Πώς να αφαιρέσετε τη σφραγίδα νερού Thompson από το ξύλο

πώς να αφαιρέσετε τη σφράγιση νερού thompson

Αφαίρεση του καθίσματος νερού Thomson από το δέντρο.

Η εγκατάσταση ενός καταστρώματος είναι μια από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορεί να κάνει ένας ιδιοκτήτης σπιτιού. Επεκτείνει το ενεργό τετραγωνικό σας. βελτίωση της ποιότητας ζωής βελτιώστε την ομορφιά του εξωτερικού και κάντε την περιουσία σας πιο πολύτιμη για όλα τα οφέλη Τα καταστρώματα απαιτούν πολλή συντήρηση, ειδικά το ξύλο.

Μέρος της κανονικής συντήρησης του ξύλινου δαπέδου περιλαμβάνει τη σφράγιση της επιφάνειας κάθε 1-3 χρόνια.Τα προϊόντα όπως το Thomson Water Seal δημιουργούν ένα φράγμα μεταξύ του δαπέδου σας και όλων των επιβλαβών στοιχείων όπως η υγρασία, οι ακτίνες UV, η μούχλα και τα έντομα.

Η ολισθηρή κλίση της κόλλας ξύλου σημαίνει ότι ο σκοπός του προϊόντος είναι να εμποδίσει οτιδήποτε να εισχωρήσει στην επιφάνεια από κάτω. Έτσι, οι ακτίνες UV και η υγρασία δεν θα βλάψουν την σανίδα του καταστρώματος. Αλλά ταυτόχρονα, δεν μπορείτε να βάψετε ή να λερώσετε μια σφραγισμένη επιφάνεια. Μερικές φορές είναι εύκολο να μάθετε πώς να αφαιρέσετε ένα υδατογράφημα Thomson από το ξύλο.

Τι κάνει η Thomson Water Seal;

Δεν υπάρχει τίποτα σαν την ομορφιά του κόκκου ξύλου στην κατασκευή σπιτιού. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο προϊόντα όπως η επένδυση βινυλίου ή το laminate δάπεδο κατασκευάζονται για να μοιάζουν με ξύλο. Για την προσέλκυση όλων των φυσικών άκρων που δίνει το ξύλο. Είναι ένα πολύ εύθραυστο προϊόν.

Το μη επεξεργασμένο ξύλο είναι πορώδες. επομένως μπορεί να απορροφήσει νερό. Αυτό θα καταστρέψει τη δομική ακεραιότητα του προϊόντος και τελικά θα προκαλέσει τη σήψη του ξύλου. Για λόγους ασφαλείας και για να αξιοποιήσετε τη μέγιστη διάρκεια ζωής της επένδυσής σας. Αυτό το ξύλο πρέπει να προστατεύεται με στεγανή σφράγιση.

Οι προστατευτικές επικαλύψεις δεν είναι καινούριες για τα προϊόντα ξύλου οικιακής χρήσης.Το δάπεδο, τα περβάζια παραθύρων, οι πλίνθοι και τα καλούπια επικαλύπτονται συχνά με διαφανή πολυουρεθάνη για να δώσουν στο ξύλο ένα γυαλιστερό φινίρισμα. Η κύρια δουλειά της πολυουρεθάνης είναι να προστατεύει τις επιφάνειες από γρατσουνιές, θερμότητα και διείσδυση λαδιού/λίπους/νερού.

Η πολυουρεθάνη χρησιμοποιείται εσωτερικά επειδή (ελπίζουμε) η έκθεση στην υγρασία από χυτευμένες κορώνες, πόρτες και στηρίγματα είναι ελάχιστη. Οι αδιάβροχες σφραγίδες Thomson έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, καθώς η βροχή, το χιόνι και οι ακτίνες UV είναι στο πάτωμα. Πρέπει να σημειωθεί ότι το στεγανωτικό κερί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους εξωτερικού ξύλου. Εκτός από χαρακτηριστικά όπως καταστρώματα, περίπτερα, πέργκολα και ένα σιντριβάνι στον κήπο

Τι είναι ένα οδοντικό σφραγιστικό – πώς λειτουργεί;

Πριν ασχοληθείτε με την αφαίρεση του Thomson Water Seal από το ξύλο, δεν βλάπτει να γνωρίζετε ποια είναι τα συστατικά και πώς λειτουργούν. Αυτό το σφραγιστικό έχει βάση το νερό και τα κύρια συστατικά του είναι οινόπνευμα και κερί μέλισσας. Η αποσταγμένη αλκοόλη έχει διεισδυτικές ιδιότητες. και το κερί είναι ένα πεδίο δύναμης που απωθεί το νερό.

Αυτή είναι μια βασική ματιά στο πώς λειτουργεί ένα στεγανωτικό. που διαπερνά την επιφάνεια του ξύλου και σκληραίνει το υλικό μέσα στο ξύλο Γνωρίζοντας αυτό είναι το κλειδί για να καταλάβετε πώς να αφαιρέσετε την κόλλα από το ξύλο.

πώς να αφαιρέσετε το υδατογράφημα της Thomson από το ξύλο

Η σφραγίδα νερού της Thomson διεισδύει στο ξύλο και δεν επικαλύπτει απλώς την επιφάνεια. Αυτό καθιστά λίγο δύσκολη την αφαίρεσή του, ωστόσο, πριν φτάσετε σε αυτό το σημείο Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους ένας ιδιοκτήτης σπιτιού μπορεί να θέλει να αφαιρέσει τη σφραγίδα:

  • Βάψτε ή βάψτε το κατάστρωμα με διαφορετικό χρώμα.
  • Λανθασμένη αρχική εγκατάσταση (κολλώδης, αφρώδης, με ραβδώσεις)
  • Χρησιμοποιήστε ένα κατώτερο προϊόν που δεν λειτουργεί (σάπιο κατάστρωμα).
  • Αφαίρεση και επαναχρησιμοποίηση σανίδων καταστρώματος για άλλα έργα (τελικά τραπέζια, κουτιά φυτών, τοίχο προφοράς)

Μέθοδος # 1: Χρησιμοποιήστε ένα Deck Peeler

Ο πρώτος τρόπος για να αφαιρέσετε μια στεγανή σφράγιση είναι με έναν απογυμνωτή καταστρώματος. αλλάζοντας την αδιαφάνεια (από αδιαφανές σε ημιδιαφανές) πρέπει να ξεφλουδιστεί Αλλά τα καλά νέα είναι ότι η διαδικασία είναι αρκετά απλή.

Η μηχανή απογύμνωσης χρησιμοποιείται για την αφαίρεση διαφανών κόλλας και ημιδιαφανών και ημιδιαφανών λεκέδων. Βουρτσίστε ή ψεκάστε, μουλιάστε για 15-20 λεπτά και μετά ψεκάστε ξανά. Αυτό θα αποκαταστήσει το φυσικό χρώμα του ξύλου του καταστρώματος.

Μέθοδος #2: Τρίψιμο

Ένας άλλος τρόπος για να αφαιρέσετε τη βρωμιά και το στεγανωτικό από ένα κατάστρωμα είναι να τρίψετε την επιφάνεια. Το γυάλισμα είναι μια διαδικασία έντασης εργασίας. Και είναι σημαντικό να λειτουργεί σωστά. ώστε να μην βλάψει την ακεραιότητα της σανίδας.

Για παράδειγμα, η χρήση γυαλόχαρτου με τρίξιμο μεγαλύτερο από 60 ή 80 θα φράξει τις τρύπες στο ξύλο και θα αποτρέψει την απορρόφηση νέων λεκέδων. Το ακανόνιστο τρίψιμο μπορεί να προκαλέσει καθίζηση της επιφάνειας του δαπέδου, η οποία μπορεί να παγιδεύσει το νερό της βροχής.

Αφαιρέστε τα υδατογραφήματα Thomson από το ξύλο: Συμβουλές και συμπέρασμα

Να θυμάστε ότι η αφαίρεση των παλιών σφραγίδων και η εκ νέου βαφή γίνεται για αισθητικούς/προστατευτικούς σκοπούς. Οι νέοι λεκέδες δεν κάνουν τις σάπιες σανίδες πιο δυνατές και πρέπει να αντικατασταθούν.

Μια άλλη συμβουλή που πρέπει να έχετε κατά νου είναι να αφαιρέσετε το παλιό concealer πριν βάψετε το νέο. Διαφορετικά, θα καταλήξετε με λεκέδες και σημάδια μπογιάς. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πλυντήριο δαπέδου και να τρίψετε τις περιοχές που είναι δύσκολο να αφαιρεθούν.

Ένα άλλο προϊόν που πρέπει να χρησιμοποιήσετε πριν εφαρμόσετε ένα νέο λεκέ είναι το βερνίκι ξύλου. Αυτό το προϊόν εφαρμόζεται στο κατάστρωμα αφού αφαιρεθεί η παλιά σφράγιση. και χρησιμοποιείται για τη μείωση του PH της σανίδας.Αυτό ανοίγει τους πόρους και επιτρέπει στον νέο λεκέ ή σφραγιστικό να απορροφηθεί καλύτερα.

Σφραγίζουμε το νερό με σκοπό να μην αφαιρέσουμε ποτέ τη σφράγιση του νερού.Επαναλάβετε την εφαρμογή κάθε δύο χρόνια καθώς η φύση κάνει τους φόρους της. Εάν είναι απαραίτητο, αφαιρέστε το στεγανό σφράγισμα. να ξέρετε ότι μπορεί να αφαιρεθεί

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *