Μπορείτε να υποβάλετε φόρους χωρίς εισόδημα; –

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Εάν δεν έχετε καθόλου ή έχετε πολύ μικρό εισόδημα μέσα σε ένα χρόνο Δεν χρειάζεται να υποβάλετε φορολογικά έντυπα και σχετικά έγγραφα.

Πριν πηδήξεις από τη χαρά σου για να αποφύγεις την πιο μπερδεμένη και αγχωτική περίοδο του χρόνου. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι μόνο και μόνο επειδή δεν χρειάζεται, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει.

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη συμπλήρωση φορμών, τα οποία θα δούμε όλα σε αυτό το άρθρο. Η υποβολή φορολογικής δήλωσης με μηδενικό εισόδημα είναι απολύτως νόμιμη. Και πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να υποβάλλουν αίτηση χωρίς να λαμβάνουν υπόψη το ελάχιστο εισόδημά τους.

Απαιτήσεις εισοδήματος

Ας μιλήσουμε λίγο περισσότερο για τις εισοδηματικές ανάγκες. Εάν κερδίζετε λιγότερα από το IRS θεωρεί την απαίτηση ελάχιστου εισοδήματος για φόρους. Δεν είστε νομικά υποχρεωμένος να υποβάλετε φορολογική δήλωση.

Ποιο είναι το ελάχιστο;

Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Αυτό περιλαμβάνει το αν είστε ελεύθεροι ή όχι. Υποβολή από κοινού με τον αρχηγό του νοικοκυριού, τη σύζυγο ή τον ισχυρισμό ότι είναι εξαρτώμενο από τη φορολογική δήλωση κάποιου άλλου.

Το ελάχιστο ποσό εισοδήματος αλλάζει επίσης ελαφρώς από έτος σε έτος λόγω του πληθωρισμού. Λάβετε υπόψη ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να κερδίζετε κάτω από το ελάχιστο ποσό κερδών και ενδέχεται να υπόκεινται σε επιστροφές φόρου σε ορισμένες περιπτώσεις.

Για παράδειγμα, εάν έχετε περίπου 400 $ σε εισόδημα από αυτοαπασχόληση, εξακολουθείτε να απαιτείται να καταθέσετε και να πληρώσετε φόρους αυτοαπασχόλησης.

Οφέλη από την υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης

ακόμα κι αν δεν έχεις εισόδημα Ποια είναι τα οφέλη από την υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης;

Τα πιο επιτακτικά επιχειρήματα για να καθίσετε και να αφιερώσετε χρόνο για να συμπληρώσετε όλες τις σχετικές φόρμες περιλαμβάνουν:

Μπορείτε να λάβετε επιστροφή φόρου για την πίστωση που λάβατε.

Εάν ζητήσετε εκπτώσεις φόρου από το IRS, μπορείτε να εφαρμόσετε αυτές τις πιστώσεις απευθείας στους φόρους σας επί του εισοδήματός σας.

Μερικές φορές η πίστωση που έχετε μπορεί να υπερβαίνει τους φόρους που οφείλετε.Σε αυτήν την περίπτωση, είναι δυνατή η ανάληψη της πλεονάζουσας πίστωσης.

Γι’ αυτό αξίζει ακόμα να υποβάλετε αυτές τις φόρμες. Γιατί μπορείτε να αποκομίσετε τα οφέλη από αυτές τις φόρμες. Ακόμα κι αν οι φόροι σας είναι 0 $, μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων εάν λάβετε επιπλέον πίστωση φόρου παιδιού ή πίστωση φόρου εισοδήματος κερδισμένου.

Όλοι γνωρίζουμε πώς είναι να λαμβάνεις επιστροφή φόρου. Δεν θα λάβετε αυτήν την επιστροφή χρημάτων εάν δεν υποβάλετε τα φορολογικά σας έντυπα, συμπεριλαμβανομένου του 1040.

Πρόσφατα, η πίστωση φόρου παιδιού επεκτάθηκε από το American Recovery Program. $3.000-$3.600 Εξαρτάται από την ηλικία του παιδιού σας.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι συνήθως επιστρέφετε τα χρήματά σας αργά ή γρήγορα.

Εάν παραλείψετε την υποβολή της φόρμας Ενδέχεται να μην μπορείτε να λάβετε έγκαιρα επιστροφή χρημάτων. Αν το μάθετε μετά από 1-2 χρόνια, είναι πολύ αργά για να πάρετε τα χρήματά σας πίσω.

Τα αρχεία διαγράφονται τώρα αργότερα

Μπορείτε να υποβάλετε φόρους χωρίς εισόδημα;

Ένα πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι το IRS έχει όρια στο ποσό που μπορείτε να διεκδικήσετε μέσω πιστώσεων και κρατήσεων.

Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να διεκδικήσετε μια έκπτωση για το γραφείο στο σπίτι που είναι αρκετά μεγάλη ώστε να προκαλέσει απώλεια της επιχείρησής σας.

Αυτό που θέλετε να κάνετε είναι να διεκδικήσετε μηδενικό επιχειρηματικό εισόδημα για το οικονομικό έτος. Στη συνέχεια, μεταφέρετε τις επιπλέον κρατήσεις σας στο επόμενο έτος.

όταν δεν έχεις εισόδημα Δεν θα μπορείτε να διεκδικήσετε τυχόν κρατήσεις, αλλά εάν εξακολουθείτε να υποβάλετε αίτηση. Μπορείτε να το διεκδικήσετε πίσω αργότερα, όταν κερδίσετε περισσότερα.

αποτρέψει την ανίχνευση

Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, το IRS λειτουργεί υπό περιορισμούς στον έλεγχο της παλιάς φορολογικής σας δήλωσης.

Στις περισσότερες περιπτώσεις θα διαρκέσει μόνο έως και τρία χρόνια. αρκεί να αναφέρετε τα στοιχεία σας με ακρίβεια

Σημειώστε ότι αυτό ισχύει μόνο εάν έχετε ήδη υποβάλει φορολογική δήλωση. Εάν δεν υποβάλετε τη φορολογική σας δήλωση, το IRS έχει πάντα τη δυνατότητα να επιστρέψει για έλεγχο.

Για το λόγο αυτό, είναι απαραίτητο να διατηρείτε πάντα όλα τα σχετικά οικονομικά αρχεία σας. ώστε οι πληροφορίες να εμφανίζονται και να είναι διαθέσιμες εάν είναι απαραίτητο.

τελικές σκέψεις

Εάν δεν δημιουργείτε εισόδημα Μπορεί να είναι δελεαστικό να αγνοήσετε εντελώς το μοτίβο. στο τέλος Είναι μεγάλα, ακατάστατα, χρονοβόρα και μπορείτε να τα αποφύγετε όλα αν δεν τα αποθηκεύσετε. Εξάλλου, δεν είναι νομική απαίτηση.

Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να το σκεφτείτε, καθώς υπάρχουν ορισμένα οφέλη από την υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης.

Αν τίποτα δεν σας κάνει συνήθεια Το να ξεχάσετε να υποβάλετε τη φορολογική σας δήλωση όταν υποτίθεται ότι πρέπει να υποβάλετε μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες. Αυτή η συνήθεια λοιπόν δεν είναι κακή συνήθεια.

όχι μόνο αυτό Ωστόσο, μπορείτε να λάβετε επιστροφή φόρου εάν χρησιμοποιείτε πολύ την πίστωση κατά τη διάρκεια του έτους. Αξίζει να συμπληρώσετε τη φόρμα αν πάρετε τα χρήματά σας πίσω!

Σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να υποβάλετε τους φόρους σας τώρα για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να διεκδικήσετε εκπτώσεις στα επόμενα χρόνια. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας στο μέλλον και να εργαστείτε τώρα, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε τις επιστροφές σας αργότερα.

Και τέλος, η συνεπής κατάθεση θα σας προστατεύσει από τον έλεγχο. Έτσι, λίγο άγχος τώρα μπορεί να αποτρέψει περισσότερο άγχος αργότερα.

Μην το χρονοτριβείς λοιπόν, κάτσε, κάνε το και θα ευχαριστήσεις τον εαυτό σου στο μέλλον!

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *