Πώς να λάβετε φορολογικό αντίγραφο –

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αποκτήσετε πρόσβαση στο φορολογικό σας αποδεικτικό. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή στους δανειστές αποδείξεις εισοδήματος για στεγαστικά δάνεια και φοιτητικά δάνεια ή για αναζήτηση πληροφοριών από έγγραφα που έχουν υποβληθεί στο παρελθόν.

Η πρόσβαση στα φορολογικά σας αρχεία δεν χρειάζεται να είναι μια μακρά ή δύσκολη διαδικασία.

Ο ευκολότερος τρόπος για να λάβετε την επιστροφή του φόρου σας στο διαδίκτυο είναι μέσω της πύλης IRS αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας. Θα έχετε πρόσβαση σε διάφορες μεταγραφές. γρήγορα

Εναλλακτικά, μπορείτε να ζητήσετε μεταγραφές μέσω ταχυδρομείου ή μέσω τηλεφώνου.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα καλύψουμε τους καλύτερους τρόπους για να λάβετε μεταγραφή IRS. Θα καλύψουμε τις μεταγραφές που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή. πληροφορίες που παρέχουν και πόσο καιρό μπορεί να αντιστραφεί το αίτημα

Πώς να λάβετε αντίγραφο IRS

Ο γρηγορότερος τρόπος πρόσβασης στα φορολογικά σας αρχεία είναι διαδικτυακά. Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό IRS, μπορείτε να συνδεθείτε μέσω του ιστότοπου και να δείτε τη φορολογική σας δήλωση.

Από εδώ μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε το φορολογικό σας τιμολόγιο.

Εάν δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό IRS, μπορείτε να δείτε τη φορολογική σας δήλωση στο διαδίκτυο. Θα πάρει όμως λίγο χρόνο.

Για να δείτε, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Απαιτείται έγκυρο email και αριθμός τηλεφώνου. Φωτογραφία ταυτότητας, ημερομηνία γέννησης, ταχυδρομική διεύθυνση Κατάσταση αρχειοθέτησης και οικονομικές πληροφορίες

Όταν γίνει αυτό Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη μεταγραφή σας ανά πάσα στιγμή.

Ο πιο γρήγορος τρόπος πρόσβασης στο φορολογικό σας τιμολόγιο είναι διαδικτυακά. Υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι.

Μπορείτε να ζητήσετε να ταχυδρομηθεί η φορολογική σας δήλωση. με αυτόν τον τρόπο Πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα επιστροφής φόρου στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η φόρμα πρέπει να συμπληρωθεί χρησιμοποιώντας πληροφορίες από την πιο πρόσφατη φορολογική σας δήλωση.

Μόλις το IRS λάβει το αίτημά σας Αυτό πρέπει να γίνει εντός 10 ημερών. Θα σας σταλεί ταχυδρομικά ένα φορολογικό τιμολόγιο.

Τέλος, οι φορολογικές δηλώσεις είναι διαθέσιμες μέσω τηλεφώνου. Επικοινωνήστε απευθείας με την IRS και θα στείλουν τη φορολογική σας δήλωση μέσω email. Συνήθως χρειάζονται 5 έως 10 ημέρες για την επεξεργασία ενός αιτήματος.

Τι τύποι μεταγραφών IRS υπάρχουν;

Πώς να πάρετε ένα φορολογικό τιμολόγιο

πριν κάνετε ένα αίτημα Θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τα αντίγραφα που παρέχονται από την IRS, έτσι μπορείτε σίγουρα να λάβετε τις σωστές πληροφορίες για τις ανάγκες σας.

αντίγραφο φορολογικής δήλωσης

Το αρχείο φορολογικής δήλωσης εμφανίζει τις περισσότερες πληροφορίες από την αρχική φορολογική δήλωση 1040.

Οι πληροφορίες στο παρόν προέρχονται από την αρχική κατάθεση και πρόσθετες φόρμες και χρονοδιαγράμματα. Οι αλλαγές που έγιναν μετά την κατάθεση δεν θα εμφανίζονται.

Τα αρχεία φορολογικών δηλώσεων είναι διαθέσιμα για το τρέχον φορολογικό έτος και τα τελευταία τρία έτη. Αυτά τα έντυπα απαιτούνται συχνά από τα ιδρύματα δανεισμού όταν υποβάλλουν αίτηση για στεγαστικό ή φοιτητικό δάνειο.

αντίγραφο φορολογικής δήλωσης

Τα αρχεία φορολογικών δηλώσεων δείχνουν μείωση του όγκου των πληροφοριών. συμπεριλαμβανομένης της φορολογικής κατάστασης Φορολογουμενο εισοδημα και το είδος της πληρωμής που χρησιμοποιείται

Τα αρχεία φορολογικών δηλώσεων θα εμφανίζουν τυχόν αλλαγές από την πρώτη κατάθεση. Διαδικτυακά μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην απόδειξη της φορολογικής σας δήλωσης για το τρέχον φορολογικό έτος και τα τελευταία εννέα έτη.

Εάν ζητήσετε φορολογική βεβαίωση ταχυδρομικώς ή τηλεφωνικά Θα έχετε πρόσβαση μόνο στο τρέχον έτος και τα προηγούμενα τρία χρόνια.

εγγραφή λογιστικού αρχείου

Τα λογιστικά αντίγραφα είναι συλλογές φορολογικών δηλώσεων και φορολογικών λογιστικών αρχείων. Διαθέσιμο για το τρέχον φορολογικό έτος και τα τρία προηγούμενα φορολογικά έτη.

Μεταγραφές και κέρδη

Μεταγραφές και κέρδη που δείχνουν πληροφορίες από την επιστροφή πληροφοριών που ελήφθησαν από την IRS. Αυτό περιλαμβάνει τα έντυπα W-2, 1098, 1099 και 5498.

Με το έντυπο 4506-T προσβάσιμο ηλεκτρονικά ή μέσω ταχυδρομείου. Μπορείτε να ζητήσετε πιστοποιητικά μισθών και αποδοχών για το τρέχον φορολογικό έτος και τα προηγούμενα εννέα έτη.

Ωστόσο, οι πληροφορίες για το τρέχον φορολογικό έτος ενδέχεται να μην είναι πλήρως διαθέσιμες μέχρι τα μέσα του έτους. Εάν εξακολουθεί να μην λειτουργεί, θα εμφανιστεί το μήνυμα “No Record of Return Filing”.

Ελέγξτε ξανά περιοδικά. Μέχρι να προστεθούν περισσότερες πληροφορίες στη μεταγραφή.

Έλεγχος για μη υποβληθείσες επιστολές

Η επιστολή επιβεβαίωσης που δεν υποβλήθηκε υποδηλώνει ότι η IRS δεν έχει αρχείο επεξεργασίας μιας επιστροφής Φόρμας 1040 από εσάς έως ότου ληφθεί το αίτημα.

Η επιστολή δεν διευκρινίζει εάν πρέπει να υποβάλετε ή όχι. Επιστρέφεται για το τρέχον φορολογικό έτος ή τα τρία τελευταία φορολογικά έτη.

Το τρέχον φορολογικό έτος μπορεί να προβληθεί μόνο μετά τις 15 Ιουνίου. για παλιά γράμματα Χρησιμοποιήστε το έντυπο 4506-T, που διατίθεται στον ιστότοπο της IRS.

Μπορώ να ζητήσω αντίγραφο του αρχικού φορολογικού τιμολογίου;

Το φορολογικό τιμολόγιο δεν είναι αντίγραφο της αρχικής φορολογικής δήλωσης. Αντίθετα, η μεταγραφή εμφανίζει μια συγκεκριμένη ποσότητα πληροφοριών που υποβάλλονται σε επεξεργασία και μεταγραφή.

Εάν χρειάζεστε αντίγραφο της φορολογικής σας δήλωσης Πρέπει να υποβάλετε το Έντυπο 4506, το οποίο μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της IRS.

Πρέπει να υποβληθεί στο IRS και υπάρχουν σχετικές χρεώσεις. Αναμένεται ότι θα χρειαστούν έως και 75 ημέρες για την επεξεργασία.

Πώς μπορώ να διεκδικήσω την επιστροφή φόρου;

Εάν χρησιμοποιείτε φορολογικό λογισμικό για τη συμπλήρωση της φορολογικής σας δήλωσης Θα έχετε πρόσβαση στις μεταγραφές σας μέσω του παρόχου σας. Εξαρτάται από το λογισμικό και από το εάν τα αρχεία καταγραφής είναι αποθηκευμένα στο αρχείο.

ή εάν χρησιμοποιείτε φοροτεχνικό ή φοροτεχνικό Μπορεί να έχουν ακόμα τη φορολογική σας δήλωση στο αρχείο.

συμπέρασμα

Ο ευκολότερος τρόπος πρόσβασης στα φορολογικά σας αρχεία είναι διαδικτυακά. Αν και η δημιουργία ενός διαδικτυακού λογαριασμού IRS είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, είναι εύκολο να γίνει. Όταν όμως γίνει Η πρόσβαση στις μεταγραφές σας όταν τις χρειάζεστε είναι γρήγορη και εύκολη.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ζητήσετε μεταγραφές μέσω ταχυδρομείου ή μέσω τηλεφώνου. Εάν χρειάζεστε μεταγραφές από τα τελευταία τρία χρόνια Ίσως χρειαστεί να στείλετε ένα αίτημα μέσω email.

πριν κάνετε αίτηση Βεβαιωθείτε ότι ο τύπος μεταγραφής που ζητάτε έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *