υγρού στο στρώμα Ας το βγάλουμε να στεγνώσει στον ήλιο.

συμπέρασμα

Το να μένετε ζεστό ενώ κάνετε κάμπινγκ ή κοιμάστε στο υπόγειο του καλύτερου φίλου σας είναι το κλειδί για έναν καλό ύπνο. αλλά για την επίτευξη αυτού του στόχου Πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά ποιες από τις συμβουλές που αναφέρονται παραπάνω είναι οι πιο χρήσιμες και πιο εύκολες στην εφαρμογή.

Για μερικούς ανθρώπους, η χρήση μιας από τις παραπάνω συμβουλές μπορεί να λειτουργήσει. ενώ άλλοι μπορεί να χρειάζονται συνδυασμό δύο ή τριών συμβουλών για να λειτουργήσουν. Μην ξεχνάτε ότι κοιμάστε σε ένα ζεστό κρεβάτι. Το βράδυ είναι το κλειδί για καλή υγεία και έντονη εστίαση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *