Φορολογείται η ομαδική ασφάλιση ζωής; (Τελικός οδηγός) –

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Προσφέρει ο εργοδότης σας ομαδική ασφάλεια ζωής; Αν είναι έτσι Είναι επίσης καλή ιδέα να αποδεχτείτε και να προσθέσετε σε αυτό το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. αλλά ενώ το κάνει αυτό «Πρέπει να φορολογηθεί μια ομαδική ασφάλιση ζωής ή όχι;» Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με την πληρωμή φόρων στο ομαδικό σας ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής.

Τι είναι η ασφάλεια ζωής; Η ομαδική ασφάλεια ζωής υπόκειται σε φόρο;

Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής εγγυάται ότι η ασφαλιστική εταιρεία καταβάλλει ένα ορισμένο χρηματικό ποσό στους καθορισμένους δικαιούχους με το θάνατο του ασφαλισμένου. (κάτοχος συμβολαίου) είναι επίδομα θανάτου.

Ο ασφαλισμένος πληρώνει ισόβια ασφάλιστρα. Μπορούν να πληρώσουν εφάπαξ ασφάλιστρα ή κανονικά ασφάλιστρα με την πάροδο του χρόνου.

Είδη Ασφάλισης Ζωής

Υπάρχουν δύο είδη ασφάλισης ζωής. Η πρώτη είναι ασφάλιση ζωής.

Η ασφάλιση ζωής διαρκείας ισχύει για καθορισμένο αριθμό ετών και στη συνέχεια λήγει. Οι τυπικοί όροι είναι 10, 20 ή 30 έτη.

Επιλέγετε τη διάρκεια κατά τη λήψη του συμβολαίου. Υπάρχουν τρεις τύποι ασφάλισης ζωής διάρκειας για να διαλέξετε. Είναι:

 • περιορίζω
 • μεταβλητός
 • αντικαθιστώ

Το δεύτερο βασικό είδος ασφάλισης ζωής είναι η μόνιμη ασφάλιση. Εάν ο κάτοχος της ασφάλισης σταματήσει να πληρώνει ασφάλιστρα ή παραδώσει το ασφαλιστήριο Η πολιτική θα παραμείνει σε ισχύ εφ’ όρου ζωής.

Υπάρχουν τέσσερις τύποι μόνιμης ασφάλισης ζωής:

 • Ολόκληρη η ζωή
 • καθολική ζωή
 • διεθνή κωδικό
 • καθολική μεταβλητή

Η μόνιμη ασφάλιση ζωής είναι γενικά πιο ακριβή από την ασφάλιση διάρκειας ζωής.

Τι είναι η ομαδική ασφάλεια ζωής;

Η ομαδική ασφάλεια ζωής (GTL) καλύπτει περισσότερες ομάδες παρά άτομα. Οι εργοδότες προσφέρουν αυτό το δημοφιλές ασφαλιστήριο συμβόλαιο ως μέρος των πακέτων παροχών των εργαζομένων τους.

Μπορείτε να ελέγξετε τον μισθό σας και να δείτε αν ο εργοδότης σας αφαιρεί GTL κάθε μήνα.

Ο εργοδότης σας καθορίζει πόση κάλυψη έχετε. Μερικές φορές οι εργοδότες επιλέγουν πολλαπλάσιο του ετήσιου μισθού σας για την κάλυψή σας.

Μερικές φορές έχετε την επιλογή να αγοράσετε πρόσθετη κάλυψη με δικά σας έξοδα.

Η ασφάλιση GTL δεν είναι μόνιμη. Διαρκεί όσο συνεχίζετε να εργάζεστε για τον εργοδότη σας ή για ορισμένο χρονικό διάστημα όπως ορίζεται από το συμβόλαιο.

Αν παρατήσεις τη δουλειά σου Θα χάσετε την κάλυψή σας. Μπορεί να έχετε την επιλογή να μετατρέψετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο GTL σε ατομικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής. Όμως αυτό δεν συνέβαινε πάντα.

Σε τι διαφέρει η ασφάλιση GTL από άλλα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής;

Το GTL είναι μια μορφή ασφάλισης ζωής διάρκειας. Αλλά οι εργοδότες χρησιμοποιούν πολιτικές για λογαριασμό των εργαζομένων τους.

Οι άνθρωποι που συνάπτουν τα δικά τους ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής τείνουν να συνάπτουν ατομικά συμβόλαια ανεξαρτήτως τύπου. Άρα δεν είναι μέρος της δουλειάς. Είναι όμως ξεχωριστή δαπάνη.

Είναι δυνατό για περισσότερα από ένα άτομα να μοιράζονται ένα συμβόλαιο. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι μπορεί να εκδώσει ένα συμβόλαιο που ωφελεί τα παιδιά του μετά το θάνατό τους.

Όπως μπορείτε να δείτε, η ασφάλεια GTL είναι ένα είδος συμβολαίου που εντάσσεται σε μια ευρύτερη κατηγορία ασφάλισης ζωής.

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ασφαλιστικό πρόγραμμα GTL για να λάβουν δάνεια.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν να παρέχουν δάνεια σε ασφαλισμένους. Το δάνειο χρησιμοποιεί την ταμειακή αξία του ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής ως εξασφάλιση. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για πρόσβαση σε μετρητά έκτακτης ανάγκης με προσιτά επιτόκια.

Ωστόσο, μπορείτε να λάβετε ένα συμβόλαιο δανείου μόνο με ασφαλιστήριο συμβόλαιο ολόκληρης ζωής ή καθολικό συμβόλαιο μόνιμου ασφάλισης ζωής.

Ασφάλιση GTL έναντι Ασφάλισης Σημαντικού Προσώπου

Η ασφάλιση βασικού προσώπου είναι ένας άλλος τύπος ασφάλισης ζωής για επιχειρήσεις και περιλαμβάνει:

 • ιδιοκτήτη της επιχείρησης
 • είναι υψηλόβαθμο στέλεχος
 • Τα άτομα θεωρούνται σημαντικά για την επιχείρηση.

Το επίδομα θανάτου της αξιοπρεπούς ασφάλισης είναι η οικονομική υποστήριξη. Αυτό θα βοηθήσει την εταιρεία να αγοράσει χρόνο για να βρει νέα άτομα ή να χρησιμοποιήσει άλλες στρατηγικές για να διατηρήσει την επιχείρηση.

Επειδή η απουσία αυτού του ατόμου μπορεί να έχει τεράστιο οικονομικό αντίκτυπο στον οργανισμό. Εάν ο σημαντικός κάτοχος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου πεθάνει Η εταιρεία θα λάβει επιδόματα σε περίπτωση θανάτου. Η εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να βρει εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν:

Εάν η εταιρεία πρόκειται να κλείσει Η εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για:

 • εξοφλήσει όλα τα χρέη
 • διανέμουν χρήματα στους επενδυτές
 • Προσφέρετε παροχές κατά τη λήξη της απασχόλησης στους εργαζομένους.
 • σωστά έκλεισε αντί να κηρύξει πτώχευση

Άλλα ονόματα για ασφάλιση σημαντικών προσώπων:

 • ασφάλιση σημαντικών προσώπων
 • Keyman Insurance
 • Major Ying Insurance
 • εμπορική ασφάλεια ζωής

Πλεονεκτήματα της GTL Insurance

Η ασφάλιση GLT έχει πολλά οφέλη τόσο για τους εργοδότες όσο και για τους εργαζόμενους: Πρώτον, βοηθά τις επιχειρήσεις να προσελκύσουν και να διατηρήσουν ταλέντα. Αυτό τους καθιστά ανταγωνιστικούς με άλλες εταιρείες.

Οι εργοδότες μπορούν να συνδυάσουν την ασφάλιση ζωής με άλλα ασφαλιστικά προγράμματα, όπως η υγεία.Οι πολιτικές ενοποίησης την καθιστούν φθηνότερη. Το προσιτό κόστος της ασφάλισης GTL είναι ένας λόγος που πολλοί εργοδότες τη συμπεριλαμβάνουν στις παροχές των εργαζομένων.

Η λήψη ασφάλισης ζωής για τους υπαλλήλους είναι εύκολη καθώς αποτελεί μέρος ενός πακέτου αποζημίωσης.

Ακόμα κι αν είσαι μεγάλος και σε κακή υγεία. Μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση στην ασφάλιση ζωής μέσω του εργοδότη σας σε καλύτερη τιμή ασφαλίστρων.

Επιπλέον, η λήψη GTL από έναν εργοδότη είναι συχνά φθηνότερη από την αγορά ενός ατομικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής.Τα συμβόλαια GTL έχουν μέτριο όφελος: ο εργοδότης που παρέχει ασφάλεια πληρώνει για το σύνολο ή το μεγαλύτερο μέρος της κάλυψης. (δεν υπερβαίνει το καθορισμένο ποσό)

Αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια για τους εργαζόμενους. Ειδικά αν δεν έχουν άλλο ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής.

Ακόμα κι αν τα 50.000 δολάρια δεν είναι αρκετά για εσάς. Αλλά έχετε την επιλογή να πληρώσετε για πρόσθετη κάλυψη. Θα καλύπτεστε για τουλάχιστον 50.000 $ αφορολόγητο.

Το τι περιλαμβάνεται σε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο GTL διαφέρει ανάλογα με τον ασφαλιστή και τον εργοδότη. Συνηθισμένα παραδείγματα περιλαμβάνουν επιχορηγήσεις εκπαίδευσης. Βοήθεια επαναπατρισμού και θάνατος από ατυχήματα

Πώς πληρώνει το Τμήμα Εσόδων τους φόρους για την ασφάλιση GLT; (Η ομαδική ασφάλεια ζωής πρέπει να πληρώσει φόρο;)

Γενικά, η ομαδική ασφάλιση ζωής δεν φορολογείται για εργαζομένους μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό. Ας μάθουμε φόρο ασφάλισης ζωής.

Αφορολόγητο σημαίνει ότι δεν πληρώνετε καθόλου φόρο εισοδήματος. Είναι διαφορετικό από τη φοροαπαλλαγή. Μπορείτε να διεκδικήσετε έκπτωση φόρου για δωρεές όταν κάτι απαλλάσσεται. Οι εκπτώσεις μειώνουν το φορολογητέο εισόδημά σας.

Εάν ο εργοδότης σας παρέχει περισσότερα από 50.000 $ σε κάλυψη, το πλεόνασμα είναι ένα όφελος χωρίς μετρητά. Τα ασφάλιστρα για πρόσθετα ποσά καθίστανται φορολογητέο εισόδημα για τους μισθωτούς.

Και πάλι, μπορείτε να δείτε τα φορολογικά οφέλη στην επιταγή ή το στέλεχος πληρωμής σας.

Επιπλέον, όταν λάβετε το έντυπο W-2 στο τέλος του έτους, θα αντικατοπτρίζει το συνολικό κόστος της φορολογητέας ασφάλισης GTL που λάβατε.

Μπορείτε να βρείτε το ποσό στο πλαίσιο 12c του W-2. Περιλαμβάνεται επίσης στα κέρδη σας για τα κουτιά 1, 3 και 5.

Φορολογική υποχρέωση για συζύγους ή εξαρτώμενα μέλη εργαζομένων

Συχνά, η πολιτική GTL που εκδίδεται από τον εργοδότη σας μπορεί να επεκταθεί για να καλύψει τους συζύγους και άλλα εξαρτώμενα άτομα. αυτό είναι καλό Αλλά μπορεί να αυξήσει τη φορολογική σας υποχρέωση.

Εάν το ασφάλιστρο GTL υπερβαίνει τα 2.000 $ για κάλυψη για σύζυγο ή εξαρτώμενα άτομα Αυτό θα μπορούσε να είναι φορολογητέο εισόδημα. Εάν η κάλυψη υπερβαίνει τα 2.000 $, ολόκληρο το ποσό του ασφαλίστρου φορολογείται.

Σε αντίθεση με την ασφάλιση GTL, τα πρώτα 50.000 $ είναι αφορολόγητα.

Τα ασφάλιστρα κάτω των 2.000 $ είναι αφορολόγητα.

Υπολογισμός φορολογητέων ασφαλίστρων

Το IRS χρησιμοποιεί έναν συγκεκριμένο πίνακα για να καθορίσει το κόστος πρόσθετης κάλυψης. Το ποσό θα εξαρτηθεί από την ηλικία του εργαζομένου. Τα ασφάλιστρα ζωής κοστίζουν 1.000 $ κάθε μήνα, θα ήταν ως εξής:

 • Κάτω από 25 – 0,05 $
 • 25-29 – 0,06 $
 • 30-34 – 0,08 $
 • 35-39 — 0,09 USD
 • 40-44 – 0,10 $
 • 45-49 — 0,15 USD
 • 50-54 – 0,23 $
 • 55-59 – 0,43 $
 • 60-64 – 0,66 $
 • 65-69 – 1,27 $
 • 70 και άνω – 2,06 $

Ας δούμε ένα παράδειγμα: Γίνεστε 50, επομένως το ασφάλιστρο σας υπολογίζεται σε 0,23 $ το μήνα ή 2,76 $ ανά έτος για κάθε κάλυψη 1.000 $.

Ο εργοδότης σας προσφέρει 100.000 $ συνολικής κάλυψης, που σημαίνει ότι έχετε 50.000 $ αφορολόγητο και 50.000 $ φορολογητέα.

Αρχικά, διαιρέστε το επιπλέον ποσό με 1.000 $.

50.000 $ / 1.000 $ = 50

Πολλαπλασιάστε το ποσό της πριμοδότησης επί 50 για να βρείτε το φορολογητέο εισόδημά σας.

0,23 $ x 50 = 11,5 $ (ανά μήνα)

2,76 $ x 50 = 138 $ (ανά έτος)

Τώρα μπορείτε να ελέγξετε τη φορολογική σας υποχρέωση για επιπλέον κάλυψη, ωστόσο, δεν χρειάζεται να πληρώσετε καθόλου. Ίσως μπορείτε ήδη να καλύψετε ορισμένα από τα έξοδά σας μέσω κρατήσεων μισθοδοσίας.

Μπορείτε να ελέγξετε το ποσό που οφείλετε με τον φορολογικό σύμβουλο ή το οικονομικό τμήμα της εταιρείας σας.

Επιστροφή φόρου ασφάλισης GTL

Εάν έχετε μόνο 50.000 $ σε κάλυψη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αναφορά ασφάλισης GTL στη φορολογική σας δήλωση.

Για όσους κερδίζουν περισσότερα από 50.000 $, μπορείτε να αναφέρετε αυτά τα ποσά ως φορολογητέο εισόδημα στο Έντυπο IRS 941 και στο Έντυπο W-2.

Το Έντυπο 941 είναι η τριμηνιαία ομοσπονδιακή φορολογική δήλωση του εργοδότη σας. Ωστόσο, μερικές φορές πρέπει να το συμπεριλάβετε στο Έντυπο 944, την ετήσια ομοσπονδιακή φορολογική δήλωση του εργοδότη σας.

Για να αναφέρετε τα ποσά στο Έντυπο W-2, συμπληρώστε τα ποσά στα πεδία 1, 3, 5 και 12.

Το πλαίσιο 1 αφορά μισθούς, φιλοδωρήματα και άλλες αποζημιώσεις. Το πλαίσιο 3 αφορά μισθούς κοινωνικής ασφάλισης. Το πλαίσιο 5 αφορά μισθούς και φιλοδωρήματα Medicare.

Στο πλαίσιο 12 χρησιμοποιήστε τον κωδικό “C” για το ποσό.

έχουν ασφαλιστική κάλυψη ζωής

Εάν ο εργοδότης σας προσφέρει 50.000 $ σε ομαδική ασφάλεια ζωής, λαμβάνετε δωρεάν κάλυψη ως μέρος του πακέτου αποζημίωσης. Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα στη λήψη του.

Οτιδήποτε άνω των 50.000 $ μπορεί να συνοδεύεται από φορολογική υποχρέωση. Τις περισσότερες φορές όμως Η επιλογή αυτής της μεθόδου εξακολουθεί να είναι φθηνότερη από το να κάνετε μόνοι σας ασφάλιση ζωής. Η συζήτηση με έναν ειδικευμένο φοροτεχνικό μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τους φόρους που πρέπει να πληρώσετε για την ασφάλιση GTL.

Τώρα, “Φορολογείται η ομαδική ασφάλιση ζωής;” Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους φόρους. Για να διαβάσετε περισσότερα για τους φόρους Ας δούμε το τμήμα φορολογίας. Μπορείτε να βρείτε αξιόπιστες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε τον φορολογικό σας λογαριασμό.

Μάθε περισσότερα

Απαιτήσεις Ασφάλισης Ζωής για Δάνεια SBA (Τελικός οδηγός)

Πλήρης οδηγός για τις φορολογικές απαλλαγές για ελεύθερους επαγγελματίες 2022

Πώς να αγοράσετε ασφάλιση αυτοκινήτου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Οι 10 καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες για επαγγελματικά οχήματα

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *