Λειτουργούν τα φώτα καταστήματος LED σε κρύες (ή κάτω από το μηδέν) θερμοκρασίες;

λειτουργούν τα φώτα καταστήματος led σε χαμηλές θερμοκρασίες;

Αν βαριέσαι τα ίδια παλιά φώτα που φαίνεται να καίγεται κάθε μέρα το χειμώνα Τώρα ήρθε η ώρα να εξετάσουμε τα LED. Πιο ενεργειακά αποδοτικός από πολλούς παραδοσιακούς λαμπτήρες. και αναπτύσσεται καλά το χειμώνα όπου οι άλλοι βολβοί δεν λειτουργούν.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς λειτουργούν τα LED σε κρύο καιρό. και εξερευνήστε μερικούς από τους λόγους για τους οποίους αποδίδουν καλύτερα και διαρκούν περισσότερο από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες. παρόλο που η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή.

Λειτουργούν τα φώτα καταστήματος LED σε χαμηλές θερμοκρασίες;

Τα φώτα LED λειτουργούν καλά στο κρύο. Είναι σχεδιασμένο να αντέχει σε ακραίες αλλαγές θερμοκρασίας και να αποδίδει καλά ανεξάρτητα από το πόσο κρύο είναι στο κατάστημα ή έξω.

Γιατί δεν βασίζεται στη θερμότητα για να λειτουργήσει σαν παραδοσιακή φωτιά. για να μην καίγεται όταν κάνει κρύο το χειμώνα Μπορούν να λάμπουν πιο φωτεινά καθώς πέφτει η θερμοκρασία.

Ενώ ορισμένα συμβατικά φώτα μπορεί να γίνουν προβληματικά και να μην λειτουργούν όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν κάτω από το μηδέν, τα LED κάνουν το αντίθετο.

Στην πραγματικότητα, αυτά τα φώτα καταστήματος LED γίνονται πιο αποτελεσματικά καθώς μειώνεται η θερμοκρασία. Για παράδειγμα, ένα LED 14 W είναι το ίδιο με έναν λαμπτήρα πυρακτώσεως 75 W. Σε αυτήν την περίπτωση, τα LED έχουν πλεονέκτημα 4 W έναντι των CFL όσον αφορά την απόδοση. κατανάλωση ενέργειας

Γιατί τα παραδοσιακά φώτα καταστημάτων είναι LED;

Οι παραδοσιακοί λαμπτήρες πυρακτώσεως παράγουν θερμότητα που αποτελεί μέρος της απόδοσής τους. όταν το κρύο χτυπά το σώμα και εμποδίζει τη θερμότητα να κολλήσει Η λάμπα δεν μπορούσε να λειτουργήσει.

Όταν η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή, το γυαλί που περιβάλλει τον λαμπτήρα θα σπάσει, καθιστώντας τον εκτός λειτουργίας.Οι λαμπτήρες LED έχουν το πλεονέκτημα ότι το αποφεύγουν. γιατί δεν εκπέμπει πολύ θερμότητα Άρα δεν είναι πια πρόβλημα.

Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι ο φωτισμός LED είναι χρήσιμος για καταστήματα και χώρους, διαρκεί πολύ, παράγει έντονο φως, είναι συχνά φθηνότερος και εξοικονομεί ενέργεια. Λίγοι γνωρίζουν πόσο καλά είναι και για πιο χαμηλές θερμοκρασίες.

Εάν σκοπεύετε να εργαστείτε σε κατάστημα με μεγάλο εύρος θερμοκρασίας και έχετε πρόβλημα να ζεσταθείτε το χειμώνα Θα πρέπει να επιλέξετε φωτισμό LED για το κατάστημά σας.

Πώς λειτουργούν τα φώτα LED στο κρύο;

Έχουμε ήδη συζητήσει ότι τα φώτα LED λειτουργούν καλά ακόμα και σε ψυκτικές αποθήκες. Υπάρχουν όμως αρκετοί λόγοι για τους οποίους αυτό είναι αλήθεια. Ας δούμε τα οφέλη. Όλα όσα λαμβάνετε όταν χρησιμοποιείτε φώτα LED για να λειτουργούν καλύτερα στο κρύο:

μεγάλη διάρκεια ζωής

Η τεχνολογία πίσω από τα δημοφιλή φώτα LED έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς λαμπτήρες που χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε ψυχρά κλίματα.

Στους πρωτόγονους λαμπτήρες, όταν εκτίθενται σε υπερβολικό κρύο, πεθαίνουν γρήγορα. Οι παραδοσιακοί λαμπτήρες πυρακτώσεως παρέχουν θερμότητα στην εργασία. και όταν κρυώσει Θα πρέπει να εργαστεί σκληρότερα για να ζεσταθεί αρκετά για να λειτουργήσει πραγματικά. σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες Αυτή η φωτιά σβήνει γρήγορα και μπορεί να εκραγεί.

Αυτό δεν είναι πρόβλημα με τα LED, δεν χρειάζεται να εκπέμπουν θερμότητα για να λειτουργήσουν. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί καλά είτε είναι σε κανονικές, ζεστές ή χαμηλές θερμοκρασίες.

Αυτό το καθιστά ιδανική επιλογή για να αντέχετε τις ακραίες αλλαγές θερμοκρασίας που μπορεί να συμβούν στο κατάστημά σας.Τα φώτα LED μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο από έξι μήνες. Παρόλο που η θερμοκρασία έπεσε πραγματικά. Εξαρτάται από το πόσο καιρό χρησιμοποιείτε κάθε μέρα.

Τα φώτα LED δεν απαιτούν πολλή συντήρηση.

Οι λαμπτήρες LED δεν χρειάζονται συντήρηση όπως οι κανονικοί λαμπτήρες. όταν χρησιμοποιείτε αυτούς τους λαμπτήρες Δεν χρειάζεται να αντικαθιστάτε τους λαμπτήρες σας δύο φορές το χρόνο για να συνεχίσουν να λειτουργούν. Εξοικονομεί χρόνο και χρήμα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν το κατάστημά σας βρίσκεται εν μέσω χαμηλών θερμοκρασιών και κακοκαιρίας.

Γιατί ο λαμπτήρας έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. όσο κρύος κι αν είναι ο καιρός Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αλλαγή λαμπτήρων ή την καταστροφή όλων.

Αυτό καθιστά τον χειρισμό αποτελεσματικό και μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι ανάβουν όμορφα.Τα φώτα LED είναι πολύ εύκολα στην εγκατάσταση. Και μετά θα διαρκέσει όλο το χειμώνα χωρίς πολλή συντήρηση.

υψηλής απόδοσης

Θα σας αρέσει που αυτές οι λυχνίες LED είναι πηγές φωτός υψηλής απόδοσης που μπορούν να λειτουργήσουν ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες, όπως σε ψυχρά κλίματα. Όταν η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει το χειμώνα ειδικά όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από το μηδέν. Οι λαμπτήρες απαιτούν περισσότερη ισχύ.

Αυτό βοηθά στην παραγωγή αρκετής θερμότητας για να παρέχει αρκετό φως. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα απόδοσης κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Αυτό δεν ισχύει για τα LED, είναι αποδοτικά και δεν απαιτούν επιπλέον προσπάθεια για την παραγωγή περισσότερου φωτός. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για να αντέχει σε ακραίες αλλαγές θερμοκρασίας. είτε η θερμοκρασία είναι υψηλή είτε χαμηλή Αυτό το καθιστά ιδανικό για φωτισμό εξωτερικού χώρου ή φωτισμό του καταστήματός σας. Όπου σκοπεύετε να τοποθετήσετε αυτούς τους λαμπτήρες. Μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη επιλογή ισχύος.

λαμπερά φώτα

Αν η θερμοκρασία πέφτει συχνά και κρυώσει Εμφανίζεται ως σημάδι του χειμώνα. Αυτό σημαίνει ότι οι μέρες είναι μικρότερες και οι νύχτες μεγαλύτερες. Το μαγαζί σας χρειάζεται φώτα που αντέχουν στο κρύο και δεν σπάνε. Ακόμα και στο σκοτάδι το βράδυ Χρειάζεσαι όμως αρκετό φως για να σε βοηθήσει να δεις.

Όταν επιλέγετε φώτα LED, επωφεληθείτε από την υψηλότερη ορατότητα και την φωτεινότερη απόδοση φωτός. Αυτό σας δίνει το τέλειο μείγμα για σκοτεινούς, ζοφερούς χειμώνες που φέρνουν παγερές θερμοκρασίες παντού.

Επιλέγοντας λαμπτήρες LED για το κατάστημά σας

Εάν έχετε βαρεθεί να αλλάζετε λαμπτήρες ψωνίστε γιατί ο λαμπτήρας έχει σπάσει ή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε την αντικατάσταση των λαμπτήρων LED.

Αυτοί οι λαμπτήρες έχουν σχεδιαστεί για να χειρίζονται ακραίες κρύες και υψηλές θερμοκρασίες. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι η φωτιά θα καεί ή θα εκραγεί εύκολα. Δεδομένου ότι οι θερμοκρασίες στο κατάστημά σας μπορεί να κυμαίνονται εύκολα, ο φωτισμός LED είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φωτίσετε τον χώρο εργασίας σας.

Φώτα καταστήματος LED που χρησιμοποιώ στο δικό μου κατάστημα. Και τα φώτα που προτείνω σε άλλους να χρησιμοποιήσουν είναι φώτα καταστήματος Hyperikon LED.Αυτά τα φώτα είναι καλής ποιότητας. Απίστευτα εύκολο στην εγκατάσταση και πολύ προσιτό Μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Η κορυφαία επιλογή μου!

Hyperikon Connectable LED Shop Light 4FT Twin Tube

Το Hyperikon Linkable LED Shop Light είναι το φως καταστήματος που χρησιμοποιώ στο δικό μου κατάστημα στο σπίτι. Δεν μπορώ να προτείνω αυτό το φως LED αρκετά.

Από όλα τα φώτα που τοποθέτησα Βρήκα τη συνολική ποιότητα να είναι πολύ καλή. Και όλες οι μονάδες λειτουργούν κανονικά χωρίς κανένα ελάττωμα.

Η Hyperikon ανταποκρίνεται και η εξυπηρέτηση πελατών/η εγγύηση είναι καλή.

  • 5000k (Κρυστάλλινη Λευκή Λάμψη)
  • 4000 lumens
  • 40 watt
  • Συνδέστε και παίξτε για άμεση πλήρη φωτεινότητα χωρίς τρεμόπαιγμα.
Hyperikon Connectable LED Shop Light 4FT Twin Tube

Κερδίζουμε προμήθεια εάν κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο και κάνετε μια αγορά χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *