Φορολογούνται τα καταπιστευματικά κεφάλαια; –

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Τα καταπιστευματικά ταμεία είναι απαραίτητα εργαλεία σχεδιασμού ακινήτων που διευκολύνουν την ομαλή μετάβαση των περιουσιακών στοιχείων με τρόπο που να ωφελεί τους δικαιούχους του ταμείου. Αν και μπορεί να προκαλέσει σύγχυση για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ειδικά όταν πρόκειται για φόρους.

Δημιουργήθηκε από τον δικαιοπάροχο Συντηρείται από διαχειριστή και καταβάλλεται σε πολλαπλούς δικαιούχους Τα καταπιστευματικά ταμεία έχουν πολλούς ενδιαφερόμενους. Ποιος πληρώνει λοιπόν τα έξοδα των φορολογουμένων;

στη σημερινή ανάρτηση Θα σας δώσω μια εις βάθος εξήγηση για αυτό το θέμα. Θα μάθουμε εάν τα καταπιστευματικά κεφάλαια φορολογούνται και, εάν ναι, ποιες είναι οι επιπτώσεις για τους εμπλεκόμενους. Ας αρχίσουμε!

Γρήγορη περικοπή: Φορολογούνται τα καταπιστευματικά κεφάλαια;

Είναι μια απλή ερώτηση. Η απάντηση είναι απλή, ναι, τα καταπιστευματικά κεφάλαια φορολογούνται σίγουρα… μερικές φορές. Για να κατανοήσετε πώς και πότε φορολογούνται τα καταπιστευματικά κεφάλαια. Πρώτα πρέπει να συζητήσουμε τα καταπιστευματικά ταμεία και από τις δύο πλευρές.

δύο όψεις της ιστορίας

Τα δύο βασικά στοιχεία ενός καταπιστευματικού ταμείου είναι γνωστά ως ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ σχολειου και περιέργεια.

Αυτοί οι όροι μπορεί να προκαλούν σύγχυση, αλλά ένας εύκολος τρόπος για να τους εξετάσουμε είναι να σκεφτούμε το ασφαλιστήριο ως το αρχικό περιουσιακό στοιχείο που τοποθετείται στο καταπίστευμα και τους τόκους ως το κεφάλαιο που δημιουργείται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι ένα σπίτι έχει ανατεθεί σε έναν δικαιοπάροχο. και ο διαχειριστής μισθώνει το ακίνητο για να δημιουργήσει εισόδημα με την πάροδο του χρόνου. σύμφωνα με την επιθυμία του δωρητή το σπίτι είναι πολιτικήΕν τω μεταξύ Κερδισμένοι τόκοι ενοικίασης.

Οποιαδήποτε χρήματα βγαίνουν από τον εντολέα θεωρούνται εισόδημα. Για παράδειγμα, εάν το ακίνητο στο παράδειγμά μας πουλήθηκε από τον δικαιοπάροχο ή τον διαχειριστή για περισσότερο από το αρχικό κόστος απόκτησης, Αυτό το ακίνητο θα θεωρηθεί συμφέρον και όχι η πολιτική.

Ποια είναι η σχέση μεταξύ φορολογίας κεφαλαίου και τόκων;

Γι’ αυτό τα λέω όλα αυτά. Το κεφάλαιο του ταμείου προνοίας δεν φορολογείται.πότε Τόκοι καταπιστευματικών ταμείων έχω πρέπει να πληρώσουν φόρουςΓιατί είναι σωστό; Με απλά λόγια, το νούμερο ένα είναι παλιά νέα.

Ναι, έτσι είναι, άνθρωποι — ο φορολογούμενος δεν ενδιαφέρεται για την πολιτική επειδή είναι ήδη καλυμμένος. Το IRS θεωρεί ότι οποιαδήποτε μητρική οντότητα είναι φορολογητέα εφόσον ανήκει στον παραχωρητή.

Από την άλλη πλευρά, οι τόκοι είναι όλα τα νέα έσοδα. Άρα πρέπει να φορολογηθεί. Τότε τίθεται το ερώτημα…ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό;

Ποιος είναι υπεύθυνος για την πληρωμή του φόρου καταπιστευματικών κεφαλαίων;

Ίσως πιστεύετε ότι η φορολόγηση των καταπιστευματικών κεφαλαίων είναι η ένδειξη για τον χρηματοοικονομικό κόσμο. Ποιος είναι υπεύθυνος?

Δικαιούχος υποτροφίας στη μελέτη με σχοινί, δικαιούχος στην αίθουσα χορού με μπόξερ, κύριος δικαιούχος στην αίθουσα με μολύβδινους σωλήνες, δευτερεύων δικαιούχος στην κουζίνα με πιστόλι, ή τα χρήματα εξαντλούνται μόνοι τους;

Ας λύσουμε αυτόν τον γρίφο!

  • Ας ξεκινήσουμε με τον πρώτο μας ύποπτο, τον Επίκ.

Εάν το εν λόγω καταπίστευμα είναι ανακλητό ταμείο και ο παραχωρητής είναι ακόμα ζωντανός Τα πάντα στο καταπίστευμα θα εξακολουθούν να είναι ιδιοκτησία τους, επομένως θα χρεώνουν φόρους για το εισόδημα που λαμβάνεται από τον Αρχηγό.

Αν όμως λειτουργούμε με αμετάκλητη εμπιστοσύνη Σημαίνει ότι ο παραχωρητής έχει μεταβιβάσει την κυριότητα όλων των περιουσιακών στοιχείων του ταμείου.

  • Τώρα έχουμε κολλήσει στο ζεστό κάθισμα

Οι διαχειριστές λαμβάνουν συνήθως κάποια αποζημίωση από το ταμείο για τις υπηρεσίες τους. αλλά εκτός από αυτό Δεν παίρνουν τίποτα από το ταμείο. Αυτό σημαίνει ότι είναι άδικο να φορολογούμε τους συλλογικούς τόκους που αποκτώνται.

λένε χρειάζομαι Οι τόκοι πρέπει να καταβάλλονται για κλασματικές μετοχές του αμοιβαίου κεφαλαίου.

  • Τώρα επικεντρωνόμαστε στους κύριους χρήστες.

Εάν είστε δικαιούχος ενός καταπιστευματικού ταμείου, τυχόν διανομές που σας αποστέλλει ο διαχειριστής από τα συμφέροντα του αμοιβαίου κεφαλαίου φορολογούνται· και εσείς πληρώνω το λογαριασμό

για οποιοδήποτε λόγο Εάν ο δευτερεύων δικαιούχος γίνει ο κύριος δικαιούχος Η υποχρέωση καταβολής φόρων για διανομές τόκων βαρύνει αυτούς.Οι διανομές που λαμβάνονται από την κύρια πλευρά του αμοιβαίου κεφαλαίου δεν φορολογούνται.

Υποσημείωση – φύση της φορολογίας Ο φόρος (κανονικός φόρος εισοδήματος ή φόρος κεφαλαιουχικών κερδών) των τόκων του αμοιβαίου κεφαλαίου καθορίζεται από το είδος του περιουσιακού στοιχείου που αποφέρει τόκους.

Τι γίνεται όμως με τους τόκους που δημιουργεί η πολιτική που δεν καταβάλλεται στους δικαιούχους;

Σε αυτή την περίπτωση, το ταμείο μπορεί να είναι υπόχρεο και να πληρώσει φόρους. Θα πρέπει όμως να υπάρχει σταθερός χρόνος γιατί μπορούμε να υποθέσουμε ότι έχει περάσει αρκετά από τον δικαιούχο. χρειάζομαι λαμβάνουν κεφάλαια

Το καταπιστευματικό ταμείο υπόκειται σε φόρο; (1)

Η προθεσμία διανομής είναι συνήθως το τέλος του φορολογικού έτους. Εάν δεν καταβληθεί στον δικαιούχο θα πρέπει να πληρώσει φόρο από αυτό το ταμείο.

Σημαντικά φορολογικά έντυπα για διανομές καταπιστευματικών κεφαλαίων

Για να περιηγηθείτε στον πραγματικό ιστό της αράχνης των φορολογικών κανόνων. Οι διαχειριστές και οι δικαιούχοι πρέπει να χρησιμοποιούν δύο κύριες μορφές…

Ο μοναδικός σκοπός του εντύπου 1041 είναι να επιτρέψει στον διαχειριστή να αφαιρέσει τους φορολογητέους τόκους που διανέμονται στους δικαιούχους για τις υποχρεώσεις του ταμείου. Με άλλα λόγια, οι δικαιούχοι υπόκεινται σε φόρο επί των καθορισμένων διανομών τόκων.

Εκτός από το όφελος του δικαιούχου K-1, εν συντομία: Παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με την πηγή χρηματοδότησης που αποστέλλεται στον παραλήπτη της διανομής. Τους λέει το ποσοστό που κέρδισε το συμβόλαιο και το ποσοστό που κέρδισε από τους τόκους. Έτσι γνωρίζουν ότι είναι υπεύθυνοι για την πληρωμή των φόρων τους όταν οφείλονται.

τελικές σκέψεις

Καλύπτει όλα τα απαραίτητα – Τα καταπιστευματικά ταμεία είναι οντότητες ημιφορολογούμενες. Αποτελείται από δύο διαφορετικά στοιχεία. Μόνο το ένα μέρος είναι φορολογητέοι τόκοι, αλλά είναι λάθος να ονομάζουμε το άλλο μισό -κατ’ αρχήν- αφορολόγητο.

Ο λόγος που οι αρχικές διανομές δεν φορολογούνταν στο ταμείο ή στους δικαιούχους ήταν ότι φορολογούνταν πολύ πριν εισαχθούν στο καταπιστευματικό ταμείο.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *