12 Καλύτερες Επιχειρήσεις Μπορείτε να ξεκινήσετε με 10.000 $ ή λιγότερα; –

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Εργάζεστε ακούραστα για να μαζέψετε χρήματα για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση. Αλλά δεν νομίζετε ότι 10.000 δολάρια είναι αρκετά; Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε «12 καλύτερες επιχειρήσεις για να ξεκινήσετε με $10.000 ή λιγότερα».

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση με $10.000 ή λιγότερο. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε τον χρόνο και την ενέργειά σας για να κάνετε αυτή την επιχείρηση πραγματικότητα. Αν και είναι πρόκληση. Αλλά η ιδιοκτησία μιας επιχείρησης ανταμείβει.

Πολλοί άνθρωποι κάνουν το λάθος να πιστεύουν ότι χρειάζονται εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για να ξεκινήσουν την επιχείρηση των ονείρων τους. Δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν ορισμένοι τύποι επιχειρήσεων που δεν απαιτούν πολλά χρήματα για να ξεκινήσουν.

Εάν θέλετε να μάθετε για το είδος της επιχείρησης που μπορείτε να ξεκινήσετε με λιγότερο από 10.000 $, διαβάστε παρακάτω και θα σας πούμε τι πρέπει να γνωρίζετε.

Μια μικρή εξοικονόμηση μπορεί να πάει πολύ: Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση με 10.000 $ ή λιγότερα (μικρός προϋπολογισμός)

Μπορεί να έχετε δουλέψει περισσότερες μέρες από όσες θυμάστε να εξοικονομήσετε χρήματα για να ξεκινήσετε την επιχείρηση των ονείρων σας. Ή μπορεί να λάβετε μια απροσδόκητη κληρονομιά. Ή αναρωτιέστε τι να κάνετε με τις αποταμιεύσεις σας;

Εάν διστάζετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση επειδή πιστεύετε ότι δεν έχετε αρκετά χρήματα. Ίσως χρειαστεί να το ξανασκεφτείτε. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί άνθρωποι ξεκινούν επιτυχημένες επιχειρήσεις χωρίς πολλά κεφάλαια. Γι’ αυτό ακόμα κι αν έχετε αποταμιεύσεις δέκα χιλιάδες δολάρια ή λιγότερα, Είστε ακόμα σε καλή θέση για να διατηρήσετε την επιχείρησή σας σε λειτουργία.

Εάν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα χρήματά σας Πρέπει να προγραμματίσεις στρατηγικά. Υπάρχουν μερικές επιχειρήσεις χαμηλού κόστους εκκίνησης που μπορείτε να διευθύνετε από το σπίτι. Υπάρχουν πολλές δουλειές που μπορείτε να ξεκινήσετε με μερική απασχόληση μέχρι να μπορέσετε να αποκτήσετε βάση.

ξεκινήστε το babysitting

Εάν έχετε ένα κατάλληλο σπίτι για παιδιά Το άνοιγμα ενός κέντρου ημερήσιας φροντίδας είναι προ των πυλών. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τις απαιτήσεις της πολιτείας σας για το άνοιγμα παιδικού σταθμού.

Το σπίτι σας πρέπει να είναι ασφαλές για τα παιδιά. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν εξόδους κινδύνου και εξοπλισμός πρώτων βοηθειών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλη την απαραίτητη εκπαίδευση για να εργαστείτε με μικρά παιδιά.

Πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να κάνουν babysitting για να συμπληρώσουν άλλες μορφές εισοδήματος. Όταν το φυτώριο βρέθηκε κερδοφόρο Παράτησαν άλλες δουλειές για να επικεντρωθούν αποκλειστικά στη νέα τους επιχείρηση.

Όσον αφορά το κόστος εκκίνησης Τα πιο ακριβά πράγματα στα οποία θα χρειαστεί να επενδύσετε είναι οι άδειες, η ασφάλιση και οι προμήθειες. Πρέπει να επενδύσετε από χίλια έως οκτώ χιλιάδες δολάρια για να ξεκινήσετε. όταν ανοίγεις την πόρτα Θα κερδίζετε από χίλια έως πέντε χιλιάδες δολάρια το μήνα.

Ξεκινήστε μια επιχείρηση εισαγωγής/εξαγωγής

Αν αγαπάτε τα ταξίδια και ψάχνετε για μοναδικά και δυσεύρετα αντικείμενα για να φέρετε πίσω στο σπίτι. Μπορεί να είστε καλός υποψήφιος για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση εισαγωγής/εξαγωγής.

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες ιδέες για μικρές επιχειρήσεις για όσους θέλουν να υποστηρίξουν τους τεχνίτες που φτιάχνουν τα προϊόντα τους στο χέρι. Υπάρχουν πολλά μέρη στον κόσμο όπως η Κεντρική και η Νότια Αμερική. όπου οι άνθρωποι πουλάνε πολύχρωμα ρούχα και αξεσουάρ τριγύρω το χωριό τους για λίγα χρήματα

Είναι μια κατάσταση win-win εάν έχετε κάποια προϊόντα που γνωρίζετε ότι οι άνθρωποι θα αγαπήσουν στη χώρα όπου ζείτε. Οι παραγωγοί αυτών των πραγμάτων που αγοράζετε κερδίζουν χρήματα για να συντηρήσουν τις οικογένειές τους. Γιατί μπορείτε να αυξήσετε την τιμή του προϊόντος όταν το μεταπωλήσετε. Έτσι έχετε την ευκαιρία να βγάλετε πολλά χρήματα και εσείς.

Όταν η επιχείρησή σας αρχίζει να αποκτά δυναμική πρέπει να κλιμακωθείτε Αυτό σημαίνει ότι η οικοδόμηση συμμαχιών θα είναι σημαντική. Αυτό θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να λειτουργήσει πιο ομαλά. Και σας διευκολύνει να εστιάσετε σε μία μόνο πτυχή της επιχείρησής σας, όπως η διανομή ή το μάρκετινγκ.

τουλάχιστον Θα πρέπει να προγραμματίσετε να συνεργαστείτε με προμηθευτές για τα προϊόντα σας και εταιρείες που μπορούν να αποστείλουν τα προϊόντα σας διεθνώς. Όταν ψάχνετε για ένα μέρος για να πουλήσετε τα προϊόντα σας Είναι προτιμότερο να γίνεται χονδρική σε λιανοπωλητές.

Είναι επίσης δυνατό να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή παρουσία για να πουλήσετε τα δικά σας προϊόντα. για να γινει αυτο Χρειάζεστε έναν υπέροχο ιστότοπο και ένα καλά μελετημένο σχέδιο μάρκετινγκ.

Επιχείρηση περιποίησης γκαζόν και απομάκρυνσης χιονιού

Εάν έχετε ήδη εξοπλισμό περιποίησης γκαζόν Αυτός είναι ένας από τους φθηνότερους τύπους επιχειρήσεων που μπορείτε να ξεκινήσετε.

Εξαρτάται από τον τύπο του εξοπλισμού στον οποίο επενδύετε. Μπορεί να κοστίσει από χίλιες έως μερικές χιλιάδες δολάρια για να λειτουργήσει. όταν είστε στην επιχείρηση Μπορείτε εύκολα να κερδίσετε μερικές χιλιάδες έως πέντε χιλιάδες δολάρια το μήνα.

Εάν χρειάζεται μόνο ένα χλοοκοπτικό, μην ανησυχείτε. Μπορείτε να ξεκινήσετε μικρά. και κάντε την επιχείρησή σας περιποίησης γκαζόν να αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου. Ακόμα κι αν δεν έχετε χλοοκοπτικό. Μπορείτε να νοικιάσετε ή να δανειστείτε μέχρι να έχετε αρκετά χρήματα για να αγοράσετε το δικό σας χλοοκοπτικό.

Μπορείτε να κερδίσετε σαράντα έως εξήντα δολάρια την ώρα κουρεύοντας τα γκαζόν των ανθρώπων. Εξαρτάται από το πού μένεις. Εάν ζείτε κάπου όπως η Καλιφόρνια όπου δεν χιονίζει. Μπορείτε να κόψετε όλο το χρόνο. από τα προηγούμενα Υπάρχουν πολλά σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας στην Καλιφόρνια.

ψάχνω για δουλειά το χειμώνα

Αν ζεις κάπου στο Βορρά Ίσως χρειαστεί να αναστείλετε την επιχείρησή σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι σε αυτό το επάγγελμα στρέφουν την προσοχή τους στην αφαίρεση χιονιού και πάγου κατά τη διάρκεια των μηνών που δεν υπάρχει γρασίδι για κούρεμα.

Αν σας ενδιαφέρει αυτό Το να έχετε ένα φορτηγό με εκχιονιστικό ή εκχιονιστικό είναι μια καλή ιδέα. Εάν δεν έχετε τίποτα από αυτά, μην ανησυχείτε. Είναι επίσης δυνατό να εξαναγκάσετε το βάδισμα των ανθρώπων. Δεν απαιτείται προκαταβολική επένδυση για να γίνει αυτό.

Εάν η επιχείρησή σας είναι κερδοφόρα Θα πρέπει να σκεφτείτε να προσλάβετε υπαλλήλους. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα πίσω και να εστιάσετε σε πράγματα όπως η ανάπτυξη και η κλιμάκωση της επιχείρησής σας.

Ξεκινώντας μια διαδικτυακή επιχείρηση: Άνοιγμα καταστήματος

Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές εκεί έξω για όσους δεν θέλουν να ασχοληθούν με ακριβές ενοικιάσεις βιτρίνας. Η λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ιδέες για μικρές επιχειρήσεις για άτομα που δεν χρειάζονται μια φυσική τοποθεσία για την επιχείρησή τους.

Μπορείτε εύκολα να ανοίξετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. από το σπίτι σας Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να γίνουν ψηφιακοί νομάδες ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο ανοίγοντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ανοίξετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο και να πουλήσετε από εκεί. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ιστότοπους τρίτων για βοήθεια στην πώληση των προϊόντων σας. Τα άτομα που το κάνουν αυτό χρησιμοποιούν ιστότοπους όπως το Amazon, το eBay, το Shopify ή το Etsy.

Εάν δεν θέλετε να εμπλακείτε στα logistics της λειτουργίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, Μπορείτε να προσλάβετε κάποιον ή άλλη εταιρεία για να φροντίσει πράγματα όπως η αποστολή, η συσκευασία και η αποστολή. και απογραφή

Πολλοί άνθρωποι που πρόκειται να ανοίξουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πιστεύουν ότι η δουλειά θα είναι εύκολη και κερδίζουν δεκάδες χιλιάδες το μήνα αμέσως. ακόμα κι αν είναι δυνατόν Αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι μπορεί να πάρει χρόνο. Είναι εύκολο (και πολύ σκληρή δουλειά) να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Για να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα Πρέπει να έχετε ένα μακροπρόθεσμο επιχειρηματικό σχέδιο. Πρέπει επίσης να κατανοήσετε τις νομικές πτυχές της λειτουργίας μιας διαδικτυακής επιχείρησης. Γι’ αυτό πριν ξεκινήσετε μια επιχείρηση. Θα πρέπει να ερευνήσετε πράγματα όπως ποια είναι η καλύτερη φορολογική στρατηγική για αρχάριους.

«Μπορώ να ξεκινήσω μια επιχείρηση με 10.000 $ ή λιγότερα;» Μάθετε περισσότερα για

Αναθεώρηση Μεταγραφών Δικαστηρίου

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση επειδή είναι δωρεάν σε πολλές περιπτώσεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διεύθυνση email και πρόσβαση σε λογισμικό που σας επιτρέπει να επισημαίνετε έγγραφα.

Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα υπόλοιπα χρήματα για να κάνετε πράγματα όπως η προώθηση των υπηρεσιών σας σε πιθανούς πελάτες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα επιπλέον χρήματα για να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας ώστε να είστε καλύτερος διορθωτής. ή να προσλάβει έναν συνάδελφο ή υπάλληλο

ανοίξτε ένα πλυντήριο

Εάν έχετε πρόσβαση στον κατάλληλο εξοπλισμό και φθηνό χώρο ενοικίασης για να στήσετε το κατάστημά σας. Μπορείτε να ανοίξετε ένα κατάστημα πλυντηρίων.

Γιατί το άνοιγμα μιας νέας επιχείρησης μπορεί να είναι μια μεγάλη δέσμευση. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να εργαστείτε σε ένα πλυντήριο για αρκετούς μήνες για να βεβαιωθείτε ότι είναι το είδος της επιχείρησης που θέλετε πραγματικά να διευθύνετε.

Όταν επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να ανοίξετε ένα κατάστημα πλυντηρίων Υπάρχουν πολλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε μια επιχείρηση. Αυτό περιλαμβάνει την απόφαση για το είδος της νομικής οντότητας που θα είναι η επιχείρησή σας. και να καταθέσετε το πρακτορείο της επιχείρησής σας στον Υπουργό Εξωτερικών. Θα χρειαστεί να επιλέξετε μια τοποθεσία. Κάντε αίτηση για τις κατάλληλες άδειες. ζητήστε ασφάλιση επιχείρησης και να αναπτύξουν στρατηγικές μάρκετινγκ

Γιατί υπάρχει μεγάλη επένδυση στο άνοιγμα ενός πλυντηρίου. Είναι καλή ιδέα να ξεκινήσετε από μικρά. Εάν είναι δυνατόν, δοκιμάστε να ανοίξετε την οικιακή σας επιχείρηση. Όταν έχεις περισσότερα χρήματα για να ξεκινήσεις μια επιχείρηση Μπορείτε να εστιάσετε σε πράγματα όπως το άνοιγμα μιας νέας τοποθεσίας ή η πρόσληψη υπαλλήλων.

ανεξάρτητος συγγραφέας

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να ξεκινήσετε ως ανεξάρτητος συγγραφέας. τουλάχιστον Θα πρέπει να έχετε έναν υπολογιστή συνδεδεμένο στο διαδίκτυο. και δημιουργήστε έναν επαγγελματικό ιστότοπο που περιγράφει τις δεξιότητες, την εκπαίδευση και την εξειδίκευσή σας.

Αν θέλεις να είσαι ο πιο επιτυχημένος Πρέπει να επενδύσεις στη σωστή πρακτική. Μερικοί επιλέγουν να ακολουθήσουν μεταπτυχιακά προγράμματα σε τομείς όπως η δημοσιογραφία ή η δημιουργική γραφή. Το μειονέκτημα του να γίνει αυτό είναι ότι μπορεί να χρειαστούν έως και δύο χρόνια για να αποκτήσετε ένα πτυχίο και να κοστίσει πάνω από δέκα χιλιάδες δολάρια.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να εγγραφούν σε ένα διαδικτυακό πρόγραμμα που τους εκπαιδεύει να γίνουν ανεξάρτητοι συγγραφείς. Υπάρχουν πολλά υπέροχα σχέδια που μπορείτε να βρείτε για λιγότερο από δέκα χιλιάδες δολάρια.

Οι άνθρωποι που ξεκινούν τις επιχειρήσεις τους ως ανεξάρτητοι συγγραφείς είναι συχνά ταλαντούχοι συγγραφείς, αλλά δεν διαθέτουν τις δεξιότητες (ή το ενδιαφέρον) σε άλλες πτυχές της λειτουργίας της επιχείρησής τους. Γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε να αναζητήσετε λογιστή για την επιχείρησή σας.

Υπηρεσία ρυμούλκησης ή μετακίνησης

Οι άνθρωποι συχνά χρειάζονται βοήθεια για να μεταφέρουν πράγματα από το ένα μέρος στο άλλο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ίδρυση μιας εταιρείας μετακόμισης είναι τόσο προσοδοφόρα.

Μπορείτε να εστιάσετε στη μετακίνηση εγκαταλελειμμένων μηχανών από την περιουσία των ανθρώπων. Ή ίσως η εμπειρία σας θα βοηθήσει τους μαθητές να μετακομίσουν στα νέα τους σπίτια. Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε είναι ο σωστός τύπος φορτηγού μεταφοράς και η προθυμία να χρησιμοποιήσετε τους μυς σας για να μετακινήσετε τα πράγματα των ανθρώπων.

Εάν δεν έχετε ακόμη κινητό φορτηγό Μπορείτε εύκολα να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο φορτηγό. για λιγότερο από δέκα χιλιάδες δολάρια. Μπορείτε να νοικιάσετε έναν μεταφορέα μέχρι να κερδίσετε αρκετά χρήματα για να αγοράσετε το δικό σας φορτηγό.

Πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση πελατών Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε έτοιμα. Αφού προβείτε σε νομικές ενέργειες για τη σύσταση της εταιρείας σας Πρέπει να πάρετε το σωστό είδος ασφάλισης. Είναι καλύτερα να αναπτύξετε ένα σχέδιο μάρκετινγκ και να εστιάσετε στην οικοδόμηση της φήμης της εταιρείας σας.

βιντεογράφος ή φωτογράφος

Εάν έχετε δεξιότητες και εκπαίδευση στη φωτογραφία και το βίντεο Μπορείτε να ξεκινήσετε μια κερδοφόρα επιχείρηση.

για τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας σε αυτόν τον κλάδο Χρειάζεστε τις πιο πρόσφατες κάμερες, drones και αξεσουάρ. Γιατί αυτά τα πράγματα κοστίζουν. Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετή οικονομία για την επιχείρησή σας που σχετίζεται με τη φωτογραφία ή το βίντεο.

τουλάχιστον Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια επαγγελματική κάμερα, ένα τρίποδο, έναν υπολογιστή υψηλής ταχύτητας. και λογισμικό επεξεργασίας βίντεο ή φωτογραφιών. Θα πρέπει να περιμένετε να κοστίζουν μεταξύ δύο και πέντε χιλιάδων δολαρίων.

να είναι σε θέση να ανταγωνιστεί σε αυτόν τον κλάδο Χρειάζεστε επίσης ένα καλό σχέδιο μάρκετινγκ. Θα πρέπει να ξεκινήσετε τη δημιουργία παραπομπών το συντομότερο δυνατό. Αυτό θα αυξήσει τη φήμη της επιχείρησής σας.

Πολλοί άνθρωποι που ξεκινούν μια επιχείρηση βίντεο ή φωτογραφίας χωρίς πολλές παραπομπές προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε μειωμένες ή δωρεάν τιμές. Αυτό τους δίνει την ευκαιρία να διευρύνουν τη φήμη τους. Αυτό διευκολύνει την εύρεση πελατών που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν το πλήρες τίμημα.

Το να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα ως φωτογράφος ή βιντεογράφος μπορεί να πάρει χρόνο. Γι’ αυτό θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον πέντε χιλιάδες δολάρια σε αποταμίευση πριν ξεκινήσετε.

επιχείρηση ασφάλειας

Εάν έχετε την κατάλληλη εκπαίδευση και άδεια Μπορείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ασφάλειας με λιγότερα από δέκα χιλιάδες δολάρια στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε.

Θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τις τοπικές, πολιτειακές και ομοσπονδιακές απαιτήσεις για την έναρξη μιας επιχείρησης ασφάλειας. τουλάχιστον Πρέπει να αποκτήσετε προσωπική άδεια περιπολίας από το Υπουργείο Καταναλωτικών Υποθέσεων των ΗΠΑ. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτή η άδεια απαιτεί να έχετε τουλάχιστον ένα έτος εμπειρίας ως φύλακας. οπότε πρέπει να έχεις υπομονή

Γιατί πρέπει να είσαι σε καλύτερη φόρμα. Μη διστάσετε να εγγραφείτε σε μια συνδρομή γυμναστηρίου στην περιοχή σας. Όταν είστε έτοιμοι να ανοίξετε μια επιχείρηση Θα πρέπει να αγοράσετε ένα έγκυρο ασφαλιστήριο συμβόλαιο και να καταχωρήσετε την επιχείρησή σας στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Μια άλλη δύσκολη πτυχή του ανοίγματος μιας επιχείρησης ασφάλειας είναι η εύρεση των κατάλληλων πελατών. Γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε πολλή έρευνα πριν ανοίξετε μια επιχείρηση για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να βρείτε εύκολα πελάτες στην κοινότητά σας.

Αν και το άνοιγμα μιας επιχείρησης ασφάλειας περιλαμβάνει πολλά βήματα. Αλλά μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα όταν ξεκινήσετε. Επιπλέον, είναι ωραίο να γνωρίζετε ότι προστατεύετε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις στην κοινότητά σας.

εικονικός βοηθός

Εάν έχετε καλή αίσθηση οργάνωσης και θέλετε να εργαστείτε από το σπίτι. Το άνοιγμα μιας επιχείρησης ως εικονικός βοηθός μπορεί να είναι μια καλή ιδέα για εσάς. στην αρχή Δεν χρειάζεται να επενδύσετε.

Υπάρχουν πολλά διαδικτυακά προγράμματα κατάρτισης με τα οποία μπορείτε να ξεκινήσετε ακόμα κι αν δεν έχετε πτυχίο πανεπιστημίου.

Τα προγράμματα κατάρτισης μπορεί να κοστίζουν από δύο έως πέντε χιλιάδες δολάρια και να χρειαστούν έως και δύο μήνες για να ολοκληρωθούν. όταν τελειώσεις Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε πελάτες για να συνεργαστείτε.

Οι πιο επιτυχημένοι εικονικοί βοηθοί είναι οι δικτυακοί. Ξέρουν πώς να προσεγγίσουν τους κατάλληλους ανθρώπους στον εταιρικό κόσμο που χρειάζονται εικονικούς βοηθούς.

Φροντίδα και φροντίδα ζώων

Αυτή είναι μια καλή επιχειρηματική ιδέα εάν έχετε μεγάλο κίνητρο. αλλά όχι προχωρημένα προσόντα Δεδομένου ότι δεν απαιτείται επίσημη άδεια για να είσαι εκτροφέας κατοικίδιων ζώων.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του να είσαι pet sitter είναι ότι δεν χρειάζεται πάντα να νοικιάζεις ή να νοικιάζεις χώρο για την επιχείρησή σου. Πολλοί επιτυχημένοι pet sitters εργάζονται από την άνεση του σπιτιού τους, μετατρέποντας αχρησιμοποίητα δωμάτια ή παλιά τρέιλερ σε χώρους εργασίας.

Είναι επίσης δυνατή η οικοδόμηση μιας κινητής επιχείρησης περιποίησης κατοικίδιων ζώων. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε επίσης ένα φορτηγό για να εργαστείτε. Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο βαν. Γιατί δεν θα χρειαστεί να μεταφέρετε το ζώο που περιποιείτε. Χρειάζεστε ένα φορτηγό αρκετά μεγάλο για να χωράει όλες τις προμήθειες περιποίησης.

Είναι δύσκολο να πούμε πόσο θα σας κοστίσει για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση περιποίησης κατοικίδιων ζώων. Εάν έχετε ήδη αυτοκίνητο Το μόνο που χρειάζεται να ανησυχείτε είναι να επενδύσετε στα σωστά προϊόντα περιποίησης κατοικίδιων ζώων. Χρειάζεστε δεκάδες χιλιάδες δολάρια για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας.

Ξεκινήστε σήμερα ανοίγοντας την επιχείρηση των ονείρων σας.

Είναι εύκολο να κάνετε το λάθος να πιστεύετε ότι το άνοιγμα μιας νέας επιχείρησης απαιτεί εξοικονόμηση εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων. Η αλήθεια είναι ότι η έναρξη μιας επιχείρησης κοστίζει λιγότερο από 10.000 $ για να γίνει αυτό. Πρέπει να επιλέξετε τον σωστό τύπο επιχείρησης. κάντε πολλή έρευνα και επενδύστε σοφά με τα χρήματά σας.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι χρειάζεται για να ξεκινήσετε μια ακμάζουσα επιχείρηση για λιγότερα από δέκα χιλιάδες δολάρια, επισκεφτείτε την ενότητα επιχειρήσεων του ιστότοπού μας. Δημοσιεύσαμε πολλά σημαντικά άρθρα για αυτό το θέμα. και έτοιμο να σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε

Μάθε περισσότερα

Πώς να ανοίξετε ένα σαλόνι ομορφιάς; 13 σημαντικά βήματα

Ποια είναι τα βήματα για να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση;

Κορυφαίοι 15 λόγοι για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση

Πώς να ξεκινήσετε το πλυντήριο; οδηγίες βήμα προς βήμα

Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση φορτηγών τροφίμων στην Καλιφόρνια: Οδηγός βήμα προς βήμα

Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση στην Καλιφόρνια: 13 βασικά βήματα

Πώς να ξεκινήσετε μια λογιστική επιχείρηση;

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *