18 καλύτερες φορολογικές εκπτώσεις για δικηγόρους το 2021-2022 (Τελικός οδηγός) –

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Η ζωή του δικηγόρου δεν είναι ποτέ βαρετή. Είτε βοηθάτε πελάτες με προσωπικούς τραυματισμούς είτε με περίπλοκα ζητήματα σχεδιασμού ακινήτων. Φαίνεται ότι φεύγετε από τον έναν πελάτη στον άλλον!

Ξοδεύετε χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο για να κάνετε τα πράγματα.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιες δαπάνες εκπίπτουν φόρου; Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για «Φορολογική απαλλαγή δικηγόρων 2021 – 2022»

Αυτές οι στρατηγικές μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στους φόρους σας. Διαβάστε λοιπόν προτού αυτές οι στρατηγικές μεταμορφώσουν και το εισόδημά σας του επόμενου έτους!» Δείτε μας και εσείς! μπόνους συμβουλές στο τέλος

Πίστωση εικόνας: www.pixels.com

Ποια φορολογική έκπτωση είναι καλύτερη για έναν δικηγόρο;

Ξέρετε ποια είναι η καλύτερη φοροαπαλλαγή για τους δικηγόρους; Ας δούμε τις 18 κύριες φορολογικές ελαφρύνσεις που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι γιατροί το 2021 και το 2022.

1. Διαφήμιση και Μάρκετινγκ για Δικηγόρους

γιατί σήμερα Οι περισσότεροι δικηγόροι δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο. Έτσι, μπορείτε να αφαιρέσετε έξοδα όπως τον ιστότοπό σας, τις επαγγελματικές σας κάρτες, τη φιλοξενία ιστότοπου, τις χρεώσεις τομέα και άλλα. Μπορείτε επίσης να ξοδέψετε χρήματα στο Yelp, το Google AdWords, το Facebook και άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες διαφήμισης. Όλες αυτές οι δαπάνες εκπίπτουν φορολογικά για ομοσπονδιακούς και κρατικούς φορολογικούς σκοπούς.

Εάν εξακολουθείτε να εκτελείτε καμπάνιες αλληλογραφίας, όπως καρτ ποστάλ και διαφημίσεις περιοδικών Μπορείτε να αφαιρέσετε και αυτά τα έξοδα.

2. Εκπαίδευση και Κατάρτιση Δικηγόρων

Αυτό που μάθαμε μιλώντας με εκατοντάδες επιτυχημένους δικηγόρους είναι ότι Έχουν την τάση να επενδύουν τα χρήματά τους για να κερδίσουν δυνατότητες.

Πολλοί έχουν συνεργαστεί με άλλους επιτυχημένους δικηγόρους. να μάθουν και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους Πολλοί γιατροί ξοδεύουν επίσης χρήματα για τις απαιτήσεις συνεχούς εκπαίδευσης για να παραμείνουν στην κορυφή των νομικών και επιχειρηματικών αναγκών.

Πολλοί επιτυχημένοι δικηγόροι αγοράζουν επίσης συνδρομές ακουστικών βιβλίων από το Amazon ή βιβλία ακινήτων και διαδικτυακά μαθήματα. Αυτά τα έξοδα δεν θα μειώσουν μόνο το φορολογητέο εισόδημά σας. Αλλά θα αυξήσει και το εισόδημα που κερδίζετε.

3. Απαραίτητες άδειες και αμοιβές δικηγόρων

Να εργαστεί ως δικηγόρος Πρέπει να διατηρήσετε την άδειά σας και να πληρώνετε ένα τέλος ετησίως ή ανά τρίμηνο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε άδειες πόλης. Άδεια κομητείας και κρατική άδεια Όλα τα έξοδα εκπίπτουν νομικά από τον φόρο.

4. Τηλέφωνο, Διαδίκτυο και Φαξ

Οι δικηγόροι περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο τηλέφωνο, απαντώντας σε κλήσεις ή μάρκετινγκ σε υποψήφιους πελάτες μέσω του Διαδικτύου.

ως δικηγόρος Μπορείτε να κόψετε τους περισσότερους λογαριασμούς κινητού τηλεφώνου (Verizon ή AT&T), λογαριασμούς Internet και Fax/E Fax.

5. Ασφάλιση Δικηγόρου

Οι δικηγόροι πρέπει να κάνουν διάφορες ασφάλειες για την προστασία του κοινού. Αυτή η ασφάλιση περιλαμβάνει ασφάλιση ιατρικού αμέλειας. Γενική Ασφάλιση Επιχειρηματικής Κάλυψης και ασφάλιση επαγγελματικών οχημάτων

Εάν είστε αρκετά επιτυχημένοι για να έχετε το δικό σας γραφείο Μπορεί να έχετε υπαλλήλους και να χρειαστεί να πληρώσετε αποζημίωση εργαζομένων. Επίσης απαλλάσσεται από τον φόρο.

6. Δικηγορικό όχημα (φορτηγό ή φορτηγό) απαλλασσόμενο φόρου

Ως δικηγόρος ταξιδεύεις πολύ. Πολλοί δικηγόροι ταξιδεύουν για να συναντηθούν με πελάτες ή σε διάφορα δικαστήρια.

ως δικηγόρος Κάνετε ταξίδια στη βιβλιοθήκη για περαιτέρω μελέτη ή έρευνα περίπλοκων ιατρικών καταστάσεων.

Τα έξοδα οχημάτων είναι σημαντική έκπτωση. Και είναι σημαντικό να μάθετε όλες τις επιλογές πριν κάνετε την επιλογή σας.

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης ζωγραφικής, έχετε δύο επιλογές για να λάβετε απαλλαγή φόρου αυτοκινήτου:

Ο εύκολος τρόπος (αφαιρούνται σταθερά μίλια)

Ο εύκολος τρόπος είναι να πληρώσετε μίλια για τα μίλια που οδηγείτε για επαγγελματικούς λόγους.

Το 2021, ο τυπικός συντελεστής χιλιομέτρων θα είναι 56 σεντς ανά μίλι.

Για παράδειγμα, αν οδηγείτε 10.000 μίλια, μπορείτε να αφαιρέσετε 5.600 $.

Εκτός από τις τυπικές χρεώσεις χιλιομέτρων Τέλη εγγραφής και φόροι DMV, τόκοι δανείου αυτοκινήτου καθαρισμός οχημάτων Τα διόδια γέφυρας και τα τέλη στάθμευσης μπορούν να αφαιρεθούν από την τυπική έκπτωση απόστασης.

τον πραγματικό τρόπο

Πολλοί δικηγόροι χρησιμοποιούν γενικά την πραγματική μέθοδο. Ειδικά όταν το πραγματικό τους κόστος είναι σημαντικά υψηλότερο από τις τυπικές μεθόδους χιλιομετρικής απόστασης.

στην πραγματικότητα Αναφέρετε τα έξοδα που σχετίζονται με το αυτοκίνητό σας.

Επισκευή και συντήρηση οχημάτων, πάρκινγκ, ενοικίαση οχημάτων Καθαρισμός οχημάτων, τέλη DMV και αποσβέσεις

Συμβουλές: Συνιστούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο φορολογικών εκπτώσεων για δικηγόρους που συμμετέχουν στην αγορά ενός φορτηγού ή μεγαλύτερου οχήματος.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν αγοράζετε ένα επαγγελματικό όχημα για πάνω από 6.000 £.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να αφαιρέσετε το 100% της αξίας του αυτοκινήτου. (Το οποίο είναι μόνο για εργασία. όχι για προσωπική χρήση)

7. Επαγγελματικά ταξίδια και γεύματα

Εάν εργάζεστε σε όλη την πολιτεία ή σε ολόκληρη τη χώρα Ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε πολύ.

Πολλά έξοδα ταξιδιού εκπίπτουν πλήρως από τον φόρο.

Αυτές οι δαπάνες περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια. Διαμονή σε ξενοδοχείο και ταξίδια διαμονής και διατροφής

Από την άλλη, αν βγάζετε πελάτες για επαγγελματικό γεύμα. και άλλοι δικηγόροι ή πωλητές βγαίνουν για να συζητήσουν τις επιχειρήσεις. Μπορείτε να αφαιρέσετε τα έξοδα διατροφής.

Κανονικά, γίνεται έκπτωση 50% στο κόστος των γευμάτων, αλλά το 2021 και το 2022 ο νόμος μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετικός και να επιτρέπει έκπτωση 100% στο κόστος των τροφίμων.

9. Εξαίρεση Υπουργείου Εσωτερικών για Χορηγούς

Πολλοί δικηγόροι και επαγγελματίες εργάζονται από το σπίτι. Μετά τον COVID-19, πολλοί έχουν προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής εξ αποστάσεως από το σπίτι. Τείνουν να κρατούν υπολογιστές, εκτυπωτές και άλλες συσκευές στο σπίτι.

Το IRS απαιτεί ότι το μετοχικό κεφάλαιο που παρακρατείται στη φορολογική σας δήλωση είναι αποκλειστικό και δεν μοιράζεται για προσωπικούς σκοπούς.

Για παράδειγμα, μην έχετε ένα τραπεζάκι δίπλα στην κρεβατοκάμαρά σας Υπάρχουν δύο τρόποι για να το σπάσετε στο σπίτι σας. απλές και πολύπλοκες μεθόδους

Ένας εύκολος τρόπος για δικηγόρους

Ένας εύκολος τρόπος είναι να πολλαπλασιάσετε το τετραγωνικό μήκος με 5 $ ανά τετραγωνικό πόδι. Το μέγιστο ποσό που μπορείτε να κάψετε με αυτές τις μεθόδους είναι 1500 $.

Ένα παράδειγμα είναι ένα δωμάτιο 100 τετραγωνικών ποδιών που χρησιμοποιείτε αποκλειστικά ως γραφείο σας. Πολλαπλασιάστε το με 5 $ και θα λάβετε έκπτωση 500 $ στο γραφείο του σπιτιού σας.

Ολοκληρωμένο σύστημα για δικηγόρους

Για τον υπολογισμό του επιδόματος γραφείου κατ’ οίκον σύμφωνα με αυτή τη μέθοδο

Βρείτε πρώτα το συνολικό μέγεθος του γραφείου σας στο σπίτι, π.χ. 200 τετραγωνικά πόδια, μετά διαιρέστε με το συνολικό μέγεθος του σπιτιού σας, π.χ. 2000 τετραγωνικά πόδια, ώστε το γραφείο να είναι το 10% του συνολικού σπιτιού.

Δεύτερον, αναλαμβάνετε τα έξοδα κατοικίας, όπως τόκους στεγαστικών δανείων, ασφάλιση, φόρους ακινήτων, επισκευές και υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. και συνολικά 20.000 δολάρια κ.λπ.

Τρίτον, παίρνετε το 10% των 20.000 $ που είναι 2.000 $.

10. Μίσθωμα δικηγόρου και κοινόχρηστα

Εάν νοικιάσετε χώρο για την επιχείρησή σας Το ενοίκιο που πληρώνετε εκπίπτει φορολογικά, μαζί με υπηρεσίες κοινής ωφελείας γραφείου, όπως ηλεκτρικό ρεύμα, νερό και υπηρεσίες απορριμμάτων. Το ενοίκιο είναι η μεγαλύτερη δαπάνη μετά την εργασία. Επομένως, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τις εκπτώσεις ενοικίων και φόρων για την επιχείρηση και το γραφείο σας.

Αυτή είναι μια σημαντική φορολογική απαλλαγή για τους δικηγόρους το 2021-2022, καθώς περισσότεροι δικηγόροι πρέπει να αποθηκεύουν τα αρχεία πελατών τους στο γραφείο τους ή σε ενοικιαζόμενους αποθηκευτικούς χώρους ή αποθήκες.

11. Επιχειρηματικά δώρα (καταργείται το όριο 25 $)

Το IRS επιτρέπει επαγγελματικά δώρα έως και 25 $ ανά άτομο ανά έτος. Αν πληρώσεις κάποιον περισσότερο από αυτό Μπορεί να φορολογηθεί ανάλογα με τον σκοπό και τον σκοπό του δώρου.

Εάν αντιμετωπίζετε τις πληρωμές ως άλλα εισοδήματα ή παραπομπές Και πληρώνετε σε κάποιον 600 $ ή περισσότερα, πρέπει να του δώσετε ένα 1099 εκατομμύρια ή 1099 NEC.

12. Εξαίρεση ασφάλισης υγείας με αυτοχορηγία

Εάν είστε αυτοαπασχολούμενος Πρέπει να αγοράσετε τη δική σας ασφάλεια υγείας. Μπορείτε να αφαιρέσετε το κόστος της ασφάλισης υγείας που πληρώνετε για εσάς ή την οικογένειά σας.

Αυτό έχει γραφτεί για να βελτιώσει τη δήλωση φόρου εισοδήματός σας.

13. Δικηγορικά εργαλεία, εξοπλισμός και έπιπλα

Οι δικηγόροι, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων συχνά αγοράζουν σταθερό επιχειρηματικό εξοπλισμό όπως υπολογιστές, κάμερες, τρίποδα, σκηνικά, iPad κ.λπ. για τιμολόγια.

Τα περισσότερα από αυτά τα είδη εκπίπτουν (δαπανώνται) το έτος που τα αγοράζετε και υπόκεινται σε απόσβεση με την πάροδο των ετών.

Ωστόσο, εάν βρείτε τον εαυτό σας να αγοράζει ακριβά αντικείμενα όπως φορητούς υπολογιστές, μηχανήματα ακτίνων Χ, ή έπιπλα ασθενούς που κοστίζουν περισσότερο από $2.500. Επικοινωνήστε με τον φορολογικό λογιστή και το CPA για να δείτε εάν η απόσβεση μπορεί να αφαιρεθεί ή να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Ενότητα 179 ή την απόσβεση μπόνους σε ορισμένα είδη.

14. Εξοπλισμός και λογισμικό γραφείου

Οι δικηγόροι χρησιμοποιούν συχνά είδη γραφείου, όπως φακέλους, βιβλιοδεσίες, χαρτί και στυλό όταν γράφουν εμπορικές αρχιτεκτονικές προτάσεις ή εκθέσεις. Επισκεφτείτε τα σπίτια των πελατών, στείλτε επιστολές ή επιστολές ταχυδρομικώς.

Εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε λογισμικό για να επικοινωνήσετε με τους πελάτες Παρακολουθήστε τις προσφορές σας επικοινωνήστε με τους τρέχοντες πελάτες Ή παρακολουθήστε τα οικονομικά σας χρησιμοποιώντας λογισμικό όπως το QuickBooks.

  • CRM (παράδειγμα ομάδας πωλήσεων)
  • γρήγορο βιβλίο
  • Συστήματα μάρκετινγκ όπως το MailChimp
  • λογισμικό νομικών μορφών

Ακολουθεί μια λίστα με το καλύτερο λογιστικό λογισμικό για μικρές επιχειρήσεις για παρακολούθηση εσόδων και εξόδων.

15. Μισθοί εργαζομένων και φόροι μισθοδοσίας

Εάν έχετε υπαλλήλους που εργάζονται για εσάς, όπως ρεσεψιονίστ, διαχειριστές, λογιστές ή υποστήριξη πωλήσεων Θα τους πληρώσεις ωριαία ή με μισθό;

Μπορείτε να αφαιρέσετε τους φόρους μισθοδοσίας του εργοδότη (FICA, κρατικούς φόρους ανεργίας κ.λπ.) που πληρώνετε εκτός από τους μισθούς και τους μισθούς W2.

16. Συνταξιοδοτικές εισφορές

Η αποταμίευση για τη συνταξιοδότηση είναι σημαντική. Όχι μόνο θα μπορείτε να αποταμιεύετε καθώς μεγαλώνετε. Αλλά μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χιλιάδες δολάρια.

Υπάρχουν πολλά υπέροχα προγράμματα για να διαλέξετε, παραθέτουμε τα 3 κορυφαία:

σοσιαλιστικό κόμμα ισότητας

Το όριο του 2022 είναι 61.000 $ ή το 25% των κερδών σας, όποιο είναι χαμηλότερο. ως αυτοαπασχολούμενος Αυτό το σχέδιο επιτρέπει στους δικηγόρους να επενδύουν περισσότερα χρήματα κάθε χρόνο στη συνταξιοδότηση σε σύγκριση με τα παραδοσιακά προγράμματα IRA.

Λάβετε υπόψη ότι εάν έχετε άλλους υπαλλήλους εκτός από εσάς ή τη σύζυγό σας. Το ποσοστό συνεισφοράς που επιλέγετε για τον εαυτό σας πρέπει επίσης να ταιριάζει με τους δικαιούχους υπαλλήλους σας.

IRAs (Παραδοσιακό & Roth)

Τα παραδοσιακά όρια IRA το 2022 είναι 6.000 $ και 7.000 $ εάν είστε άνω των 50 ετών. Εάν δεν θέλετε να κάνετε μεγάλες συνεισφορές, ένας παραδοσιακός (προ φόρου) ή ένας Roth IRA (μετά φόρου) μπορεί να είναι κατάλληλος για εσάς.

401 χιλ. μόνο

Το όριο προσωπικής συνεισφοράς το 2022 είναι 22.000 $ και 27.000 $ εάν είναι άνω των 50. Ωστόσο, όπως κάθε οργανισμός 401.000, η ​​εταιρεία σας μπορεί να συνεισφέρει έως και το 25% της αποζημίωσής σας στο πρόγραμμα.

Οι μέγιστες προσωπικές και επιχειρηματικές συνεισφορές για αυτό το πρόγραμμα μπορεί να είναι 58.000 $ ή 64.500 $ εάν είναι άνω των 50 το 2022.

Μια σημαντική προϋπόθεση είναι ότι πρέπει να είστε αυτοαπασχολούμενος χωρίς υπαλλήλους στην επιχείρησή σας. (Βασικά μόνο εσείς και ο σύζυγός σας) και είναι σύνηθες να έχετε ανεξάρτητους εργολάβους. Αρκεί να ταξινομηθούν σωστά.

προγράμματα καθορισμένων παροχών (συνταξιοδοτικό πρόγραμμα)

Ένα πρόγραμμα καθορισμένων παροχών είναι ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα στο οποίο ένας εργοδότης συμφωνεί να παρέχει στους εργαζόμενους ένα καθορισμένο επίπεδο παροχών κατά τη συνταξιοδότηση. Οι παροχές γενικά εξαρτώνται από τη διάρκεια υπηρεσίας και τον μισθό του εργαζομένου.

Τα συνταξιοδοτικά προγράμματα είναι γενικά προγράμματα καθορισμένων παροχών. Άλλοι τύποι προγραμμάτων καθορισμένων παροχών περιλαμβάνουν προγράμματα αποθεματικών μετρητών και υβριδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα. Αυτά τα σχέδια σάς επιτρέπουν να εξοικονομήσετε μεγάλα χρηματικά ποσά για τη συνταξιοδότηση. που μειώνει πολύ τον φόρο Εάν είστε άνω των 50 ετών, αυτά τα προγράμματα μπορεί να έχουν αξία άνω των 100.000 $ (ανατρέξτε στο CFP σας).

Τα συνταξιοδοτικά προγράμματα ρυθμίζονται από τον Νόμο Ασφάλειας Εισοδήματος Συνταξιοδότησης Εργαζομένων του 1974 (ERISA). Τα προγράμματα αποθεματικών μετρητών δεν υπόκεινται στους κανονισμούς της ERISA. Τα υβριδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα αποτελούν συνδυασμό ενός συνταξιοδοτικού προγράμματος και ενός προγράμματος αποθεματικών μετρητών. και υπόκειται στους κανονισμούς ERISA.

Τα προγράμματα καθορισμένων παροχών αποτελούν σημαντικό μέρος των προγραμμάτων συνταξιοδότησης πολλών εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν σε αυτό το είδος προγράμματος μπορούν να λάβουν ένα ορισμένο επίπεδο εισοδήματος κατά τη διάρκεια της συνταξιοδότησης. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε τη ζωή μετά τη συνταξιοδότηση άνετη.

Αν πληρώσεις δικηγόρο εγκεκριμένος λογιστής ή έναν λογιστή για τη φωτογραφική σας επιχείρηση. Μπορείτε να αφαιρέσετε αυτές τις επαγγελματικές αμοιβές.

Φροντίστε να συμπεριλάβετε ένα 1099M ή 1099 NEC όπως απαιτείται. Δείτε τις οδηγίες μας για τα 1099.

18. Δημιουργήστε μια εταιρεία S για δικηγόρους.

Οι δικηγόροι μπορούν να εξοικονομήσουν χιλιάδες δολάρια συγχωνεύοντας την επιχείρησή τους σε εκλογές S-corp (μοντέλο 2010). Οι δικηγόροι μπορούν να εξοικονομήσουν χιλιάδες ή ακόμα και δεκάδες χιλιάδες δολάρια σε φόρους αυτοαπασχόλησης με το να είναι ατομικοί επιχειρηματίες.

Σε γενικές γραμμές, το IRS χρεώνει τους αυτοαπασχολούμενους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων 15,3% για αυτοαπασχόληση (12,4% για την Κοινωνική Ασφάλιση και 2,9% για το Medicare).

Εάν είστε ο μόνος ιδιοκτήτης

Εάν δεν δημιουργήσετε την εταιρεία σας ως S-Corp, θα πληρώσετε αυτό το 15,3% σε όλα τα προσαρμοσμένα ακαθάριστα έσοδα συν τους φόρους εισοδήματός σας.

Για παράδειγμα, εάν κερδίζετε 100.000 $ μετά από αφαιρέσεις. Προσαρμοσμένοι για το ακαθάριστο εισόδημα, μόνο οι φόροι σας για τη SE θα είναι 15.300 $ (συν τους φόρους που οφείλετε).

Δομήστε την επιχείρησή σας ως S-Corp.

Εάν συσταθείτε ως S-Corp, θα λάβετε έναν λογικό μισθό και θα διανεμηθείτε (K1) με βάση την ωριαία εργασία. Εάν ο μισθός του δικηγόρου είναι 40 χιλιάδες $ ετησίως, η συνεργασία είναι w2 και 60 χιλιάδες είναι K1.

Επιστρέφοντας στο παράδειγμα προσαρμοσμένου ακαθάριστου εισοδήματος 100.000 $, ας υποθέσουμε ότι πληρώσατε 40.000 $ σε μισθό και λάβατε 60.000 $ σε μερίσματα.

Σε αυτήν την περίπτωση, θα πληρώνατε μόνο 15,3% φόρο SE για 40.000 $.

σε αυτό το παράδειγμα Ο φόρος αυτοαπασχόλησής σας είναι 6.120 $, μειώνοντας τη φορολογική σας υποχρέωση κατά σχεδόν 9.000 $.

18. Προμήθειες Πιστωτικών Καρτών Εμπόρων

Εάν είστε γιατρός που δέχεται πιστωτικές κάρτες από τους πελάτες σας Ίσως γνωρίζετε ότι οι εταιρείες πιστωτικών καρτών σας χρεώνουν προμήθεια. Για παράδειγμα, η Visa και η MasterCard ενδέχεται να χρεώσουν προμήθεια 1,5 έως 2,5%, και η American Express μπορεί να χρεώσει προμήθεια 2,5 έως 3,5 τοις εκατό.

Μπορείτε να αφαιρέσετε αυτές τις προμήθειες από τα κέρδη σας ως έξοδο.

Μπορείτε να εκτυπώσετε τις προμήθειες που πληρώσατε κατά τη διάρκεια του έτους από μια διαδικτυακή πύλη ή να κατεβάσετε μηνιαίες καταστάσεις και να αναφέρετε το πλήρες ποσό στον φορολογικό ή λογιστή σας.

στο τέλος

Οι εκπτώσεις που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό είναι πολύ χρήσιμες για τη μείωση του ποσού των φόρων που οφείλετε το 2021 και το 2022.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτά είναι αποτελεσματικά μόνο εάν τα ακολουθείτε και έχετε τεκμηρίωση για την υποστήριξή τους.

Συζητήστε αυτά με το CPA σας και δείτε πώς ισχύουν για την προσωπική σας φορολογική κατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις φορολογικές εκπτώσεις για δικηγόρους και άλλους επαγγελματίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: Συνεχίστε να διαβάζετε το blog μας.

Συμβουλές μπόνους:

Το έντυπο 1099 NEC είναι διαθέσιμο στις 31 Ιανουαρίου.

Εάν έχετε πληρώσει έναν εργολάβο, όπως έναν άλλο δικηγόρο Δικηγόροι, ιδιωτικοί ερευνητές κ.λπ. Φροντίστε να τους υποβάλλετε το έντυπο 1099 NEC μέχρι τις 31 Ιανουαρίου κάθε έτους για να αποφύγετε την επιβολή κυρώσεων.

Δείτε τη σελίδα IRS εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Έντυπο 1099.

Μάθε περισσότερα

Πώς εφαρμόζεται η φορολογική νομοθεσία για τις παροχές;

12 Συμβουλές για τον προϋπολογισμό μικρών επιχειρήσεων

Πώς να υποβάλετε αίτηση για δάνειο για μικρές επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο

11 Κοινά φορολογικά και επιχειρηματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρές επιχειρήσεις

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *