Πώς να βοηθήσετε τους ηλικιωμένους γονείς να μειώσουν το σπίτι τους

Πώς να βοηθήσετε τους ηλικιωμένους γονείς να μειώσουν το σπίτι τους

Όποιος νοικιάζει ή έχει ένα σπίτι προσωπικά κατανοεί το άγχος της μετακόμισης.Ωστόσο, οι περισσότεροι μετακινούνται επειδή το θέλουν και αυτό πιστεύουν.

Ωστόσο, μερικές φορές έρχεται ένα σημείο όπου μια μετακόμιση σπιτιού απαιτείται για πρακτικούς λόγους και αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Το χρέος και το διαζύγιο είναι δύο λόγοι για τους οποίους οι ηλικιωμένοι συχνά αισθάνονται την ανάγκη να μειώσουν το μέγεθος και να αλλάξουν σπίτι.

Η μείωση του προσωπικού στη ζωή μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση.Τελικά, μπορείτε να φύγετε από το σπίτι με εκατοντάδες αναμνήσεις. Αν οι γονείς σου θέλουν να μειώσουν Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μειώσετε το βάρος της μετακίνησης και να μειώσετε το άγχος.

Πώς να βοηθήσετε στη μείωση;

Η κατανόηση του πόσο δύσκολο είναι για τους γονείς σας να αποχωριστούν φυσικά από το σπίτι της οικογένειας μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τη μετακόμιση. Και μπορείτε να βοηθήσετε στο να πακετάρετε περισσότερα και να μειώσετε τι να κρατήσετε και τι να χαρίσετε.

Η απαλλαγή από το εμπόδιο είναι το πρώτο βήμα.

Μπορείτε να φιλοξενήσετε οικογενειακές συγκεντρώσεις και να πραγματοποιήσετε εκπτώσεις σε γκαράζ. Τι γίνεται όμως αν σκοπεύετε να πετάξετε μεγάλη ποσότητα απορριμμάτων; Αυτό είναι συχνά Η πρόσληψη κάποιου είναι γρήγορη. να δουλεύω για σένα Η γενική διάθεση των απορριμμάτων έχει γίνει θέμα. και έπιπλα και άλλα είδη Ό,τι δεν χρειάζεται μπορεί να ανακυκλωθεί. ή δωρίστε σε πολλές περιπτώσεις

Η αφαίρεση του πλακούντα είναι απαραίτητη πριν μετακομίσετε στο σπίτι. Αν όμως είναι μεγάλο σπίτι Η αφαίρεση του πλακούντα του γονέα μπορεί να βοηθήσει τόσο εσάς όσο και αυτούς.

σχεδιάζετε να μετακινηθείτε

Ο προγραμματισμός για τη μεγάλη μέρα θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τα πράγματα ομαλά και θα διασφαλίσετε ότι δεν θα υπάρχουν λόξυγκας, ή τουλάχιστον όχι πάρα πολλοί.

Πράγματα που πρέπει να συμπεριλάβετε στο σχέδιο μετεγκατάστασής σας:

  • αγοράστε συσκευασία
  • γραφείο ευρέσεως εργασίας
  • Τοποθετήστε σε κουτί και επισημάνετε τα περιεχόμενα.
  • Υπάρχουν πληροφορίες για takeout.
  • Βεβαιωθείτε ότι ο βραστήρας είναι γεμάτος.
  • Επικοινωνήστε με μια εταιρεία κοινής ωφέλειας.
  • προσλάβει μια εταιρεία καθαρισμού
  • Επικοινωνήστε με τον ιδιοκτήτη εάν το ακίνητο ενοικιάζεται.

Ρυθμίστε τον βραστήρα με καφέ, τσάι και γάλα, και τόσο εσείς όσο και οι μετακινούμενοί σας θα χαρείτε που το κάνατε. Λάβετε πληροφορίες σχετικά με τη μετακίνηση πιο κοντά στο νέο σας σπίτι. Είναι πιο φορητό από το να προσπαθείς να μαγειρέψεις κατά το ψήσιμο. Η πρόσληψη μιας εταιρείας καθαρισμού είναι επίσης καλή ιδέα.

ενοικίαση υπηρεσίας καθαρισμού

ένας Θέματα για την πρόσληψη υπηρεσίας καθαρισμού αν προσφέρουν ειδικές υπηρεσίες Η χρήση μιας υπηρεσίας καθαρισμού check-out όταν φεύγετε θα διευκολύνει την αλλαγή ιδιοκτητών. Η ίδια υπηρεσία μπορεί να εφαρμοστεί σε νέες κατοικίες εάν χρειαστεί.

Βεβαιωθείτε ότι δεν χάνονται σημαντικά έγγραφα.

Ζητήστε από τους γονείς σας να συλλέξουν όλα τα σημαντικά έγγραφα, όπως διαθήκες, ασφαλιστικά έγγραφα, τραπεζικά αντίγραφα κ.λπ. Αυτό πρέπει να γίνει πριν βγάλετε τα σκουπίδια για να βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν πεταχτεί κατά λάθος.

οργανώστε την αποθήκευση εάν είναι απαραίτητο

Οι εταιρείες διάθεσης απορριμμάτων μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. επίσης για τον καθαρισμό του γκαράζΚαι αυτά είναι συχνά γεμάτα με περιττά αντικείμενα.Ωστόσο, οι σοφίτες και τα γκαράζ συχνά έχουν αποθηκευτικό χώρο για είδη πρώτης ανάγκης που δεν βρίσκονται στο κύριο μέρος του σπιτιού.

Ενώ οι γονείς σου μειώνονται Όσο λιγότερος χώρος υπάρχει για αυτά τα αντικείμενα, οπότε μπορεί να χρειαστεί αποθήκευση εάν οι γονείς σας δεν είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν ή να πουλήσουν οτιδήποτε.

δώσε υποστήριξη

Οι γονείς σας, ή ίσως ένας από αυτούς, μπορεί να μην είναι έτοιμοι για αυτή την κίνηση και τα συναισθήματα που εκφράζει. Η υποστήριξή σας αυτή την περίοδο θα τους βοηθήσει πολύ.

Βοηθήστε με χρηματοδότηση εάν είναι δυνατόν/χρειάζεται.

Το κόστος ζωής επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους. και πολλοί άνθρωποι έχουν προβλήματα Η μετακόμιση δεν κοστίζει χρήματα. και αν μπορείτε να βοηθήσετε Ευχαρίστησή μου.

ο μέσο κόστος μετακίνησης Πάνω από 100 μίλια είναι 2.000 $ έως 5.000 $ και η τοπική μετακίνηση είναι κατά μέσο όρο 100 $ την ώρα. Αυτό περιλαμβάνει τη φόρτωση, την εκφόρτωση, την οδήγηση και την εκφόρτωση.

Ο λόγος που οι άνθρωποι γίνονται νεότεροι

Το προαναφερθέν διαζύγιο και το χρέος είναι δύο από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι μετακομίζουν σπίτι. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι πρέπει να μειώνουν το μέγεθός τους καθώς μεγαλώνουν. Και αυτά είναι μόνο μερικά από αυτά.

γλιστρήσει και πέσει

όταν γεράσεις η μυϊκή μάζα θα μειωθεί Μπορούν να αναπτύξουν προβλήματα ισορροπίας και γρήγορες αλλαγές στην αρτηριακή πίεση. Αιτίες πτώσεων σε ηλικιωμένους.

για τη μείωση του κινδύνου πτώσεων Οι γονείς σας μπορεί να μένουν σε ένα κτίριο με περισσότερους ορόφους από σκάλες.

περισσότερος χώρος

Ένας κοινός λόγος για τη μείωση του μεγέθους είναι ότι δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για ένα μεγάλο σπίτι. Μόλις τα παιδιά βγουν έξω, το μεγάλο σπίτι αισθάνεται λίγο μεγαλύτερο.

Αν ζει μόνο ένας γονέας Ένα μεγάλο σπίτι μπορεί να αυξήσει τα συναισθήματα της μοναξιάς. Υπάρχει επίσης ένα επιπλέον κόστος για τη θέρμανση μεγάλης περιοχής.

εξοικονόμησε ρεύμα

Οι άνθρωποι δεν μετακινούν σπίτια για να μειώσουν το κόστος θέρμανσης και ψύξης. Αυτό όμως είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της μείωσης. Τα μικρά σπίτια πρέπει πάντα να έχουν χαμηλότερους λογαριασμούς ρεύματος και Τα σύγχρονα σπίτια είναι πιο ενεργειακά αποδοτικά. και χρησιμοποιώντας καλύτερη τεχνολογία, όπως θερμοσίφωνες χωρίς δεξαμενή Επομένως, οι γονείς σας θα πρέπει να αναζητήσουν οικονομίες σε αυτόν τον τομέα.

να αναγνωρίσουν μέρος της περιουσίας τους

Το σπίτι της οικογένειάς σας θα είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των γονιών σας. Με τη συρρίκνωση, μπορούν επιτέλους να συνειδητοποιήσουν μερικά από τα χρήματα που επένδυσαν πριν από χρόνια.

συνοψίζω

Η συναισθηματική υποστήριξη είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βελτιώσετε την ανατροφή σας. Αλλά η κίνηση περιλαμβάνει πολλά βήματα. και με έλεγχο Θα μπορείτε να τους βοηθήσετε να διαχωρίσουν τα απόβλητα. ταξινομήσετε σημαντικά έγγραφα και να οργανώσει τη διάθεση των απορριμμάτων

Η άλλη πλευρά του νέου σπιτιού Μπορείτε να καθαρίσετε τον χώρο σας ή να κανονίσετε επαγγελματικές υπηρεσίες. Βοηθήστε στην οργάνωση και την αποσυσκευασία. και βεβαιωθείτε ότι όλοι παίρνουν φαγητό.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *