Καθυστερούν οι επιστροφές φόρου στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης; –

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Εάν περιμένετε να λάβετε επιστροφή χρημάτων Πρέπει να ξέρετε πότε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω.

Οι διαταραχές ταμειακών ροών μπορεί να είναι περισσότερο πρόβλημα. Διότι οι ταμειακές εκροές δεν σταματούν επειδή οι ταμειακές εισροές καθυστερούν.

Αν δεν ξέρετε πότε θα φτάσουν τα χρήματα Είναι δύσκολο να γνωρίζεις αν πρέπει να βάλεις τις οικονομίες σου για να καλύψεις τα έξοδα.

Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα από τα πλουσιότερα μέρη της χώρας. αλλά για να είμαι ειλικρινής Πολλοί Νεοϋορκέζοι ζουν αυτάρκεις. Σημαίνει ότι οι καθυστερήσεις στη φορολογική χρηματοδότηση της Πολιτείας της Νέας Υόρκης θα μπορούσαν να έχουν καταστροφικές και συνεχείς επιπτώσεις σε ορισμένους.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε εάν καθυστερούν οι επιστροφές φόρου στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Πόσος χρόνος χρειάζεται για να λάβετε επιστροφή χρημάτων; Και τι γίνεται αν η επιστροφή χρημάτων καθυστερήσει;

Μη διστάσετε να παραλείψετε τις περιοχές που σας ενδιαφέρουν. Ορίστε.

Καθυστερεί η επιστροφή φόρου στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης;

Οι επιστροφές χρημάτων συνήθως χρειάζονται έως και τρεις εβδομάδες για τις επιστροφές κατάστασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. και έως έξι εβδομάδες για επιστροφές ταχυδρομικώς..

Ωστόσο, ανακαλύψαμε ότι το Γραφείο Φορολογίας και Οικονομικών της Νέας Υόρκης αποστέλλει επιστολή στους φορολογούμενους αναφέροντας τα εξής:

«Μετά την εξέταση της επιστροφής σας, Δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε το ποσό που διεκδικείτε ως έκπτωση στην επιστροφή σας.

Υπολογίσαμε εκ νέου τα κέρδη σας χρησιμοποιώντας τις τυπικές επιτρεπόμενες κρατήσεις. Θα λάβετε την προσαρμοσμένη επιστροφή χρημάτων σας σε περίπου 60 ημέρες.

Αν νομίζετε ότι πρέπει να περιμένετε άλλους 2 μήνες, περιμένετε μέχρι να ακούσετε τους υπόλοιπους.

Εάν αποφασίσετε ότι δεν συμφωνείτε με την απόφασή τους Μπορείτε να υποβάλετε όλα τα έγγραφά σας ως απόδειξη και μετά να περιμένετε άλλους 3 μήνες για να λάβετε τα χρήματά σας πίσω.

Επομένως, αυτό σημαίνει ότι ενώ η συνολική φορολογική δήλωση της Πολιτείας της Νέας Υόρκης δεν καθυστερεί, Ωστόσο, ενδέχεται να εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την επεξεργασία των φορολογικών εντύπων.

Εάν διαφωνείτε με την απόφαση του Γραφείου Φορολογίας και Οικονομικών της Νέας Υόρκης, ίσως χρειαστεί να περιμένετε έως και 5 μήνες για να επιλυθεί το ζήτημα και να ληφθούν τα χρήματα που σας οφείλονται.

Πώς να ελέγξετε την κατάσταση της φορολογικής σας δήλωσης NYS στο Διαδίκτυο

Ευτυχώς, ωστόσο, εάν ανησυχείτε ότι η επιστροφή φόρου διαρκεί περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της επιστροφής του φόρου σας στο NYS ανά πάσα στιγμή.

Απλώς κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να επαληθεύσετε την ασφάλεια του NYS και εισαγάγετε τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισής σας.

Θα δείτε ένα αναπτυσσόμενο πλαίσιο με διάφορες φόρμες. και επιλέξτε τη φόρμα που χρησιμοποιείτε.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε το ποσό του φόρου που διεκδικείτε. Και θα εμφανιστεί η κατάσταση της επιστροφής φόρου σας.

Αν δεν θυμάστε πόσα έχετε διεκδικήσει Δείτε αυτόν τον σύνδεσμο μαζί με ένα μικρό τραπέζι. Χρήσιμο για να μάθετε το ποσό.

Ο σύνδεσμος που παρέχεται θα σας πει τι να κάνετε εάν οι πληροφορίες που εισαγάγατε δεν ταιριάζουν. Και υπάρχουν επίσης κάποιες λύσεις.

Ωστόσο, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό δεν είναι ένα έγκυρο βήμα για να ελέγξετε την κατάσταση της επιστροφής χρημάτων σας. σωστός Επιστροφή φόρου.

Εάν θέλετε να ελέγξετε την κατάσταση της τροποποιημένης φορολογικής σας δήλωσης Θα πρέπει να καλέσετε απευθείας το Γραφείο Φορολογίας και Οικονομικών της Νέας Υόρκης στον ακόλουθο αριθμό: 518-457-5149.

Αυτή είναι μια κατάσταση αυτόματης επιστροφής φόρου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές φόρου εισοδήματος στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης

Το NYS Taxation and Finance διαθέτει μια ειδική ιστοσελίδα για να κατανοήσετε την κατάσταση της επιστροφής φόρου σας. που μπορείτε να προσπελάσετε από αυτόν τον σύνδεσμο

Απαντάει σε όλες τις συχνές ερωτήσεις σας σχετικά με το θέμα.

ειδικά “Πότε θα πάρω τα χρήματά μου πίσω;” είναι μια συχνή ερώτηση σχετικά με το θέμα. Η απάντησή τους είναι “Κάθε κέρδη είναι διαφορετικά”, ακολουθούμενη από μια εξήγηση του γιατί ορισμένες αξιώσεις διαρκούν περισσότερο από άλλες.

Για παράδειγμα, μια απλή επιστροφή φόρου μπορεί να διεκπεραιωθεί γρήγορα. ενώ ήταν ύποπτοι για απάτη Μπορεί να συνεχιστεί μέχρι να επαληθευτούν όλα σωστά.

Εάν θεωρείτε ότι αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι αρκετά χρήσιμη Μπορεί να θέλετε να ελέγξετε αυτόν τον σύνδεσμο. που παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δηλώσεις φόρου εισοδήματος της Πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Γιατί μπορώ να ελέγξω την επιστροφή χρημάτων;

Μερικές φορές απαιτούνται και ζητούνται πρόσθετες πληροφορίες. Επομένως, ο έλεγχος της φορολογικής σας δήλωσης μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. Ή μπορεί να απαιτείται μη αυτόματη επαλήθευση. Ή ίσως κάποιες διορθώσεις στα μαθηματικά. ή μπορεί να είναι τυπογραφικό λάθος ή και τα δύο

Ακριβώς επειδή μια επιστροφή χρημάτων είναι υπό εξέταση δεν σημαίνει ότι το κράτος υποπτεύεται απάτη.

Πώς να αντιμετωπίσετε τις καθυστερημένες φορολογικές δηλώσεις

Εάν η επιστροφή φόρου καθυστερήσει για οποιονδήποτε λόγο, μην πανικοβληθείτε.

Δείτε πόσα εισέρχεστε και διαθέστε συγκεκριμένα ποσά για τα πιο απαραίτητα έξοδα.

ειδικά Θα πρέπει να συμπεριλάβετε τη στέγαση, τη φροντίδα των παιδιών, τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και, εάν ισχύει, τη μεταφορά στην εργασία.

Ελέγξτε τα τριμηνιαία τιμολόγια που ενδέχεται να λαμβάνετε. και αρχίστε να κατανέμετε χρήματα σε κάθε μισθό

Εάν έχετε κάποιους λογαριασμούς που πιστεύετε ότι δεν θα μπορέσετε να πληρώσετε εγκαίρως. Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών και εξηγήστε. Οι περισσότερες εταιρείες επιτρέπουν αναβολές πληρωμών.

συνοψίζω

Έτσι, ακόμα κι αν το Γραφείο Φορολογίας και Οικονομικών της Νέας Υόρκης πρέπει να το επανεξετάσει, αριθμός Αν και οι καθυστερήσεις είναι φυσιολογικές. Τι γίνεται όμως αν διαφωνείτε με την απόφαση του κράτους και ζητήσετε να δείτε τα έγγραφά σας για να επαληθεύσετε την αξίωση; Μπορεί να δείτε μεγάλη καθυστέρηση πριν λάβετε την πλήρη επιστροφή φόρου.

Ο έλεγχος της κατάστασης της επιστροφής φόρου στο NYS είναι γρήγορος και εύκολος. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας αριθμός κοινωνικής ασφάλισης. Και μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *