10 πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν μετακομίσετε σε μια νέα πολιτεία

10 Must-Do

Η μετάβαση σε μια νέα κατάσταση είναι μια συναρπαστική προοπτική. Αλλά μπορεί επίσης να είναι συντριπτική. Υπάρχουν πολλά να σκεφτείτε και να σχεδιάσετε. Τα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά γρήγορα αν δεν έχετε τη σωστή λίστα ελέγχου. για να βεβαιωθείτε ότι η μετακίνησή σας θα πάει ομαλά. Συγκεντρώσαμε μια λίστα με 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν μετακομίζετε σε μια νέα πολιτεία. Από την έρευνα αγοράς εργασίας μέχρι την εύρεση ποιοτικών κατοικιών και αξιόπιστων μετακομιστών. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη μετάβασή σας όσο το δυνατόν πιο ομαλή! Ας αρχίσουμε!

Μετάβαση σε μια λίστα ελέγχου νέας κατάστασης: Τι πρέπει να κάνετε πριν μετακομίσετε

Επισκεφθείτε τη νέα πολιτεία και την πόλη σας πριν μετακομίσετε.

πριν μετακινηθείτε Θα πρέπει πάντα να επισκέπτεστε τη νέα σας πόλη και να βλέπετε τα πράγματα μόνοι σας. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες συμβουλές για το πώς να προετοιμαστείτε για μετακόμιση εκτός πολιτείας. Μπορείτε να κάνετε κάποια έρευνα στο διαδίκτυο για να αποκτήσετε πληροφορίες για τα τοπικά αξιοθέατα, τον πολιτισμό και την αγορά εργασίας. Αλλά δεν θα ξέρεις πώς έχουν τα πράγματα. Τι θα είναι μέχρι να φτάσετε εκεί; Είναι καλύτερο να περάσετε μια επιπλέον μέρα στην πόλη που σκοπεύετε να επισκεφτείτε και να πάρετε μια αίσθηση για τα πράγματα.

Δημιουργήστε έναν κινούμενο προϋπολογισμό

Πριν ξεκινήσετε τη συσκευασία Δημιουργήστε έναν προϋπολογισμό για να μάθετε πόσα χρήματα θα χρειαστείτε για να καλύψετε όλα τα έξοδα μετακόμισης. Μην ξεχνάτε υλικά συσκευασίας, μεταφορές (αν χρειάζεται), ασφάλιση και άλλα έξοδα. Επίσης, μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη τα τρόφιμα, τη διασκέδαση και τα είδη οικιακής χρήσης που θα χρειαστεί να αγοράσετε όταν φτάσετε στο νέο σας σπίτι.

Προσλάβετε μια αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία.

Κατά τη μετεγκατάσταση, τα πράγματα μπορεί να γίνουν ταραχώδη και συντριπτικά πολύ γρήγορα. για να το κάνουμε πιο εύκολο Προσλάβετε έμπιστους μεταφορείς για να σας βοηθήσουν με τη συσκευασία, την εκφόρτωση και την εκφόρτωση. Έχετε πολλά στο πιάτο σας. Αφήστε, λοιπόν, κάποιον άλλο να κάνει τη βαρύτητα για εσάς. Αλλά αν σκεφτείτε κάτι σαν “αναζήτηση” Μετανάστες εκτός Πολιτείας κοντά μου Εύκολη δουλειά.» Να είστε προετοιμασμένοι ότι τα πράγματα μπορεί να μην πάνε τόσο ομαλά όσο νομίζετε, γι’ αυτό λάβετε αναφορές και διαβάστε κριτικές στο διαδίκτυο πριν προσλάβετε οποιαδήποτε εταιρεία μετακόμισης. Δώστε περισσότερο χρόνο σε αυτή τη δουλειά. Τότε θα έχετε καλύτερη εξυπηρέτηση.

Δημιουργήστε μια λίστα αποθεμάτων

Θα πρέπει πάντα να καταχωρείτε το ακίνητό σας πριν μετακομίσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το στοιχείο για να βεβαιωθείτε ότι όλα φτάνουν με ασφάλεια και στην ώρα τους. Είναι καλή ιδέα να παρακολουθείτε τα πράγματα, ώστε να γνωρίζετε πού βρίσκονται αν κάτι πάει στραβά.

όταν κάνετε μια λίστα Φροντίστε να συμπεριλάβετε τυχόν στοιχεία. Είναι εύκολο να ξεχάσετε πράγματα όπως κοσμήματα, σημαντικά έγγραφα και ηλεκτρονικά είδη. Επίσης, φροντίστε να κρατάτε ξεχωριστά ορισμένα σημαντικά αντικείμενα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο να τα χάσετε όλα ταυτόχρονα.

αίτηση ανταλλαγής

Όταν μετακομίζετε σε ένα νέο σπίτι Αντικαταστήστε τα βοηθητικά σας προγράμματα για να βεβαιωθείτε ότι πράγματα όπως το ηλεκτρικό ρεύμα, το νερό και το φυσικό αέριο εξακολουθούν να λειτουργούν. Η μεταφορική εταιρεία σας μπορεί να σας βοηθήσει. Θα πρέπει όμως να βρείτε και τοπικούς χειριστές στην περιοχή.

άλλαξε διεύθυνση

Αλλάξτε τη διεύθυνσή σας στα ταχυδρομεία και σε άλλες υπηρεσίες προτού μετακομίσετε για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα σημαντικά μηνύματα αλληλογραφίας σας, όπως λογαριασμοί και πιστωτικές κάρτες, παραδίδονται στη νέα σας διεύθυνση. Απλώς λαμβάνετε μηνύματα που αποστέλλονται στη νέα σας διεύθυνση. ενημερώνει επίσης τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες και φίλους και συγγενείς.

Ξεφορτωθείτε τα περιττά πράγματα.

Η μετεγκατάσταση είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να συρρικνωθείτε και να απαλλαγείτε από αυτό που δεν χρειάζεστε πλέον. ελέγξτε τα πράγματα Στη συνέχεια, αποφασίστε τι θέλετε να κρατήσετε και τι μπορείτε να μοιραστείτε. Αυτό θα διευκολύνει τα πράγματα όταν έρθει η ώρα να συσκευάσετε, να φορτώσετε και να ξεφορτώσετε. Μην ξεχάσετε να δωρίσετε αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πλέον. Αν και το να πετάς τα ανεπιθύμητα αντικείμενα μπορεί να είναι κουραστικό. Έχετε όμως υπόψη σας ότι αυτό θα σας βοηθήσει στη διαδικασία συσκευασίας και θα μειώσετε το συνολικό κόστος αποστολής σας.

Οργανώστε τα αντικείμενά σας ανά δωμάτια και κουτιά ετικετών.

κατά τη συσκευασία Οργανώστε τα υπάρχοντά σας ανά δωμάτιο και βάλτε ετικέτα σε κάθε κουτί. Αυτό θα διευκολύνει εσάς και τον κινούμενο να ξέρετε πού πηγαίνετε. Μπορείτε να γράψετε τι υπάρχει μέσα σε κάθε κουτί, ώστε να ξέρετε τι υπάρχει μέσα. Πού ήσασταν όταν φτάσατε στο νέο σας σπίτι; Το τελευταίο κόλπο είναι να φτιάξετε μια λεπτομερή λίστα με όλα όσα είναι συσκευασμένα. Γιατί συνήθως δεν αρκεί η επισήμανση του κουτιού ως «μπάνιο» ή «υπνοδωμάτιο».

Καθαρίστε το σπίτι σας πριν φύγετε.

Πριν φύγετε, καθαρίστε το παλιό σας σπίτι. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι όλα είναι εντάξει όταν φύγετε. και να διευκολύνουν τη μετανάστευση για τους νέους κατοίκους. Προσπαθήστε να διατηρείτε το παλιό σας σπίτι πιο καθαρό από όταν μετακομίσατε.

Ζητήστε τον αριθμό επικοινωνίας του οδηγού σας.

Μόλις μετακινήσετε τα πάντα Ζητήστε έναν αριθμό επικοινωνίας από τον οδηγό. Αυτό είναι χρήσιμο σε περίπτωση που τα αντικείμενα καταστραφούν ή χαθούν κατά τη μετακίνηση. Είναι πάντα καλύτερο να είσαι ασφαλής παρά να λυπάσαι, γι’ αυτό φρόντισε να έχεις διαθέσιμο τον αριθμό του οδηγού σου.

τελευταία λέξη

Το να φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο δεν είναι μικρή υπόθεση. Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνουμε και τα πράγματα μπορεί να γίνουν ταραχώδη. Αλλά τώρα ξέρετε πώς να μετακομίσετε σε άλλη πολιτεία. Μπορείτε να κάνετε τη μετάβαση όσο το δυνατόν πιο ομαλή και χωρίς άγχος. Φροντίστε να προσλάβετε μια αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία. καταγραφή εμπορευμάτων και καθαρίστε το σπίτι πριν φύγετε Καλή τύχη με το νέο σας ταξίδι και φροντίστε να λάβετε υπόψη αυτή τη λίστα ελέγχου απομακρυσμένης μετακίνησης για μια επιτυχημένη μετακόμιση.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *