Φορολογούνται τα ομόλογα; –

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Όταν πρόκειται για τον κόσμο των οικονομικών Η ποικιλία των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που μπορείτε να προσφέρετε ή να προσφέρετε από άλλες εταιρείες προκαλεί συχνά σύγχυση στους νεοφερμένους στον κλάδο.

για παράδειγμα αμοιβαίο δέσιμο

Αυτή είναι μια κοινή μορφή επένδυσης ή οικονομικής ασφάλειας στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Αλλά πολλοί άνθρωποι συχνά αναρωτιούνται αν θα επηρεαστούν οι δικοί τους φόροι. Είτε ο εκδότης του ομολόγου είτε ο αποδέκτης των κεφαλαίων που εκδόθηκαν ή εξοικονομήθηκαν από ομόλογα.

Αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα εάν ο εκδότης του ομολόγου δεν ανήκει απαραίτητα σε έναν μεγάλο οργανισμό, όπως μια μεγάλη, καλά εδραιωμένη κυβέρνηση ή τράπεζα.

Πώς θα επηρεάσουν, λοιπόν, τους φόρους σας σε αυτήν την κατάσταση; Αυτό είμαστε εδώ για να συζητήσουμε!

Θα σας εξηγήσουμε τι είναι τα ομόλογα. Υπόκειται σε φόρο και επηρεάζεται από αυτόν; Συμπεριλαμβανομένων των τύπων ομολόγων που φορολογούνται αρχικά ή όχι.

Τι είναι ο δεσμός;

Για να καταλάβουν όλοι πιο γρήγορα τι είναι δεσμοί. Ένα χρηματοοικονομικό ομόλογο είναι, από πολλές απόψεις, ένα εξασφαλισμένο περιουσιακό στοιχείο παρόμοιο με ένα χρέος με τη μορφή δανείου προς τον ομολογιούχο ή τον πιστωτή που έχει καταβάλει προκαταβολή.

Ο δανειολήπτης έχει οικονομική ή νομική υποχρέωση να αποπληρώσει αυτό το δάνειο εντός καθορισμένης χρονικής περιόδου με το ποσό που καταβλήθηκε στον δανειολήπτη και τους δεδουλευμένους τόκους κατά τη διάρκεια της καθορισμένης περιόδου.

Συχνά, αυτός ο τόκος επιστρέφεται σε τακτική βάση ως μέρος της αρχικής συμφωνίας. Και ίσως πολλές φορές το χρόνο, μία φορά το χρόνο, ή ακόμα λιγότερο συχνά.

Οι δανειστές μπορούν να δημιουργήσουν ομόλογα για λογαριασμό άλλων ατόμων, έτσι ώστε να λάβουν πίσω ολόκληρο το ποσό τους συν τους τόκους μετά από μια καθορισμένη χρονική περίοδο.

Μπορούν να φορολογηθούν τα ομόλογα;

Τώρα εξηγήσαμε τι είναι τα ομόλογα. Ας προχωρήσουμε στο κύριο ερώτημα αυτής της ενότητας.

Φορολογούνται τα ομόλογα; Και αν ναι, θα επηρεαστεί με τον ίδιο τρόπο όπως τα έσοδα;

Για να απαντήσω σε μια πολύ περίπλοκη ερώτηση, η απάντηση είναι ναι.

Ή τουλάχιστον υπάρχουν διάφοροι τύποι ομολόγων.

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν δύο είδη ομολόγων, ανάλογα με τον τρόπο φορολόγησης: τα φορολογητέα ομόλογα και τα ομόλογα που απαλλάσσονται από τον φόρο.

Το αν εμπίπτει και στις δύο κατηγορίες εξαρτάται από τα κέρδη του ομολόγου που προέρχονται από τόκους.

Τύποι τίτλων και τρόπος πληρωμής φόρων

Τύποι τίτλων και τρόπος πληρωμής φόρων

Επομένως, εάν ορισμένα ομόλογα είναι φορολογητέα και άλλα δεν φορολογούνται, Για ποιους τύπους ομολόγων μπορούν να πληρώσουν οι περισσότεροι και ποια είναι αφορολόγητα;

Παρακάτω είναι μια σύντομη λίστα με τα περισσότερα ομόλογα που μπορούν να δημιουργήσουν τα άτομα και ποια είναι η φορολογική τους απαλλαγή.

Οι πιο συνηθισμένοι τύποι ομολόγων είναι εταιρικό ομόλογο αποταμιευτικό ομόλογο και τα ομόλογα του δημοσίου

ομόλογο

όπως υποδηλώνει το όνομα Είναι ένα είδος ομολόγου που πληρώνουν οι εταιρείες. Συνήθως εκδίδεται για την άντληση κεφαλαίων για άλλες εταιρείες. για ΠΟΛΛΟΥΣ λογους

Η μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος των ομολόγων είναι ένα έτος ή λιγότερο και χρησιμεύει ως μέθοδος διαχείρισης του χρέους και για τα δύο μέρη.

Όσο για το πώς φορολογούνται αυτά τα ομόλογα. Αυτό μπορεί γενικά να γίνει με τρεις τρόπους:

  • Οι τόκοι των ομολόγων, που συνήθως καταβάλλονται κάθε έξι μήνες, υπόκεινται σε ομοσπονδιακούς και κρατικούς φόρους.
  • Κέρδος ή ζημιά από την πώληση μετοχών που αναγνωρίζονται από την πώληση ομολόγων
  • Αποκτήστε κέρδη από την αρχική έκπτωση.

Το άθροισμα των ποσών που καταβάλλονται για κάθε φόρο θα είναι ο συνολικός φόρος ομολόγων.

σε σύγκριση με άλλους τύπους ομολόγων Τα ομόλογα της εταιρείας έχουν τον υψηλότερο φορολογικό συντελεστή.

Ωστόσο, το δυνητικό δυναμικό κέρδους από αυτά τα ποσά είναι το υψηλότερο.

αποταμιευτικό ομόλογο

Τα ομόλογα αποταμίευσης εκδίδονται από ορισμένες κρατικές υπηρεσίες και εκδίδονται από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν είναι να απορείς και η κυβέρνηση των ΗΠΑ Χρησιμοποιείται ως τρόπος κάλυψης των απαιτήσεων ομοσπονδιακών ομολόγων.

σε σύγκριση με πράγματα όπως τα εταιρικά ομόλογα Τα ομόλογα αποταμίευσης είναι απίστευτα ασφαλή, πραγματικά ασφαλή επειδή υποστηρίζονται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Και υπάρχει μεγάλη σιγουριά ότι ο δεσμός θα διαρκέσει για πάντα.

για φορολογικές μεθόδους Τα ομόλογα αποταμίευσης φορολογούνται σε ομοσπονδιακό επίπεδο. Αλλά δεν υπόκεινται στους τοπικούς ή κρατικούς φόρους εισοδήματός σας.

Ωστόσο, εάν αγοράζετε ομόλογα από κάποιον άλλο που εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι τα κατέχει, Αυτοί θα πληρώσουν φόρους, όχι εσείς.

Δημόσιο/Κρατικοί τίτλοι

Αυτός ο τύπος ομολόγου είναι ένας τύπος χρέους. που συνήθως εκδίδεται από την εθνική κυβέρνηση για τη στήριξη των κρατικών δαπανών των ΗΠΑ

Μοιάζουν πολύ με τα ομόλογα αποταμίευσης. Γιατί είναι ο πιο ασφαλής δεσμός. που συχνά υποστηρίζεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ

Το ίδιο ισχύει και για τα ομόλογα αποταμίευσης. Τα κρατικά ομόλογα ή τα κρατικά ομόλογα φορολογούνται συνήθως σε ομοσπονδιακό επίπεδο. Αλλά δεν φορολογούνται σε κρατικό ή τοπικό επίπεδο.

τελικές σκέψεις

όπως βλέπεις Όσον αφορά τους φόρους και τα ομόλογα, η απάντηση είναι ναι.

Διαφορετικοί τύποι έχουν διαφορετικές χρεώσεις. Επομένως, φροντίστε να ελέγξετε πριν αποφασίσετε για οποιοδήποτε τύπο.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *