Γιατί είναι τόσο υψηλοί οι φόροι στις ΗΠΑ; –

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Είναι φορολογική περίοδος και πρέπει να πληρώσετε τους φόρους σας. Εύκολα θα εκνευριστείς και θα εκνευριστείς. Φαίνεται ότι τα περισσότερα από τα χρήματα που κερδίζετε πηγαίνουν στην κυβέρνηση για να πληρώσετε φόρους. Γιατί όμως είναι τόσο υψηλοί οι φόροι στην Αμερική;

με δυνατότητα είσπραξης φόρων Επομένως, η κυβέρνηση έχει μεγαλύτερο έλεγχο στα έσοδα. Είναι δυνατό για τις ομοσπονδιακές, πολιτειακές και τοπικές κυβερνήσεις να επιβάλουν υψηλότερους φόρους και να αυξήσουν τα έσοδα. Είναι πολύ δύσκολο για οικογένειες και επιχειρήσεις να βγάλουν χρήματα. Ως αποτέλεσμα, οι Αμερικανοί φορολογούνται υψηλά και οι φορολογούμενοι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να πληρώσουν το μεγαλύτερο μέρος των μισθών τους στην κυβέρνηση.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους φορολογικούς συντελεστές και γιατί η φορολογική επιβάρυνση είναι υψηλή στις Ηνωμένες Πολιτείες; Εδώ θα μοιραστούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους υψηλούς φόρους στις ΗΠΑ.

Πώς λειτουργούν οι φόροι των ΗΠΑ

Πριν καταλάβετε γιατί οι φόροι είναι υψηλοί Πρέπει πρώτα να έχετε μια γενική ιδέα για το πώς λειτουργούν οι φόροι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Φόρος» είναι το χρηματικό ποσό που συγκεντρώνει η κυβέρνηση στο πλαίσιο του πεδίου εφαρμογής της για τη χρηματοδότηση όλων των δραστηριοτήτων. Οι Αμερικανοί αναμένεται να καταθέσουν τους φόρους εισοδήματός τους σήμερα. Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί μέρος των χρημάτων που λαμβάνουμε για φόρους.

Γιατί ο φόρος εισοδήματός μας λέγεται «Προοδευτικός φόρος» Οι υψηλά εισοδήματα επομένως πληρώνουν υψηλότερους φορολογικούς συντελεστές. Εάν έχετε σχετικά χαμηλό εισόδημα Δεν θα πληρώσετε κανέναν φόρο εισοδήματος. Αν έχεις καλή καριέρα Θα κάνετε μια μικρή συνεισφορά στην κυβέρνηση. Αν βγάζεις πολλά χρήματα Το κλάσμα που πληρώνετε πρέπει να είναι υψηλότερο. Το σύστημα δημιουργήθηκε έτσι ώστε τα άτομα που είχαν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν περισσότερους φόρους στην κυβέρνηση να μπορούν να το κάνουν χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για το να βάζουν φαγητό στο τραπέζι κάθε μέρα.

Το εσωτερικό χρέος των ΗΠΑ αυξάνει τους φόρους

Το μέγεθος του εθνικού χρέους έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στην εσωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό. Λόγω του όγκου των δημοσιονομικών κινήτρων που έχουν ωθηθεί στην οικονομία των ΗΠΑ τα τελευταία δύο χρόνια, δυστυχώς, το ευρύ κοινό σπάνια είχε σαφείς και κατανοητές πληροφορίες για τα πιστωτικά επίπεδα. Αυτό συνδυάζεται με το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πώς το μέγεθος του εθνικού χρέους επηρεάζει την καθημερινότητά τους. Αυτό το θέμα είναι επομένως ένα σημαντικό σημείο συζήτησης.

Το έθνος αυτή τη στιγμή έχει μεγάλα χρέη. Οι υπερβολικές δαπάνες και ο δανεισμός μας για κάλυψη άφησαν την Αμερική να συσσωρεύει χρέος. Αυτό το χρέος ανέρχεται πλέον σε περισσότερα από 14 τρισεκατομμύρια δολάρια. που είναι το μέγεθος ολόκληρης της αμερικανικής οικονομίας.

Όταν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ξοδεύει περισσότερα από όσα μπορεί να εισπράξει χρειάστηκε να δανειστεί χρήματα για να αντισταθμίσει το ετήσιο έλλειμμα Το εθνικό μας χρέος έχει αυξηθεί ως αποτέλεσμα του ετήσιου ελλείμματος. Μερικά από τα μεγαλύτερα ελλείμματά μας στο παρελθόν προκλήθηκαν από αυξημένες δαπάνες κατά τη διάρκεια πολέμων ή οικονομικής ύφεσης. Ακολουθούν ορισμένοι πρόσθετοι λόγοι για την τρέχουσα έλλειψη:

  • Γήρανση πληθυσμού – baby boom
  • αυξημένη υγεία
  • φορολογικό σύστημα

Η κυβέρνηση θα δαπανήσει περίπου 3,8 τρισεκατομμύρια δολάρια φέτος. Ενώ 2,2 τρισεκατομμύρια δολάρια σε φόρους θα επιβληθούν, το 42 τοις εκατό του κόστους χρηματοδοτείται από δανεισμό. Οι κρατικές δαπάνες κυριαρχούνται από δύο από τα πιο δημοφιλή προγράμματα: Κοινωνική Ασφάλιση και Medicare.

Το 20% του προϋπολογισμού πηγαίνει στην άμυνα.

Το 7,5 τοις εκατό των Αμερικανών χρησιμοποιούν Medicaid για να διασφαλίσουν ότι το υψηλό ποσοστό φτώχειας δεν θα αυξηθεί ξανά.

Αν όχι για μια παγκόσμια ύφεση Η Ουάσιγκτον πρέπει να πληρώσει το 5,4 τοις εκατό των ομοσπονδιακών δαπανών ως τόκο για το χρέος της.

εκτός από αυτό Το υπόλοιπο 28 τοις εκατό είναι υπεύθυνο για τη διοίκηση της κυβέρνησης. Επίβλεψη ομοσπονδιακών δικαστηρίων και ξένων πρεσβειών. διαχείριση του ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας Κατασκευή και συντήρηση διακρατικών αυτοκινητοδρόμων. και να βοηθήσει τα θύματα φυσικών καταστροφών

Για το λόγο αυτό, οι ειδικοί στον προϋπολογισμό πιστεύουν ότι οι αυξήσεις φόρων είναι απαραίτητες για την επίλυση δημοσιονομικών προβλημάτων. Διότι πρόσφατα το εθνικό χρέος διευρύνθηκε ταχύτερα από τον πληθυσμό των ΗΠΑ. Είναι εύλογο να αναρωτιόμαστε πώς αυτό το αυξανόμενο χρέος επηρεάζει το ευρύ κοινό. αν και αόρατο Αλλά το επίπεδο του εθνικού χρέους έχει άμεσο αντίκτυπο στους πολίτες.

Οι ψηφοφόροι αντιτίθενται στις περικοπές δαπανών.

Ενώ πολλοί Αμερικανοί είναι απογοητευμένοι από το εθνικό χρέος και το ξεφάντωμα των δαπανών της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Η πλειοψηφία των ψηφοφόρων είναι αντίθετη στις περικοπές δαπανών.

Οι Αμερικανοί είναι αναμφίβολα συγκρουόμενοι. Θέλουν μια μικρότερη κυβέρνηση. Αλλά αντιστέκονται στο να κόψουν τα πιο πολύτιμα προγράμματα. Μια πρόσφατη έρευνα διαπίστωσε ότι οι ερωτηθέντες ήταν πιο πρόθυμοι να μειώσουν τις κρατικές δαπάνες.

Ωστόσο, οι Αμερικανοί φαίνεται να παίρνουν την κατάσταση πιο σοβαρά από τους πολιτικούς στην Ουάσιγκτον.Για παράδειγμα, μια άλλη έρευνα διαπίστωσε ότι το 64% των ερωτηθέντων είπε ότι η μείωση του ελλείμματος θα συνεπαγόταν τόσο περικοπές δαπανών όσο και αυξήσεις φόρων. και χωρίστηκαν ομοιόμορφα μαζί για την ανάγκη μείωσης του κόστους Κοινωνικής Ασφάλισης και Medicare και αύξησης των φόρων.

Ο πληθωρισμός σε εθνικό επίπεδο επηρεάζει τους φορολογικούς συντελεστές.

Θα ξέρετε ότι ο πληθωρισμός επηρεάζει ολόκληρη τη χώρα όσο ποτέ άλλοτε. Το κόστος ζωής των καταναλωτών επηρεάζεται από το κόστος ζωής του νοικοκυριού. Επηρεάζεται από το κόστος διαφόρων αγαθών και υπηρεσιών. Και αυτό το κόστος ζωής είναι υψηλότερο από τις τελευταίες δεκαετίες. Τα πάντα, από τα παντοπωλεία, το φυσικό αέριο και το ενοίκιο είναι πιο ακριβά από πέρυσι. Αυτό δημιουργεί άγχος στις οικογένειες και οδηγεί σε υψηλότερους φορολογικούς συντελεστές.

Ο ετήσιος πληθωρισμός στις Ηνωμένες Πολιτείες έφτασε σε απροσδόκητα υψηλό από τον Δεκέμβριο του 1981, έναντι των προσδοκιών της αγοράς 8,3%. Οι τιμές της ενέργειας, του φυσικού αερίου, των τροφίμων και των κατοικιών αυξάνονται.

Το IRS αύξησε το ομοσπονδιακό φόρο εισοδήματος. βασικές εκπτώσεις 401(k) όρια εισφορών και άλλα φορολογικά οφέλη το 2022 ως απάντηση στον αυξανόμενο πληθωρισμό. Οι άλλοι κανόνες, ωστόσο, παραμένουν αμετάβλητοι. που θα αυξήσει τη φορολογική υποχρέωση με την πάροδο του χρόνου.

Ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή αυξήθηκε τη μεγαλύτερη σε περισσότερες από τρεις δεκαετίες τον Οκτώβριο. αύξηση 6,2% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Ωστόσο, η τυπική διαχείριση μπορεί επίσης να ασκήσει πίεση στους αρχειοθέτες καθώς μειώνεται η ισχύς τους που καταναλώνουν.

Όσο ο πληθωρισμός είναι υψηλός Θα δούμε υψηλότερους φόρους.

Φοροαπαλλαγές ή φοροαπαλλαγές

Ένας άλλος λόγος για τον φορολογικό συντελεστή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υψηλότερο επειδή αυτή η χώρα βρίσκεται στην περίοδο φορολογικών αργιών ή στην περίοδο έκπτωσης φόρου.

Τα ομοσπονδιακά φορολογικά έσοδα ξεπέρασαν το 18% του ΑΕΠ όταν ο Ρόναλντ Ρίγκαν συνταξιοδοτήθηκε. Αποτελούσαν το 20% του ΑΕΠ όταν ο Μπιλ Κλίντον αποχώρησε από την εξουσία. Επί του παρόντος, η κρατική εισφορά είναι μόνο 14% του ΑΕΠ. Ο Ομπάμα την επέκτεινε μέχρι το τέλος του 2012 λόγω της ύφεσης και των χαμηλότερων φορολογικών εσόδων που προκλήθηκαν από τις φορολογικές περικοπές του Μπους από το 2001 και το 2003, με 7 εκατομμύρια λιγότερους εργαζόμενους από ό,τι πριν από το κραχ. Οι ομοσπονδιακοί φόροι θα παραμείνουν. Αν και η οικονομία ανακάμπτει σταθερά Αλλά η μελλοντική τάση εξακολουθεί να είναι χαμηλότερη από τον ιστορικό μέσο όρο.

Ωστόσο, οι φορολογούμενοι δεν θα αισθάνονται ότι λαμβάνουν φορολογικές ελαφρύνσεις ή αργίες. Το μέσο νοικοκυριό δεν προχωρά μπροστά και μπορεί να μείνει πίσω ακόμα και μετά τον πληθωρισμό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το μεσαίο εισόδημα παρέμεινε στάσιμο και μειώθηκε κατά την τελευταία ύφεση.

Επιπλέον, οι δημοτικοί και κρατικοί φόροι αυξάνονται σε γενικές γραμμές. Ωστόσο, το γεγονός ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δανείζεται από το μέλλον για δέκα χρόνια παραμένει ανεπηρέαστο.

Αυξήσεις φόρων στην Καλιφόρνια

Όπως και άλλα κράτη Αυξάνονται οι φορολογικοί συντελεστές στην Καλιφόρνια

Ο φόρος εισοδήματος φυσικών προσώπων στην Καλιφόρνια είναι προοδευτικός. με συντελεστές που κυμαίνονται από 1,00% έως 13,30% Οι υπόλοιπες δικαιοδοσίες υποχρεούνται να εισπράττουν τοπικούς φόρους εισοδήματος. Ο συντελεστής εταιρικού φόρου εισοδήματος στην Καλιφόρνια είναι 8,84 τοις εκατό, ο φόρος επί των πωλήσεων στην Καλιφόρνια είναι 7,25 τοις εκατό, ο υψηλότερος τοπικός φόρος επί των πωλήσεων είναι 2,50 τοις εκατό και ο μέσος κρατικός και τοπικός φόρος επί των πωλήσεων είναι 8,82 τοις εκατό, επειδή το κόστος ζωής είναι χαμηλότερο

Ο Ash Kalra και ο Alex Lee της Συνέλευσης της Καλιφόρνια εισήγαγαν την ACA 11, μια προτεινόμενη τροποποίηση στο Σύνταγμα της Καλιφόρνια, στις 5 Ιανουαρίου 2022. Η ACA 11 θα εφαρμόσει σημαντική φορολογική μεταρρύθμιση για την πληρωμή της τηλεφωνικής φροντίδας. Σύστημα Υγείας Καλιφόρνιας με ένα μόνο πληρωτή

Σε άλλες ειδήσεις, η Καλιφόρνια προτείνει νέους φόρους που θα τεθούν σε ισχύ το 2023 και θα αποφέρουν δισεκατομμύρια. Ο νομοθέτης Alex Lee του San Jose εισήγαγε νομοθεσία. Θα είναι ο πρώτος επίσημος φόρος ιδιοκτησίας της χώρας. όχι φόρο εισοδήματος Τα νοικοκυριά αξίας άνω των 50 εκατομμυρίων $ υπόκεινται σε ετήσιο φόρο ακίνητης περιουσίας 1%. Επιπλέον, το ποσοστό είναι 1,5% εάν η καθαρή περιουσία σας υπερβαίνει το 1 δισεκατομμύριο $.

Γιατί είναι τόσο υψηλοί οι φόροι στην Αμερική;

Έχετε ρωτήσει ποτέ: «Γιατί οι φόροι στην Αμερική είναι τόσο υψηλοί;» Σίγουρα δεν είστε μόνοι. Πολλοί Αμερικανοί είναι απογοητευμένοι με το τρέχον φορολογικό σύστημα. Και η αύξηση των φόρων θα προκαλέσει μόνο περισσότερη δυστυχία.

Το Ίδρυμα Φορολογίας συνέκρινε πρόσφατα τους ακαθάριστους συντελεστές φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης στις μεγάλες χώρες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρωτοστατούν στο ποσό των φόρων που πληρώνουν οι πολίτες τους. Έχει τον υψηλότερο συντελεστή φόρου εισοδήματος 42,9 τοις εκατό, ο οποίος περιλαμβάνει τους μέσους ομοσπονδιακούς και κρατικούς φόρους.

Τώρα που γνωρίζετε γιατί οι φόροι των ΗΠΑ είναι υψηλοί, μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα πού πηγαίνουν τα χρήματά σας κάθε φορά που πληρώνετε φόρους. Ελέγξτε αυτόν τον σύνδεσμο για περισσότερους πόρους και τρόπους αντιμετώπισης των φόρων!

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *