Φορητά κλιματιστικά για παράθυρα υπογείου

Φορητά κλιματιστικά για παράθυρα υπογείου

Όταν εξετάζετε ποιο φορητό κλιματιστικό είναι καλύτερο για το υπόγειό σας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το μέγεθος και η διάταξη του χώρου που σκοπεύετε να δροσίσετε. Αυτό θα καθορίσει το μοντέλο και την ισχύ της μονάδας που θέλετε να αγοράσετε.

Το φορητό κλιματιστικό Black+Decker BPACT08WT είναι το καλύτερο φορητό κλιματιστικό για τα παράθυρα του υπογείου σας. Δεν είναι απλώς αθόρυβο, κομψό και συμπαγές. Αλλά και η ισχύς κίνησης. Δεν θα βρείτε καλύτερη μονάδα σε αυτή την τιμή.

Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των διαφόρων τύπων φορητών κλιματιστικών. Για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιο κλιματιστικό είναι το καταλληλότερο για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες.

Για περισσότερα από 100 χρόνια, το Black + Decker είναι ένα όνομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε για τα πάντα, από ηλεκτρικά εργαλεία μέχρι συσκευές κουζίνας. Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν ότι το φορητό κλιματιστικό Black + Decker BPACT08WT 8.000 BTU βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας.

Black+Decker φορητό κλιματιστικό 8.000 BTU με τηλεχειριστήριο, λευκό

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

χαρακτηριστικό

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του φορητού κλιματιστικού Black+Decker BPACT08WT, η λίστα είναι ατελείωτη. Αυτή η μονάδα έχει ρυθμίσεις χαμηλής, μεσαίας και υψηλής ταχύτητας ανεμιστήρα. Διαθέτει επίσης λειτουργία αυτόματου ελέγχου που βελτιστοποιεί την ταχύτητα του ανεμιστήρα και διατηρεί τη σωστή θερμοκρασία δωματίου. Λειτουργεί επίσης ως αφυγραντήρας για τη διατήρηση της ποιότητας του αέρα. Παραμείνετε δροσεροί ενώ ψύχετε

Πρόσθεση

 • Το τηλεχειριστήριο σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις από οπουδήποτε.
 • Σπειροειδής σωλήνας εξάτμισης
 • 3 πάνελ παραθύρων ταιριάζουν σε οποιοδήποτε οριζόντιο ή κάθετο παράθυρο που κυμαίνεται από 20,5-59″ / 52-150 cm.
 • 2 χρόνια περιορισμένη εγγύηση
Βρετανική θερμική μονάδα (BTU) 5.000 / 8.000 BTU Ashray
Μέγιστη θερμοκρασία ψύξης 65°F / 18,3°C
μέγεθος μονάδας 16,5 x 11,5 x 26 ίντσες / 41,9 x 29,2 x 66 εκ.
προβλεπόμενη περιοχή 150 τετραγωνικά μέτρα

SereneLife SLPAC12.5 SLPAC Compact οικιακό φορητό κλιματιστικό AC Μονάδα ψύξης Λειτουργία αφυγραντήρα και ενσωματωμένος ανεμιστήρας, αθόρυβη λειτουργία, κιτ τοποθέτησης παραθύρου, 12.000 BTU, λευκό

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

χαρακτηριστικό

Το φορητό κλιματιστικό Serenelife είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα καλύτερα φορητά κλιματιστικά της αγοράς σήμερα. Η συσκευή πολλαπλών λειτουργιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θερμαντήρας. καθαριστής αέρα και υγραντήρες αέρα Αυτό το καθιστά ιδανικό για υπόγεια και επεκτείνει το όφελος κόστους όταν παίρνετε πολύ το χειμώνα. Αυτή η μονάδα έχει λεπτό και αθόρυβο σχεδιασμό. Και έχει ρόδες για εύκολη μετακίνηση από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Πρόσθεση

 • Τηλεχειριστήριο για άνετη ρύθμιση
 • Γρήγορος και εύκολος οδηγός εγκατάστασης
 • κιτ τοποθέτησης παραθύρου
 • 1 χρόνο εγγύηση

Ρεκόρ: Αυτό το προϊόν δεν περιλαμβάνει μπαταρίες για το τηλεχειριστήριο ή τον σωλήνα εξάτμισης.

Βρετανική θερμική μονάδα (BTU) 12.000
Μέγιστη θερμοκρασία ψύξης 40°F / 4,4°C
μέγεθος μονάδας 17,4 x 13,4 x 32,1 ίντσες / 44,1 x 34 x 81,5 cm.
προβλεπόμενη περιοχή 325 τετραγωνικά μέτρα

Midea Mobile Air Conditioner 10.000 BTU ASHRAE (5.800 BTU SACC) Ψύχει έως 200 τετραγωνικά πόδια, Αφυγραντήρας και ανεμιστήρας, Τηλεχειριζόμενο, Amazon Alexa και Google Assistant.

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

χαρακτηριστικό

Το Midea Map είναι ένα κλιματιστικό 3 σε 1 που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανεμιστήρας ή υγραντήρας ταυτόχρονα. Αυτή η συσκευή είναι μοναδική γιατί μπορεί να ελεγχθεί μέσω Alexa μέσω του smartphone σας. Κάνει τις προσαρμογές γρήγορα και εύκολα.

Οι Χάρτες Midea μπορούν να συνδεθούν στο Wi-Fi του σπιτιού σας και να ανταποκρίνονται σε φωνητικές εντολές. Το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό αυτού του προϊόντος είναι η ευκολία εγκατάστασης. Τοποθετήστε τη μονάδα στο σημείο που θέλετε και εγκαταστήστε τα παράθυρα σε δευτερόλεπτα χωρίς πρόσθετα εργαλεία.

Πρόσθεση

 • εισαγωγή
 • κιτ τοποθέτησης παραθύρου
 • τηλεχειριστήριο με μπαταρία
 • Πλενόμενα και επαναχρησιμοποιούμενα φίλτρα αέρα
 • Σωλήνας εξάτμισης 5 ποδιών
 • 1 έτος περιορισμένη εγγύηση
Βρετανική θερμική μονάδα (BTU) 10.000
Μέγιστη θερμοκρασία ψύξης 62 – 90°F / 16,6 – 32,2°C
μέγεθος μονάδας 17,1 x 13 x 28,3 ίντσες / 43,4 x 33 x 71,8 cm.
προβλεπόμενη περιοχή 200 τετραγωνικά μέτρα

Honeywell HL10CESWK, 10.000 BTU, Μαύρο/Λευκό Κινητό Κλιματιστικό, 10.000

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

χαρακτηριστικό

Το φορητό κλιματιστικό Honeywell HL είναι χωρίς αμφιβολία το πιο ικανοποιητικό κλιματιστικό στη λίστα μας. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν σύστημα αυτο-φιλτραρίσματος αφυγραντήρα. Πολλαπλές ταχύτητες ανεμιστήρα και ένα χρονόμετρο 24 ωρών που έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την ενεργειακή σας απόδοση.Το Honeywell HL χρησιμοποιεί επίσης ένα σύστημα κατακόρυφης ροής αέρα για να διαχέει δροσερό αέρα σε όλο το υπόγειό σας.

Πρόσθεση

 • 4 πόδια εύκαμπτος σωλήνας εξάτμισης
 • Τηλεχειριστήριο για προσαρμογή διαφορετικών ταχυτήτων, λειτουργιών και θερμοκρασιών ανεμιστήρα. με μπαταρία
 • κιτ τοποθέτησης παραθύρου
 • 5 χρόνια περιορισμένη εγγύηση
Βρετανική θερμική μονάδα (BTU) 10.000
Μέγιστη θερμοκρασία ψύξης 60 – 90°F / 15,6 32,2°C
μέγεθος μονάδας 18,9 x 15,7 x 31,3 ίντσες / 48 x 39,9 x 31,3 εκ.
προβλεπόμενη περιοχή 350 – 450 τετραγωνικά μέτρα

Σφάλμα: Άγνωστος τύπος σύνδεσης.

χαρακτηριστικό

Το φορητό κλιματιστικό Airo Comfort είναι ένα ισχυρό 3-σε-1 με λειτουργία ανεμιστήρα. λειτουργία αφύγρανσης και λειτουργία ψύξης Η μονάδα διαθέτει πολύχρωμη οθόνη LED που ελέγχεται από ψηφιακό σύστημα ήχου αφής. μπορεί να ανοίξει και να κλείσει Εύχρηστοι τροχοί και φίλτρο που πλένεται που συλλαμβάνει και καθαρίζει τη σκόνη και τη βρωμιά από τον αέρα. Κάντε το σπίτι σας να νιώθει φρέσκο ​​όλη την ώρα.

Οι καθαριστές αέρα είναι χρήσιμοι για όλους. Ειδικά όμως για άτομα με εποχιακές αλλεργίες. Αν είσαι το σωστό άτομο Συνιστούμε αυτό το προϊόν έναντι άλλων AC που δεν περιλαμβάνουν τις λειτουργίες καθαρισμού αέρα του Airo Comfort.

Πρόσθεση

 • τηλεχειριστήριο με μπαταρία
 • Σωλήνας εξάτμισης και αποστράγγιση
 • Οι οδηγίες εγκατάστασης είναι εύκολο να ακολουθηθούν.
 • Στήριγμα παραθύρου με βίδες
 • Εγγύηση 30 ημερών με την πρώτη αγορά 1 έτος περιορισμένη εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση συμπιεστή
Βρετανική θερμική μονάδα (BTU) 14.000
Μέγιστη θερμοκρασία ψύξης 61°F / 16°C
μέγεθος μονάδας 17,8 x 15 x 30,5 ίντσες / 45,2 x 38,1 x 77,5 cm.
προβλεπόμενη περιοχή 450 – 600 τετραγωνικά μέτρα

Φορητό κλιματιστικό Global Air 10.000 BTU Το συμπαγές φορητό κλιματιστικό περιλαμβάνει ένα ψυγείο. Αφυγραντήρες, ανεμιστήρες, τηλεχειριστήρια και κιτ παραθύρων για δωμάτια έως 300 τετραγωνικά πόδια.

Εάν αγοράσετε, κερδίζουμε προμήθειες χωρίς επιπλέον κόστος.

χαρακτηριστικό

Το μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του προϊόντος είναι ότι διαθέτει σύστημα πολλαπλών ανεμιστήρων 4 κατευθύνσεων που διανέμει δροσερό αέρα και τον κατανέμει βέλτιστα σε όλο το υπόγειό σας. Διαθέτει 2 διαφορετικές ρυθμίσεις ταχύτητας ανεμιστήρα και οθόνη LED που διαβάζει και σας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Αυτή η μονάδα AC διαθέτει επίσης αντιπαγωτική προστασία που την αποτρέπει από το πάγωμα και τη μη λειτουργία κατά τη διάρκεια έντονης χρήσης. Ειδικά τις ζεστές ή υγρές μέρες. Μια κοινή κριτική που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ορισμένοι χρήστες λένε ότι είναι πιο δυνατό από άλλα προϊόντα στην αγορά.

Πρόσθεση

 • 1 έτος εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς.
 • τηλεχειριστήριο κινητό
 • Ρυθμιζόμενοι αεραγωγοί που μπορούν να ρυθμιστούν για να χωρέσουν διαφορετικά μεγέθη παραθύρων.
 • εισαγωγή
Βρετανική θερμική μονάδα (BTU) 10.000
Μέγιστη θερμοκρασία ψύξης 48°F / 8,8°C
μέγεθος μονάδας 17 x 13 x 31,3 ίντσες / 43 x 33 x 79,5 cm.
προβλεπόμενη περιοχή έως 400 τετραγωνικά μέτρα

συμπέρασμα

Η επιλογή του σωστού φορητού κλιματιστικού για το υπόγειό σας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Μερικά σημαντικά ζητήματα είναι τα τετραγωνικά μέτρα του υπογείου. διάταξη και σχεδιασμός Και θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη μονάδα σας ως θερμαντήρα χώρου κατά τη διάρκεια του χειμώνα;

Ορισμένα κλιματιστικά υποστηρίζουν τεχνολογία και συγχρονισμό με άλλες συσκευές για άνετο έλεγχο, ενώ άλλα είναι απλά και εύκολα στη χρήση παλιομοδίτικα συστήματα. Εξαρτάται από την προσωπική σας προτίμηση. Ορισμένες μονάδες θα σας αρέσουν περισσότερο ή λιγότερο για αυτόν τον λόγο.

για γενικό σκοπό Συμπεραίνω ότι το Black + Decker PBACD είναι ένα γενικό φορητό υπόγειο κλιματιστικό.Στιβαρό, εύκολο στη χρήση, ελκυστικά σχεδιασμένο. Και είναι μια επωνυμία που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το Black + Decker BPACT θα σας κρατήσει δροσερό όλο το καλοκαίρι.

Περισσότεροι πόροι φορητών κλιματιστικών

Για περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με φορητά κλιματιστικά, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.portableairconditioners.com. Μπορείτε να διαβάσετε άλλα άρθρα. Σχετικά με φορητά κλιματιστικά:

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *