Πώς να εξαιρεθείτε από πίστωση φόρου για παιδιά –

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Ενώ όλοι είμαστε πολύ τυχεροί που ζούμε σε μια χώρα όπου οι φτωχοί λαμβάνουν προγράμματα όπως η πίστωση φόρου για παιδιά. Αλλά δεν θέλουν όλοι να κερδίζουν.

Αν είσαι πολύ αλαζονικός Είναι λάθος να βγάζετε φυλλάδια όπως η πίστωση φόρου για παιδιά. Ειδικά αν πιστεύετε ότι δεν το χρειάζεστε πραγματικά.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε τι είναι η πίστωση φόρου για παιδιά. Ποιος είναι επιλέξιμος για την πίστωση φόρου παιδιού; Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις Μπορείτε να εξαιρεθείτε από την πίστωση φόρου για παιδιά; Και αν ναι, τι να κάνετε;

στο τέλος του άρθρου Θα μάθετε εάν μπορείτε να περιμένετε να λάβετε την πίστωση φόρου παιδιού. Και πώς μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν είστε επιλέξιμοι;

Μη διστάσετε να παραλείψετε τις περιοχές που σας ενδιαφέρουν. Ορίστε.

Ας ξεκινήσουμε με μερικά βασικά πριν φτάσουμε στην ουσία.

Τι είναι η πίστωση φόρου παιδιού;

Η πίστωση φόρου παιδιού είναι μια πλήρως επιστρεπτέα πίστωση φόρου για οικογένειες με παιδιά που πληρούν τις προϋποθέσεις.

τη στιγμή της συγγραφής αυτού του άρθρου Οι οικογένειες που πληρούν τις προϋποθέσεις λαμβάνουν έως και 2.000 $ ανά παιδί.

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται ως ενιαία προκαταβολή σε επιλέξιμα νοικοκυριά στο τέλος του φορολογικού έτους.

Ποιος είναι επιλέξιμος για την πίστωση φόρου παιδιού;

Για να πληρούν τις προϋποθέσεις για την πίστωση φόρου παιδιού Τα παιδιά στο νοικοκυριό πρέπει γενικά να είναι 16 ετών ή μικρότερα.

Η πίστωση φόρου για παιδιά 2022 θα καταβληθεί σε γονείς και κηδεμόνες παιδιών κάτω των 17 ετών από τις 31/12/22.

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο κριτήριο. Το συνολικό οικογενειακό εισόδημα λαμβάνεται επίσης υπόψη…

Όλα τα ζευγάρια με επιλέξιμα παιδιά που κερδίζουν λιγότερα από 150.000 $ ετησίως έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Επιπλέον, μονογονείς Άτομα (γνωστά και ως αρχηγοί του νοικοκυριού) που κερδίζουν λιγότερα από 112.500 $ ετησίως είναι επίσης επιλέξιμα για το πρόγραμμα.

Γιατί κάποιος πρέπει να σταματήσει να πληρώνει πρόωρα την πίστωση φόρου παιδιού

Τα 2.000 $ είναι πολλά χρήματα για να σας δώσουμε και όσα χρήματα παίρνετε είναι σαν να κλέβετε από αυτούς που έχουν ανάγκη.

Αν νομίζετε ότι μπορείτε να περάσετε χωρίς αυτή τη συμφωνία. Είναι απολύτως κατανοητό ότι μπορεί να θέλετε να ακυρώσετε.

Ή μπορεί να υπάρχουν άλλοι λόγοι για να θέλετε να ακυρώσετε νωρίς την πίστωση φόρου παιδιού.

Επειδή οι πρόωρες πληρωμές, κάθε δολάριο που κερδίζεται σε ένα έτος μπορεί να μειώσει την πίστωση φόρου παιδιού που κερδίζεται στη φορολογική δήλωση εκείνου του έτους.

Αυτό σημαίνει ότι το ποσό των φόρων που οφείλετε μπορεί να αυξηθεί ή το ποσό της επιστροφής φόρου σας μπορεί να μειωθεί.

Εάν σταματήσετε να πληρώνετε πρόωρα Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για πλήρη πίστωση στην επιστροφή φόρου για να αυξήσετε την επιστροφή φόρου. που μπορεί να χρειάζονται κάποιες οικογένειες

Εναλλακτικά, θα μπορούσε να σημαίνει χαμηλότερο φορολογικό λογαριασμό το επόμενο έτος.

Εξάλλου Εάν δεν εξαιρεθείτε από τις προκαταβολές Μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε μέρος της επιστροφής πληρωμής.

Εκπίπτει ο φόρος παιδιού;

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα καλά νέα ότι Εάν δεν επιθυμείτε να λάβετε αυτόν τον οδηγό Έχετε το απόλυτο δικαίωμα να εξαιρεθείτε από τη λήψη αυτού του οδηγού.

στην επόμενη ενότητα Θα σας πούμε πώς να εξαιρεθείτε από τη χρήση της πίστωσης φόρου παιδιού.

Πώς να ακυρώσετε τις προκαταβολικές πληρωμές πίστωσης φόρου παιδιού

Για να αποφύγετε την προκαταβολή της πίστωσης φόρου παιδιού Πρέπει να μεταβείτε στο διαδίκτυο στην πύλη της IRS Child Tax Credit, στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση από αυτόν τον σύνδεσμο.

Πρέπει να έχετε ένα τρέχον όνομα χρήστη IRS για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πύλη από προηγμένες πληρωμές πίστωσης παιδικού φόρου ή να χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό ID.me.

όταν φτάσεις εκεί Απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την επεξεργασία ενός μη καταχωρημένου αιτήματος;

Μπορεί να χρειαστούν έως και επτά ημέρες για να επεξεργαστεί το IRS το αίτημα εξαίρεσης.

Επομένως, για αυτόν τον λόγο, σας συνιστούμε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική πύλη Παιδικής Πίστωσης Φορολογίας της IRS αφού υποβάλετε μια μη καταχωρισμένη αξίωση. ώστε να μπορείτε να ελέγξετε για μια εβδομάδα για να δείτε εάν η αξίωση έχει διεκπεραιωθεί.

Πότε να ακυρώσετε την προηγμένη πληρωμή πίστωσης φόρου παιδιού

Ο χρόνος είναι το παν στη διαχείριση των οικονομικών και των φορολογικών σας υποχρεώσεων.

Όταν συμπληρωθεί η μηνιαία περίοδος εξαίρεσης Εάν θέλετε να ακυρώσετε τις προκαταβολικές πληρωμές πίστωσης παιδικού φόρου για έναν συγκεκριμένο μήνα Πρέπει να ακυρώσετε την εγγραφή σας τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την 1η Πέμπτη του μήνα πληρωμής. ανατεθεί στον λογαριασμό σας.

Έχετε μέχρι τις 23:59 ET.

συνοψίζω

Εν ολίγοις, ενώ η πληρωμή της προηγμένης πίστωσης φόρου για παιδιά μπορεί να φαίνεται καλό για κάποιους, δεν αξίζει τον κόπο. Έχει όμως τα μειονεκτήματά του.

Για παράδειγμα, όσο περισσότερα χρήματα παίρνετε προκαταβολικά, τόσο περισσότερα χρήματα παίρνετε. Τόσο λιγότερο θα μπορείτε να υποβάλετε τη φορολογική σας δήλωση την επόμενη φορά που θα υποβάλετε τη φορολογική σας δήλωση.

όπως αναφέραμε προηγουμένως Αυτός ήταν ένας λόγος που η οικογένεια ήθελε να χωρίσει μαζί τους.

Ευτυχώς, είμαστε στην ευχάριστη θέση να το πούμε αν αποφασίσετε ότι αυτές οι πληρωμές δεν είναι κατάλληλες για εσάς. Μπορείτε να εξαιρεθείτε. Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος προετοιμασίας μέσω της διαδικτυακής πύλης Παιδικής Πίστωσης Φορολογίας της IRS.

Αλλά θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι μπορεί να χρειαστούν έως και 7 ημέρες για την επεξεργασία του αιτήματος εγγραφής σας. Οπότε ελέγξτε ξανά μετά από μια εβδομάδα για να δείτε αν πέρασε.

Εάν θέλετε να ακυρώσετε μία ή δύο μηνιαίες πληρωμές Φροντίστε να το κάνετε αυτό εντός των μηνιαίων προθεσμιών που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *