Πώς να αποφύγετε τον φόρο δώρων –

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Αυτό συμβαίνει επειδή η IRS παίρνει πολλά χρήματα για κάθε συναλλαγή. Είναι λογικό να συμπεριλάβετε δώρα σε μετρητά, διαφορετικά μπορείτε να μεταφέρετε όλο τον πλούτο σας σε κάποιον άλλο και να αποφύγετε επιπλέον έξοδα.

Το IRS δέχεται επί του παρόντος ένα ποσοστό δώρων μεγαλύτερο από 15.000 $ σε μετρητά. ακίνητα ή άλλο ακίνητο που θέλετε να δώσετε στους άλλους

Αν και μπορεί να ακούγεται αντιπαθητικό. Όμως ο φόρος δώρων έχει νόημα γιατί ρυθμίζει το εισόδημα που λαμβάνεται με τη μορφή δώρων.

δεν χρειάζεται να ανησυχείτε! Ωστόσο, το να κάνετε ένα μεγάλο δώρο χωρίς να πληρώσετε φόρους δώρων μπορεί να είναι δύσκολο. Αλλά υπάρχουν ακόμα τρόποι για να γίνει αυτό. Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να αποφύγετε την πληρωμή φόρων δώρων.

Δώρα κάτω από το φορολογικό όριο του IRA

Με απλά λόγια, μην δίνετε περισσότερα από 15.000 $ σε δώρα σε ένα χρόνο. Ως αποτέλεσμα, ο παραλήπτης αυτού του πληρωτή δεν υπόκειται σε φόρο δώρου για το ποσό που δίνεται.

Αυτός ο αριθμός αλλάζει συνήθως κάθε χρόνο για να συμβαδίζει με τον πληθωρισμό. Ελέγχετε λοιπόν πάντα τους ετήσιους αριθμούς σας, καθώς μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

Ωστόσο, όταν πληρώνετε αυτό το ποσό θα πρέπει να πληρώσει φόρους Αξίζει επίσης να σημειωθεί το ισόβιο έπαθλο των 11,5 εκατομμυρίων δολαρίων το καθένα.

Επιπλέον, σημειώστε ότι το ετήσιο όριο φόρου δώρου των 15.000 $ περιλαμβάνει μόνο μετρητά. Τα αυτοκίνητα, τα ακίνητα και οποιαδήποτε άλλη ιδιοκτησία υπολογίζονται σε αυτήν τη μεταφορά μετρητών. και αν υπερβείτε το όριο θα κοστίσει

παντρεμένο ζευγάρι

την οικογένειά σας ή οποιονδήποτε θέλετε να βοηθήσετε ποιον συνεργάτη θέλετε να βοηθήσετε Μπορούν να γίνουν δώρα έως και 15.000 $ ανά έτος.

Αυτό είναι υπέροχο εάν θέλετε να βοηθήσετε με την οικογενειακή μονάδα ή τα χρήματα δώρου που χρησιμοποιούνται και από τα δύο μέρη.

Ακόμα κι αν οι σύζυγοι υποβάλλουν φόρους από κοινού Αλλά αυτό είναι δυνατό επειδή αντιμετωπίζονται ως άτομα.

Αυτός είναι ένας κανόνας που μπορεί να φανεί χρήσιμος εάν πρέπει να δοθεί σε ένα άτομο. Αν είσαι παντρεμένος Μπορείτε να δωρίσετε έως και 15.000 $ στο ίδιο άτομο. Χωρίς φόρο δώρου!

Και πάλι, το κράτος αντιμετωπίζει τα παντρεμένα ζευγάρια ως άτομα, σε αυτήν την περίπτωση είτε υποβάλλουν τους ίδιους φόρους μαζί είτε χωριστά.

Για παράδειγμα, εάν είστε ζευγάρι που θέλετε να κάνετε δώρο σε έναν φίλο σας 60.000 $ σε ένα χρόνο, μπορείτε να το κάνετε χωρίς να πληρώσετε φόρους δώρων κάνοντας τα εξής – Κάντε στον φίλο σας ένα δώρο 15.000 $. και δώρησαν επιπλέον 15.000 δολάρια στη σύζυγό τους.

Ο σύζυγός σας μπορεί να συνεισφέρει 15.000 $ στον φίλο σας και 15.000 $ στον σύζυγό σας. Όλα χωρίς φόρο δώρου. Και μπορούν να πληρωθούν πλήρως όπως θέλετε.

πληρωμή των εκπαιδευτικών δαπανών

πληρωμή των εκπαιδευτικών δαπανών

Ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δώσετε χρήματα δώρου χωρίς να πληρώσετε φόρους δώρων είναι να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρήματα για ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Να είστε προσεκτικοί για να μάθετε ποιες πρόσθετες χρεώσεις ισχύουν. Αλλά η κύρια προειδοποίηση είναι ότι τα χρήματα των χορηγών πρέπει να καταβάλλονται απευθείας σε ιδρύματα όπως σχολεία ή πανεπιστήμια. δεν καταβάλλεται στους φοιτητές

Δυστυχώς, αυτά τα δώρα δεν μπορούν να συνδεθούν με βιβλία ή σχολικά είδη. Αντίθετα, θα περιλαμβάνεται στο ετήσιο όριο δώρου των 15.000 $.

Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα για διαμονή εκτός πανεπιστημιούπολης ή φορητούς υπολογιστές.

Δημοσίευση πληρωμών δώρων

Το ετήσιο όριο δώρου προ φόρων είναι 15.000 $. Μπορείτε να το εξοφλήσετε σε λίγα χρόνια και να μην πληρώσετε φόρο δώρου για αυτό.

Για παράδειγμα, αν θέλατε να δώσετε στην κόρη ή στο εγγόνι σας 25.000 $ για τα 21α γενέθλιά τους, θα μπορούσατε να τα χωρίσετε σε δύο χρόνια, δίνοντας 11.000 $ τον ένα χρόνο και 14.000 $ τον άλλο.

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε δώρο κάτι που αγαπάτε και να αυξήσετε το χρηματικό ποσό που μπορείτε να δώσετε απευθείας στον παραλήπτη χωρίς να πληρώσετε φόρους δώρου.

ιατρικά έξοδα

Καθώς το κόστος της ιατρικής περίθαλψης στις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζει να αυξάνεται. Υπάρχουν εξαιρέσεις στα όρια φόρου δώρων. Εάν χρησιμοποιείτε χρήματα δώρου για να πληρώσετε απευθείας ιατρικούς λογαριασμούς

Πρέπει να διασφαλίσετε ότι πληρώνετε απευθείας στην ασφαλιστική εταιρεία ή στον ιατρικό σας πάροχο. δεν καταβάλλεται στον παραλήπτη

Οποιαδήποτε χρήματα δίνονται απευθείας στον ιατρό και όχι σε αυτόν υπόκεινται σε φόρο δώρου.

Για παράδειγμα, οι οίκοι ευγηρίας μπορεί να κοστίζουν έως και 1.500 $ ετησίως, επομένως βεβαιωθείτε ότι η πληρωμή σας αποφεύγει δυσάρεστες φόρους από οίκους ευγηρίας ή ασφαλιστικούς παρόχους.

τελικές σκέψεις

Αν θέλετε να αποφύγετε να χάσετε χρήματα από τον φόρο δώρου. Φορολογήστε το κάτω από το ετήσιο όριο των 15.000 $, αλλά μόνο εάν το δώσετε τόσο στον παραλήπτη όσο και στον σύντροφό του. Μπορεί να δώσει δώρα αξίας 30.000 δολαρίων αφορολόγητα.

Και αν θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα χρήματα για τρέχοντα έξοδα, όπως ιατρικούς λογαριασμούς ή γηροκομεία. Έτσι πολλοί άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν τις οικογένειες και τους αγαπημένους τους αν μπορούν. Αυτά τα υψηλότερα κόστη δεν περιλαμβάνονται στο ετήσιο όριο των 15.000 $.

για δίδακτρα Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι μετράει για την πληρωμή του φόρου δώρου. Και τι μπορείτε να πληρώσετε απευθείας στο ίδρυμα για να καλύψετε τα δίδακτρα σας;

Μάθε περισσότερα

Ποιο είναι το όριο φόρου δώρων;

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *