Πόσα φώτα LED μπορούν να είναι σε ένα κύκλωμα 15 Amp;

πόσο mancy μπορεί να είναι τα φώτα led σε κύκλωμα 15 amp

Πόσα LED μπορεί να έχει ένα 15 amp;

Ένας πολύ καλός τρόπος χρήσης των LED, θα δώσουν πολύ φως σε ένα δωμάτιο με χαμηλή ισχύ. Δεν σας εξοικονομεί χρήματα μόνο όταν ανάβετε τα φώτα. αλλά επίσης αποτρέπει προβλήματα με υπερφόρτωση του συστήματος. Όταν επιλέγετε φωτισμό LED, μπορεί να αναρωτιέστε πόσα φώτα μπορεί να προσθέσει ένα κύκλωμα 15 amp στο σπίτι σας.

Ο αριθμός των LED που μπορείτε να βάλετε σε ένα κύκλωμα 15 amp εξαρτάται από την ισχύ των φώτων και τον αριθμό των πραγμάτων που συνδέονται στο κύκλωμα ταυτόχρονα. Εάν δεν είναι συνδεδεμένο σε άλλο κύκλωμα Μπορείτε να βάλετε έως και 1440 Watt (να αφήσετε χώρο για περισσότερη ισχύ), πιθανώς 14 φώτα των 100 Watt το καθένα ή 65 22 φώτα Watt το καθένα.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πώς πρέπει να λειτουργεί το κύκλωμα για να διασφαλιστεί ότι το κύκλωμα δεν υπερφορτώνεται. Επιβλαβές για τα φωτιστικά ή τα φώτα σας. ή να προκαλέσει υπερλειτουργία του κυκλώματος και να καταλήξει στην πυρκαγιά. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στο κύκλωμά σας και δείτε πόσα LED μπορείτε να προσθέσετε σε ένα κύκλωμα 15 amp.

Πόσα φώτα υπάρχουν στο κύκλωμα;

Για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε πόση ισχύς χωράει σε ένα κύκλωμα 15 amp, πρέπει να βρούμε την χωρητικότητα του κυκλώματος. Θέλουμε να δουλέψουμε με κυκλώματα που λειτουργούν κάτω από 15 αμπέρ και 120 βολτ, που σημαίνει ότι πολλαπλασιάζοντας το 15 επί 120 δίνονται 1800 watt, κάτι που είναι καλό για αυτόν τον τύπο κυκλώματος.

Η ίδια ιδέα μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε τύπο κυκλώματος αποφασίσουμε να χρησιμοποιήσουμε.Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιούμε 20 αμπέρ και έχουν την ίδια διαφορά δυναμικού στα 120 βολτ, μπορείτε να βάλετε 2400 watt. Για να καταλάβω πόσα θα βάλω στο κύκλωμα Πρέπει πρώτα να γνωρίζετε τους ενισχυτές του κυκλώματος. Στη συνέχεια, μάθετε τη διαφορά τάσης (πολλαπλάσιο των 120 βολτ) και πολλαπλασιάστε τα μαζί για να πάρετε το αποτέλεσμα.

Αυτός ο αριθμός θα είναι το μέγιστο που πρέπει να βάλετε σε αυτόν τον κύκλο. Για ένα κύκλωμα 15 amp, μπορείτε να βάλετε έως και 1800 watt. Ωστόσο, οι περισσότεροι ηλεκτρολόγοι συνιστούν να μην χρησιμοποιείτε το πλήρες δυναμικό του κυκλώματος και να χρησιμοποιείτε το 80% ή περισσότερο. Αυτό θα σας βοηθήσει. Κάντε το κύκλωμα ασφαλέστερο σε περίπτωση υπερτάσεων ρεύματος λόγω χρήσης.

Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε κύκλωμα 15 amp, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περίπου 1440 watt για να παραμείνετε στην ασφαλή ζώνη. Ο ακριβής αριθμός των φώτων εξαρτάται από το πόσα watt έχουν τα φώτα, καθώς τα LED έχουν χαμηλότερη ισχύ από άλλους τύπους φώτων. Έτσι μπορείτε να ταιριάξετε περισσότερο με την ισχύ που έχετε ορίσει.

πίσω στην ιδέα μας Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορούμε να συνδέσουμε 14 λαμπτήρες ονομαστικής ισχύος 100 W ο καθένας ή 22 λαμπτήρες ονομαστικής ισχύος 65 W ο καθένας. Λάβετε υπόψη ότι αυτό προϋποθέτει ότι μόνο η λάμπα βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο κύκλωμα. Εάν υπάρχουν άλλες συσκευές που έχουν προστεθεί στο κύκλωμα Υπολογίστε αυτή την ισχύ πριν προσθέσετε φώτα.

Πόσα LED μπορούν να συνδεθούν στο κύκλωμα;

Η παραπάνω επιλογή αφορά τα γυμνά κυκλώματα και την εύρεση πόσων λαμπτήρων μπορούν να εγκατασταθούν με ασφάλεια. Σε γενικά σπίτια, σπάνια υπάρχουν κυκλώματα που έχουν μόνο ηλεκτρικό ρεύμα. Εάν έχετε κύκλωμα 15 amp και θέλετε να συνδέσετε κάτι. Ίσως θέλετε να μάθετε πόσο χώρο έχετε για τα φώτα όταν τελειώσετε.

Για να υπολογίσετε τον αριθμό των φώτων που ταιριάζουν στο κύκλωμα που χρησιμοποιείται ήδη. Πρέπει να εξετάσετε άλλα φωτιστικά και συσκευές. πόση ενέργεια για να γινει αυτο Μπορείτε να ενεργοποιήσετε άλλες συσκευές ή φώτα στο κύκλωμα, ώστε να μπορούν να μετρηθούν. Μπορείτε να ανοίξετε τον ηλεκτρικό πίνακα και να αλλάξετε όλα τα κυκλώματα μέχρι να βρείτε τον διακόπτη που πηγαίνει στο κύκλωμα που θέλετε να μετρήσετε.

όταν απενεργοποιείται Θα ξέρετε αν είναι αναμμένα τα φώτα και άλλες συσκευές. συνδεδεμένο στο κύκλωμα Μπορείτε να γράψετε και να υπολογίσετε την ενέργεια που καταναλώνεται για αυτό το κύκλωμα. Εάν έχετε ήδη συνδεδεμένες τρεις συσκευές που χρειάζονται 400 Watt, τα 1200 Watt θα εξαντληθούν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο 240 Watt.

Μπορώ να πάω πάνω από το 80%;

Δεν υπάρχει κανόνας ότι δεν μπορείτε να υπερβείτε το όριο του 80% για το οποίο μιλήσαμε νωρίτερα. Πηγαίνετε λίγα βατ παραπάνω, αυτό δεν θα είναι το τέλος του κόσμου αν δεν μπορείτε να πάρετε τους αριθμούς. Προσέξτε πόσα πράγματα είναι συνδεδεμένα σε αυτό το κύκλωμα για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα υπερφορτώσετε το κύκλωμα και θα τα αντιμετωπίσετε όλα.

Είναι καλύτερα να εμμείνετε στη σύσταση του 80% Αυτό σας δίνει άφθονο χρόνο στη δύναμη του κύκλου. Εάν προκύψει κύμα ρεύματος δεν θα είναι μεγάλο πρόβλημα Τα ηλεκτρονικά και τα φώτα σας θα είναι ακόμα καλά. Καθώς το κύκλωμα γερνάει και χάνει δύναμη Θα λατρέψετε την ιδέα να έχετε ένα επιπλέον κινούμενο δωμάτιο, ώστε να μην βλάπτει τον εξοπλισμό σας.

Τι συμβαίνει αν συνδέσω πάρα πολλά βύσματα στο κύκλωμα;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να συμπεριλάβουμε έναν αριθμό LED σε ένα κύκλωμα. Το να διατηρείτε το σπίτι σας ασφαλές είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους. Εάν το κύκλωμα λειτουργεί πάρα πολύ Μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα ακόμα και πυρκαγιές στο σπίτι σας. Συμβαίνει να διατηρείται η ενέργεια που καταναλώνεται στο ελάχιστο.

Εάν προσπαθήσετε να συνδέσετε λαμπτήρες και άλλες συσκευές περισσότερο από την ποσότητα που εισάγεται στο ίδιο κύκλωμα Υπάρχει περίπτωση να υπερφορτωθεί ολόκληρο το κύκλωμα. Απενεργοποιήστε και σταματήστε όλο τον εξοπλισμό που λειτουργεί που είναι συνδεδεμένος στο κύκλωμα.Σε ορισμένες περιπτώσεις, εάν δεν είστε προσεκτικοί Αυτό μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση του κυκλώματος, πυρκαγιά ή έκρηξη.

Επιλέγοντας τον αριθμό των LED που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Φώτα LED εξοικονόμησης ενέργειας Αυτό το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για να εξοικονομήσετε χρήματα και να μην χρησιμοποιήσετε υπερβολική ενέργεια στον κύκλο σας. Γνωρίζοντας πόσα αμπέρ υπάρχουν σε ένα κύκλωμα και την τάση που εφαρμόζεται από το κύκλωμα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αυτό σας επιτρέπει να ξέρετε πόσο μπορείτε να συνδέσετε σε ένα κύκλωμα χωρίς να καταστρέψετε το κύκλωμα ή να δημιουργήσετε πολύ πρόβλημα.

Αρκεί να είστε έξυπνοι σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας και να κατανοήσετε πόσο φορτίο χρειάζεστε για να είστε ασφαλείς σε κάθε κύκλωμα. Θα σας είναι εύκολο να προσθέσετε τα LED που χρειάζεστε.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *