Πώς να εγκαταστήσετε τον αγωγό σε μια υπάρχουσα πλάκα σκυροδέματος

Πώς να εγκαταστήσετε τον αγωγό σε μια υπάρχουσα πλάκα σκυροδέματος

Η προσθήκη μιας θέσης σε μια υπάρχουσα πλάκα σκυροδέματος μπορεί να είναι μια καλή ιδέα. Εξαρτάται από το έργο που θέλετε να κάνετε. Χρειάζεται όμως πολύς χρόνος και προσπάθεια. Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού σκέφτονται να συνεργαστούν με έναν επαγγελματία υδραυλικό. Αν και αυτή η μέθοδος είναι εύκολη Αλλά κοστίζει πολλά χρήματα. Αντί να ξοδεύετε αυτά τα χρήματα ή να μην ζείτε με αρκετά υδραυλικά. Μπορείτε να δουλέψετε μόνοι σας.

Τοποθέτηση σωλήνων στην υπάρχουσα πλάκα από σκυρόδεμα

Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να εγκατασταθούν σωστά οι αγωγοί μέσα από πλάκες σκυροδέματος. Αλλά αν είστε πρόθυμοι να αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια. Είναι κάτι που μπορείς να κάνεις μόνος σου από το σπίτι.

Ακολουθούν ορισμένα βήματα που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας χωρίς υδραυλικό ή άλλο εργολάβο:

Αγωγοί και Αγωγοί Προμηθειών

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να μετρήσετε και να αγοράσετε τον σωλήνα που χρειάζεστε. Θα χρειαστείτε έναν χάρτη σπιτιού ή κτιρίου για να μετρήσετε το μέγεθός του. Θα πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά τις μετρήσεις που γράφονται παρακάτω. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια μεζούρα για να εντοπίσετε τον σωλήνα κάτω από την πλάκα σκυροδέματος. Αυτός είναι ο τέλειος τρόπος εργασίας. Μπορείτε να μαρκάρετε γραμμές χρησιμοποιώντας κιμωλία ή σπρέι.

Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να προσδιορίσετε το μήκος του σωλήνα που απαιτείται για αυτήν την περιοχή. Στη συνέχεια, μπορείτε να αγοράσετε ένα σωλήνα.

Είναι της ίδιας ποιότητας και υλικού με τον υπάρχοντα σωλήνα, αν όχι καλύτερο.Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ακριβείς σε αυτό το σημείο.Αυτό θα σας γλιτώσει από πολλά λάθη. πριν ξεκινήσεις Ελέγξτε ξανά ότι γνωρίζετε ακριβώς πού βρίσκονται οι υπάρχοντες σωλήνες.

σημειώστε την περικοπή σας

σε αυτή τη δουλειά Η αποχέτευση σας πρέπει να είναι σε απλή διαμόρφωση. Στρίβοντας και στρίβοντας όσο το δυνατόν λιγότερο όταν το κάνετε αυτό. Ορίζει το μέσο μιας νέας γραμμής. ξεκινώντας από την αρχή και το τέλος Για να λάβετε το πλήρες σύμβολό σας, βάψτε με σπρέι ένα Χ στο κέντρο πριν σχεδιάσετε δύο γραμμές και στις δύο πλευρές.

κόψτε το σκυρόδεμα

όταν είσαι έτοιμος Ήρθε η ώρα για περισσότερη άσκηση. Η κοπή του σκυροδέματος απαιτεί χρόνο. Επομένως, παρακαλούμε να είστε υπομονετικοί με αυτό το βήμα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια λεπίδα διαμαντιού με ένα βρεγμένο πριόνι σκυροδέματος και να την τοποθετήσετε στο X, το κέντρο της αποχέτευσης που χρησιμοποιήσαμε νωρίτερα. και κόψτε περίπου 4,5 ίντσες βάθος.

Συνεχίστε στις δύο γραμμές που κάναμε νωρίτερα. Αυτό το βήμα είναι θορυβώδες και χρειάζεται λίγος χρόνος για να γίνει σωστά. Μην προσπαθήσετε λοιπόν να το βιαστείτε. Θα χρειαστεί να κόψετε το σκυρόδεμα. Κάνε λοιπόν μερικά διαλείμματα αν θέλεις.

κόψτε τον οπλισμό

Πολλές πλάκες είναι ενισχυμένες με ράβδο, τις οποίες πρέπει να κόψετε. Αυτά θα βοηθήσουν στην ενίσχυση του σκυροδέματος και στην αποφυγή ρωγμών. Λάβετε λοιπόν υπόψη σας ότι αυτό σημαίνει χρόνο και προσπάθεια για να διαχειριστείτε και να ελαχιστοποιήσετε όλα αυτά τα πράγματα.

αφαιρέστε το σκυρόδεμα

Αφού κόψετε και τις δύο γραμμές Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σφυρί έλκηθρου και ένα σφυρί κατεδάφισης εάν είναι απαραίτητο. Αυτό θα βοηθήσει να σπάσει το σκυρόδεμα σε κομμάτια. Αφαιρέστε τα υπόλοιπα κομμάτια σκυροδέματος. Στη συνέχεια σκάψτε το χώμα και την άμμο για να δημιουργήσετε την τάφρο αποστράγγισης που χρειάζεστε. Εδώ θα χρειαστείτε ένα ηλεκτρικό τρυπάνι ή ένα σφυροδράπανο.

αυτό το διάστημα Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι φοράτε τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας. Αυτό περιλαμβάνει γυαλιά ασφαλείας και στήριγμα δεξιάς πλάτης. Αυτό θα σας προστατεύσει από κάθε τραυματισμό. Πριν φέρετε τους νέους σωλήνες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Θα χρειαστεί επίσης να μετακινήσετε μερικά τσιμεντένια κομμάτια.

εγκατάσταση διαδρομής

Τώρα είμαστε έτοιμοι να τοποθετήσουμε τους σωλήνες. Θα το τοποθετήσουμε στην τάφρο αποστράγγισης. Βεβαιωθείτε ότι ο σωλήνας έχει επαρκή υποστήριξη για τον σωλήνα.

Ένα πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι ο σωλήνας πρέπει να προεξέχει τουλάχιστον έξι ίντσες πάνω από το σκυρόδεμα σας. Εάν δεν μπορείτε παρά να στρίψετε ή να στρίψετε Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει ένα εξάρτημα υδραυλικών εγκαταστάσεων υψηλής ποιότητας που έχει διαμορφωθεί σωστά. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι να το μετρήσετε και να το σημειώσετε εκ των προτέρων. Έτσι δεν χρειάζεται να σταματήσετε και να πάρετε πάρα πολλά.

φίμωμα σωλήνα

Αφού βεβαιωθείτε ότι όλοι οι σωλήνες είναι ασφαλισμένοι Ο αγωγός μπορεί να κλείσει με ταινία. Αυτό διασφαλίζει ότι τα υπολείμματα δεν μπορούν να εισέλθουν στον σωλήνα. Αποτυχία κλεισίματος αυτού του τμήματος του σωλήνα Αυτό μπορεί να προκαλέσει την είσοδο μεγάλων ποσοτήτων υπολειμμάτων στην περιοχή και να φράξει τους σωλήνες. Μερικές φορές πριν καν είχατε την ευκαιρία να ρίξετε σκυρόδεμα πάνω του. Εάν μπουν συντρίμμια στην περιοχή και σε σωλήνες Θα χρειαστεί να σπάσετε το σωλήνα για να δείτε πού είναι το μπλοκάρισμα. Μετά κάνε πάλι λίγη δουλειά. καλά κρυμμένο για να αποφευχθεί αυτό το πρόβλημα

Γεμίστε την τάφρο με χώμα και σκυρόδεμα.

για να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. Ήρθε η ώρα να καλύψετε τον σωλήνα με λίγο χώμα. Αρχικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φτυάρι χειρός και να γεμίσετε την τάφρο έτσι ώστε η επίχωση να καταλήγει όσο πιο επίπεδη μπορείτε με το έδαφος. Εάν η αποχέτευση είναι ψηλότερα από το υπάρχον δάπεδο Θα χρειαστεί να ισοπεδώσετε ολόκληρο το πάτωμα. Απαιτείται πολύς χρόνος και προσπάθεια σε αυτή τη διαδικασία.

Μόλις τα καταφέρεις όσο πιο μακριά μπορείς. Ήρθε η ώρα να φέρουμε το μπετόν. Πρέπει να ρίξετε σκυρόδεμα στην κορυφή του εδάφους και να το στερεώσετε. Ο χρόνος θα εξαρτηθεί από την ποσότητα σκυροδέματος που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε στη διαδικασία. Φροντίστε να μην σας ενοχλεί τίποτα αυτό το διάστημα.

Μπορώ να μετακινήσω τον σωλήνα από το τσιμεντένιο πάτωμα;

Η όλη διαδικασία που περνάμε είναι η τοποθέτηση του σωλήνα μέσα στην πλάκα από σκυρόδεμα. Μπορείτε όμως να μετακινήσετε και τους σωλήνες μέσα στο μπετόν; είναι κάτι που μπορεί να γίνει Αλλά η δουλειά είναι ακατάστατη, χρονοβόρα και μηχανικά πιο ακριβής από ό,τι έχουμε δει σε άλλες διαδικασίες. Τελείωσες Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να συνεργαστούν με επαγγελματίες για να διευκολύνουν τα πράγματα.

Εάν πρέπει να περπατήσετε γύρω από σωλήνες μέσα στο σκυρόδεμα Θα είναι ακριβό Μια κουζίνα 200 τετραγωνικών ποδιών θα κοστίσει μεταξύ 2.000 και 7.000 $ για να γίνει αυτό. Εάν αποφασίσετε να κάνετε αυτό το βήμα μόνοι σας Θα χρειαστεί να πριονίσετε και να σκάψετε προσεκτικά για να βεβαιωθείτε ότι ο σωλήνας δεν σπάει. όταν φύγει ο σωλήνας Μια άλλη τομή μπορεί να προστεθεί στη νέα αποχέτευση. Τοποθετήστε σωλήνες και πλήρη ισοπέδωση δαπέδου.

Πόσο βάθος είναι ο υδραυλικός σωλήνας κάτω από το σπίτι;

Εξαρτάται από κάθε σπίτι και ορισμένους τοπικούς κανονισμούς. Τα υδραυλικά πρέπει να είναι περίπου 18 ίντσες έως 3 πόδια βάθος κάτω από το υπόστεγο. Συνήθως θα πρέπει να θάβεται κάτω από τη γραμμή του παγετού. Αλλά υπάρχουν στιγμές που μπορούν να παραμείνουν πάνω από αυτή τη γραμμή. Μόνο αν είναι μονωμένο για αποφυγή ζημιών. Εάν ο σωλήνας είναι έξω από το σπίτι Ο σωλήνας πρέπει να είναι περίπου 4 πόδια κάτω, έτσι ώστε να μην παγώσει και να ανατιναχτεί επάνω σας το χειμώνα.

κατασκευή μονοπατιού

Είναι μια διαδικασία που απαιτεί πολύ χρόνο και φροντίδα. Μην εμπλακείτε πολύ σε αυτό. Πιστεύοντας ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα Διαφορετικά, θα καταλήξετε με ένα τεράστιο χάος και πολλά χρήματα. Είναι δυνατό να προσλάβετε έναν επαγγελματία υδραυλικό για να κάνει τη δουλειά. Αλλά με λίγη προσοχή και βήματα παραπάνω. Μπορείτε να διαχειριστείτε την εγκατάσταση μόνοι σας!

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *