Το απλούστερο, πιο εύκολο έργο βελτίωσης σπιτιού

Το απλούστερο, πιο εύκολο έργο βελτίωσης σπιτιού

Αν είσαι για λίγο στο σπίτι Κάποια πράγματα μπορεί να αρχίσουν να φαίνονται… λίγο παλιά. Αν αυτό σας χτυπήσει Να είστε σίγουροι ότι δεν είστε μόνοι! Οι ιδιοκτήτες σπιτιού σε όλη τη χώρα έχουν αρχίσει να αισθάνονται έτσι για τα σπίτια τους με την πάροδο του χρόνου και οι τάσεις έχουν αλλάξει.Ωστόσο, η βελτίωση του σπιτιού δεν χρειάζεται να είναι αγχωτική ή δαπανηρή. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά μικρά και απλά έργα που μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στη βελτίωση της εμφάνισης και της αίσθησης του σπιτιού σας. Ένα τέτοιο έργο ήταν η επισκευή του κενού στο κάτω μέρος του πλαισίου της πόρτας. απλή διόρθωση που απαιτεί ελάχιστα υλικά και βασικές ξυλουργικές δεξιότητες. Ευτυχώς, έχουμε οδηγίες βήμα προς βήμα για να σας βοηθήσουμε στη διαδικασία!

Πώς να επισκευάσετε το κάτω διάκενο του πλαισίου της πόρτας;

  1. Αντικαταστήστε τους μεντεσέδες με μεντεσέδες με εσοχή. Το παλιό πρέπει να αντικατασταθεί πριν εγκαταστήσετε το νέο. Οι πιο συνηθισμένοι τύποι μεντεσέδων πόρτας είναι οι μεντεσέδες και οι μεντεσέδες περιστροφής. που συνήθως είναι κατασκευασμένα από ξύλο ή μέταλλο Σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερο να αφαιρέσετε τον παλιό μεντεσέ και να τον αντικαταστήσετε με ένα μοντέλο χωνευτής στήριξης. έτσι ώστε το κενό μεταξύ του πλαισίου της πόρτας και της πόρτας να μπορεί να γεμίσει με νέους μεντεσέδες κατά την εγκατάσταση.
  2. Αντικαταστήστε το παλιό πόμολο με ένα νέο που είναι μεγαλύτερο από το παλιό σας πόμολο. ώστε να μην υπάρχει χώρος μεταξύ τους όταν πηγαίνετε διακοπές ή κλείνετε το μάνδαλο της πόρτας για να αποτρέψετε τους εισβολείς ή τους κλέφτες από το να προσπαθήσουν να εισβάλουν στο σπίτι σας στη δουλειά.
  3. Ρυθμίστε τους μεντεσέδες σε μια ευρύτερη γωνία. ώστε όταν κλείνεις και ανοίγεις πολλές πόρτες φορές κάθε μέρα Όσο το δυνατόν συχνότερα (ή όσο το δυνατόν συχνότερα) θα υπάρχει μικρότερο κενό μεταξύ των μεντεσέδων. Αυτό θα μειώσει το κενό μεταξύ του πλαισίου της πόρτας και της άκρης της πόρτας. Αυτό μπορεί να κάνει να φαίνεται ότι κάποιος προσπαθεί να ανοίξει την μπροστινή πόρτα ή το παράθυρό σας όταν φεύγετε από το σπίτι ή το γραφείο σας. σε κάνει να νιώθεις ψευδώς ασφαλής Αν κάποιος προσπαθήσει να πειράξει Μπείτε στο σπίτι σας αφού δείτε την κανονική σας έξοδο.
  4. Αντικαταστήστε την κλειδαριά του πλαισίου της πόρτας και αντικαταστήστε τους μεντεσέδες με τους συνδετήρες με εσοχή. Το παλιό πρέπει να αντικατασταθεί πριν εγκαταστήσετε το νέο. Οι πιο συνηθισμένοι τύποι μεντεσέδων πόρτας είναι οι μεντεσέδες και οι μεντεσέδες περιστροφής. που συνήθως κατασκευάζονται από ξύλο ή μέταλλο Σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερο να αφαιρέσετε τον παλιό μεντεσέ και να τον αντικαταστήσετε με ένα μοντέλο χωνευτής στήριξης. έτσι ώστε το κενό μεταξύ του πλαισίου της πόρτας και της πόρτας να μπορεί να γεμίσει με νέους μεντεσέδες κατά την εγκατάσταση.
  5. Αντικαταστήστε την κλειδαριά σας με ένα νέο μπουλόνι μεγαλύτερο από το παλιό σας. Έτσι, δεν υπάρχει κενό μεταξύ των κλειδαριών όταν κλείνετε το μάνδαλο για να αποτρέψετε τους εισβολείς ή τους κλέφτες από το να προσπαθήσουν να εισβάλουν στο σπίτι σας ενώ ξεκουράζεστε ή εργάζεστε.
  6. Τοποθετήστε ένα νέο κάλυμμα πόμολο πόρτας που καλύπτει όλες τις υπάρχουσες λαβές για να μειώσετε το κενό μεταξύ της λαβής και της αντίστοιχης αυλάκωσης στην προεξοχή της πόρτας. (ή οπουδήποτε αλλού) για αυτό το θέμα). Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν ζείτε σε μια περιοχή όπου βρέχει πολύ κατά τη διάρκεια του χειμώνα ή σε άλλα υγρά κλίματα, όπως οι υγροί χειμώνες της Νέας Αγγλίας. για να μην κατέβει το νερό από κάτω
  7. Εάν η πόρτα σας έχει ηλεκτρονική κλειδαριά Αντικαταστήστε το μπουλόνι με ένα νέο που είναι μεγαλύτερο από αυτό που έχετε ήδη. ώστε να μην υπάρχει κενό μεταξύ των μπουλονιών όταν κλείνετε το μπουλόνι. Αποτρέψτε τους εισβολείς ή τους κλέφτες σπίτι σας όταν πηγαίνετε διακοπές ή δουλειά
  8. Τοποθετήστε ένα νέο κάλυμμα πόμολο πόρτας που καλύπτει όλες τις υπάρχουσες λαβές για να μειώσετε το κενό μεταξύ της λαβής και της αντίστοιχης αυλάκωσης στην προεξοχή της πόρτας. (ή οπουδήποτε αλλού) για αυτό το θέμα). Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν ζείτε σε μια περιοχή όπου βρέχει πολύ το χειμώνα ή άλλες υγρές εποχές, όπως οι υγροί χειμώνες στη Νέα Αγγλία.

Ποιο είναι το κάτω διάκενο του πλαισίου της πόρτας;

Τα κενά κάτω από τα πλαίσια της πόρτας είναι κοινά προβλήματα που μπορούν εύκολα να διορθωθούν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εντοπίσετε το πρόβλημα και να βρείτε μια λύση. στην εύρεση προβλημάτων Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κιμωλία ή μολύβι για να σημειώσετε πού τα βλέπετε. Στη συνέχεια, μετρήστε ξανά αυτήν την απόσταση και συγκρίνετε την με την προηγούμενη μέτρησή σας.

Εάν το κενό σας αυξηθεί, τότε υπάρχει διαστολή του ξύλου στο πλαίσιο της πόρτας. για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση Μπορείτε να επιλέξετε να γεμίσετε τα κενά με πληρωτικό ξύλου ή στόκο. Εάν γεμίζετε κενά με πληρωτικό ξύλου Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει αυτό που ταιριάζει με τους υπάρχοντες κόκκους ξύλου του κουφώματος της πόρτας σας. για να μη φανεί άβολα Το κλειδί εδώ είναι κατάλληλο για να μην ξεχωρίζει από το υπάρχον πλαίσιο της πόρτας σας.

Αν ο χώρος σας είναι στενός Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποια από τα στελέχη σας να αφαιρεθούν ή να αντικατασταθούν κατά τη διάρκεια ανακαίνισης ή αλλαγών. για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα Αντικαταστήστε όλα όσα πρέπει να αντικατασταθούν χρησιμοποιώντας καρφιά/βίδες. και/ή κόλλα μόνο για άκαμπτους σκοπούς. Δεν χρειάζεστε ειδικά εργαλεία. για αυτό το έργο Επειδή όλα τα βασικά εργαλεία χειρός μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επισκευές όπως κάρφωμα ή βίδωμα.Όμως, αν είστε πολύ βολικοί Ωστόσο, χρησιμοποιήστε πρώτα αυτά τα εργαλεία γιατί είναι πιο αποτελεσματικά από τα εργαλεία χειρός.

Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με αυτό το κενό πλαισίου πόρτας, Παρακαλώ σχολιάστε παρακάτω. Μπορείτε να μου κάνετε ερωτήσεις χρησιμοποιώντας την παρακάτω ενότητα σχολίων. Είμαι στην ευχάριστη θέση να απαντήσω αμέσως.

Γιατί υπάρχει ένα κενό στο κάτω μέρος της πόρτας μου;

Τα κενά κάτω από τα πλαίσια της πόρτας είναι ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού. Αυτό συνήθως προκαλείται από:

πλαστός Πόρτες: Αυτή είναι μια πόρτα που εγκαταστάθηκε λανθασμένα από τον εγκαταστάτη ή από εσάς. Υπάρχουν φορές που δεν μπορείτε να καταλάβετε εάν η πόρτα έχει τοποθετηθεί σωστά. Γιατί είναι δύσκολο να καταλάβεις αν η πόρτα έχει τοποθετηθεί σωστά ή όχι. Μπορείτε να δοκιμάσετε να ελέγξετε για κενά στο κάτω μέρος του πλαισίου της πόρτας, αλλά εάν όχι, θα πρέπει να υποθέσετε ότι δεν είχαν τοποθετηθεί σωστά και ότι δεν υπάρχουν κενά.

στάσεις πόρτας: Όταν έχετε συγκεκριμένο τύπο πώματος πόρτας Το στοπ της πόρτας θα σταματήσει πέρα ​​από την ελάχιστη απόσταση που απαιτείται για την αποφυγή ζημιών στη δομή και/ή στο δάπεδο του σπιτιού (αν υπάρχει). Αυτός ο τύπος αναστολής συνήθως λειτουργεί μόνο σε ξύλινες πόρτες. Αλλά ορισμένες χαλύβδινες πόρτες είναι επίσης εξοπλισμένες με αυτόν τον τύπο συσκευής. Εάν βρείτε αυτόν τον τύπο συσκευής στην πόρτα Είναι καλύτερο να τα αφαιρέσετε γιατί θα δημιουργήσουν κενά από κάτω και θα καταστρέψουν τη δομή και το δάπεδο του σπιτιού. Ωστόσο, εάν αυτό δεν προκαλεί πρόβλημα, μην το αφαιρέσετε γιατί μπορεί να τοποθετηθούν εσφαλμένα άλλα μέρη (π.χ. πλάκα ολίσθησης).

Φύλλο απεργίας: Αυτό συμβαίνει όταν η πόρτα σας είναι εφοδιασμένη με μία πλάκα ολίσθησης. ή όταν οι πλάκες ολίσθησης δεν έχουν τοποθετηθεί κάθετα μεταξύ τους Αυτός ο τύπος εγκατάστασης μπορεί να γίνει από τον κατασκευαστή της πόρτας ή από εσάς. Επομένως, είναι καλή ιδέα να επικοινωνήσετε τόσο με τον εγκαταστάτη όσο και με τον κατασκευαστή της πόρτας σας. Αν κάποιος από αυτούς σας πει ότι αυτό συμβαίνει Είναι καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι όλες οι πλάκες ολίσθησης έχουν τοποθετηθεί σωστά.

συμπέρασμα

Το κενό στο κάτω μέρος της πόρτας μπορεί να είναι αντιαισθητικό και ενοχλητικό. Ευτυχώς, υπάρχει μια εύκολη λύση για αυτό το πρόβλημα! Εάν το πλαίσιο της πόρτας σας είναι πολύ κοντό Μπορείτε να το επεκτείνετε στο σωστό μήκος. Εάν η θυρίδα είναι πολύ στενή παρέχετε σανίδες δαπέδου για να ρυθμίσετε το επίπεδο του πλαισίου Εάν η πόρτα σας είναι φθαρμένη Ήρθε η ώρα να αλλάξετε πόρτα! Η στερέωση των κενών κάτω από τα πλαίσια της πόρτας είναι εύκολη.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *