Πληρώνουν φόρους οι υπάλληλοι της Εκκλησίας; –

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Η μισθοδοσία μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη για τα περισσότερα στελέχη. Αλλά μπορεί να είναι δύσκολο για τους διαχειριστές της εκκλησίας με περισσότερους παράγοντες να λάβουν υπόψη τους από την κανονική επιχείρηση.

Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που μπορεί να θέλετε να κάνετε. Πώς ταξινομεί το IRS τις εκκλησίες; Οι μοναχοί υπολογίζονται ως μισθωτοί; Πρέπει η εκκλησία να πληρώνει φόρους μισθοδοσίας;

Σε όλο αυτό το άρθρο Αναλύουμε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τους φόρους και τις εκκλησίες. Θα πρέπει λοιπόν να έχετε όλες τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις.

γρήγορη επισκόπηση

Αυτό το θέμα μπορεί εύκολα να συγχέεται. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι οι εκκλησιαστικοί φόροι είναι τελείως διαφορετικοί από οτιδήποτε άλλο.

Στην πραγματικότητα έχει το δικό του σύνολο κανόνων που δεν ισχύουν για οτιδήποτε άλλο. και αφού είναι κόγχη Έτσι δεν υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι για να βοηθήσουν.

Να τι πρέπει να γνωρίζετε:

  • Οι περισσότεροι χώροι λατρείας/θρησκευτικοί χώροι αναφέρονται ως «εκκλησίες» από το IRS, συμπεριλαμβανομένων των τζαμιών και των συναγωγών.
  • Το IRS καθορίζει εάν κατατάσσεστε ως εκκλησία με βάση 14 κριτήρια. Δεν χρειάζεται να πληροίτε και τα 14 κριτήρια για να θεωρηθείτε εκκλησία.
  • Μια εκκλησία απαλλάσσεται από τον φόρο εάν πληροί πέντε ή περισσότερα από τα κριτήρια της Ενότητας 501 του Κώδικα Δημοσίευσης του IRS 1828 (οι μη συνδεδεμένες επιχειρήσεις υπόκεινται επίσης σε φόρο).

Οι εκκλησιαστικοί υπάλληλοι πρέπει να πληρώνουν φόρους;

Ναι.Αν δουλεύεις για εκκλησία. Πρέπει να πληρώσετε φόρο εισοδήματος.

Η εκκλησία είχε εντολή να παρακρατήσει φόρους εισοδήματος για μη μισθωτούς. Όπως οι εργαζόμενοι σε άλλους κλάδους, θα πρέπει να αναφέρετε τα κέρδη τους σε μια φόρμα W-2.

Οι εκκλησίες εξαιρούνται από την πληρωμή ομοσπονδιακών φόρων ανεργίας για όλους τους εργαζομένους τους.

Εάν είστε λειτουργός, κληρικό μέλος ή πάστορας Μπορεί να γίνει λίγο πιο μπερδεμένο. Αφού οι περισσότεροι υπουργοί έχουν καθεστώς διπλής φορολογίας

Επειδή οι πληρωμές τους πληρούν τις προϋποθέσεις ως αυτοαπασχολούμενοι από την άποψη της Κοινωνικής Ασφάλισης. αλλά ως εκκλησιαστής ως προς τον φόρο εισοδήματος

Εκκλησιαστικό προσωπικό και FICA

Σύμφωνα με τις οδηγίες που εκδίδονται από τον Ομοσπονδιακό Νόμο για τις Εισφορές Ασφαλίσεων, οι εκκλησίες πρέπει να πληρώνουν φόρους Ιατρικής και Κοινωνικής Ασφάλισης για μη κληρικούς. καθώς και αφαίρεση του ομοσπονδιακού εισοδήματος από τους μισθούς τους.

Εκκλησιαστικοί υπάλληλοι και φόροι κοινωνικής ασφάλισης

Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος του διοικητικού προσωπικού είναι αυτοαπασχολούμενο. Επομένως, η εκκλησία δεν είναι υπεύθυνη για τη φορολογική υποχρέωση του υπουργού FICA.

Ο φόρος FICA 7,65% δεν παρακρατείται στους μισθούς των υπουργών. Και κατά τη συμπλήρωση της φόρμας W-2, τα πεδία 3-6 πρέπει να μείνουν κενά.

Ακόμα κι αν δεν πληρώσουν φόρους 7,65% FICA, εξακολουθούν να πληρώνουν φόρους 15,63% SECA.

Εάν ορισμένα δημόσια ασφαλιστήρια συμβόλαια αντιτίθενται από τις εκκλησιαστικές πεποιθήσεις Οι υπουργοί μπορούν να υποβάλουν έντυπο στο IRS ζητώντας απαλλαγή από τον φόρο αυτοαπασχόλησης στις υπουργικές αποδοχές.

Ωστόσο, η απόφαση αυτή είναι μη αναστρέψιμη εφόσον έχει ακυρωθεί. Όταν εξαιρεθείτε Δεν θα μπορείτε πλέον να συμμετέχετε στην πολιτική.

Οι εκκλησιαστικοί πληρώνουν φόρους;

Φόροι εκκλησιαστικού υπαλλήλου και έξοδα νοικοκυριού

Ακόμη και οι φορολογικοί επαγγελματίες μπορεί να μπερδευτούν λίγο όσον αφορά το επίδομα στέγασης. Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι το επίδομα στέγασης, που είναι μέρος του μισθού του υπουργού, μπορεί να αφαιρεθεί από τα ακαθάριστα έσοδα.

Τυχόν έξοδα στέγασης πρέπει να οριστικοποιηθούν πλήρως προτού πραγματοποιηθούν πραγματικά. Και πρέπει να χρησιμοποιείται εντός του καθορισμένου ετήσιου χρονικού πλαισίου.

Δεν μπορείτε να διεκδικήσετε περισσότερα από αυτά που αναφέρθηκαν αρχικά. Ακόμα κι αν ξοδέψετε περισσότερο από αυτό το ποσό.

Το ποσό που δαπανάται για την επίπλωση και η αξία του ενοικίου δεν μπορεί να περιλαμβάνεται στο συνολικό εισόδημα του υπαλλήλου γραφείου.

Συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρικών συσκευών, διακοσμητικών και άλλων οικιακών συσκευών. Μπορείτε να αφαιρέσετε τυχόν έξοδα. που σχετίζονται με τη λειτουργία και τη συντήρηση του σπιτιού σας.

Οι Υπουργοί πρέπει να πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις για να είναι επιλέξιμοι για επίδομα:

  • Ένας λειτουργός πρέπει να εκτελεί ιερό καθήκον.
  • Οι υπηρέτες θα πρέπει να θεωρούνται πρακτικό μέρος της εμπειρίας λατρείας.
  • Θα είναι σύμφωνα με την απόφαση της Υπουργικής Επιτροπής.
  • Ο υπουργός πρέπει να έχει γραπτό έγγραφο.

εκκλησιαστικοί μισθοί

Οι μισθοδοσίες της εκκλησίας μπορεί να είναι πολύ περίπλοκες. Επομένως, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να διαχειριστούν τους φόρους τους. Αλλά είναι σημαντικό να το κάνετε σωστά. Μπορεί να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες αν δεν το κάνετε.

Πρέπει η εκκλησία να πληρώνει φόρους εργασίας; Πληρώνουν φόρους οι υπάλληλοι της εκκλησίας;

Η απάντηση που πρέπει να γνωρίζετε τώρα είναι ναι, εξαρτάται από τη δουλειά και τα καθήκοντα του ατόμου.

Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να έχετε κάποιον στη μισθοδοσία σας που να κατανοεί όλες τις περιπλοκές της συμμόρφωσης με την εκκλησιαστική φορολογία.

Τα τρία μεγαλύτερα προβλήματα με την εκκλησιαστική φορολογική συμμόρφωση είναι:

  • Ο προηγούμενος εταίρος μισθοδοσίας δεν μπόρεσε να τεκμηριώσει σωστά και να εκκαθαρίσει το κόστος στέγασης για τον Υπουργό.
  • Ψευδής φορολογικές δηλώσεις και δηλώσεις για αφορολόγητο εισόδημα από UBIT.
  • Δυσκολίες στη διάκριση του διοικητικού προσωπικού από το διοικητικό προσωπικό και του υπόλοιπου προσωπικού.

τελικές σκέψεις

Επομένως, σε όλο αυτό το άρθρο Θα έχετε λίγο περισσότερες πληροφορίες για το πώς οι εκκλησίες πληρώνουν φόρους. Ποιες είναι οι εκκλησιαστικές απαλλαγές από φόρους; ποσό που καταβάλλεται Και πότε οφείλονται αυτοί οι φόροι;

Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσεις αυτές τις γραμμές. Αν λοιπόν ανήκετε στην ιεραρχία της εκκλησίας Είναι προς το συμφέρον σας να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποιον υπεύθυνο για τη μισθοδοσία.

Ειδικά όταν το ποντάρισμά σου είναι υψηλό, πρέπει να συνεχίσεις.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *