Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν τα ταμεία δείκτη (Πρέπει να διαβάσετε!!) –

Λογότυπο TaxSaversOnline.com

Μόνο τον Απρίλιο του 2022, ο S&P 500 υποχώρησε περισσότερο από 13%. Το Nasdaq composite είχε κακή απόδοση, σημειώνοντας πτώση 25% από την αρχή του έτους μετά από αύξηση ρεκόρ. Οι Αμερικανοί ανησυχούν αναμφίβολα για την έναρξη της bear market.

Αλλά αν υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν επενδύετε. Το χρηματιστήριο πάντα ανεβοκατεβαίνει. Μην αγχώνεστε λοιπόν ότι οι αριθμοί των λογαριασμών σας θα πέσουν.

Αντίθετα, σκεφτείτε να κάνετε το χαρτοφυλάκιό σας πιο ανθεκτικό στην ύφεση. στο τέλος Διαφορετικά ομόλογα εγκυμονούν διαφορετικούς κινδύνους.

Τα αμοιβαία κεφάλαια δείκτη είναι μια εξαιρετική επιλογή για όλους τους επενδυτές που πρέπει να λάβουν υπόψη στα χαρτοφυλάκιά τους. Μάθετε τα πάντα για Πώς λειτουργούν τα ταμεία δείκτη Τώρα σε αυτό το άρθρο

Τι είναι ένας δείκτης;

Ο δείκτης μετρά την απόδοση ενός χαρτοφυλακίου τίτλων και παρακολουθεί συγκεκριμένα μοτίβα της αγοράς. Δύο δημοφιλείς δείκτες που ίσως γνωρίζετε είναι ο S&P 500 και ο Dow Jones Industrial Average (DJIA).

Τι είναι ένα ταμείο δείκτη;

Ένα αμοιβαίο κεφάλαιο δείκτη είναι ένας τύπος αμοιβαίου κεφαλαίου ή διαπραγματεύσιμου αμοιβαίου κεφαλαίου (ETF) που αντικατοπτρίζει μια αγορά ή μέρος μιας αγοράς.

Η στρατηγική είναι ότι τα αμοιβαία κεφάλαια δεικτών κατέχουν τα ίδια ομόλογα με την ίδια αναλογία με τους δείκτες των χρηματοπιστωτικών αγορών. Ένα χαρτοφυλάκιο μετοχών ή ομολόγων αντικατοπτρίζει τη διαχείριση και την απόδοση του δείκτη.

Η ιδέα είναι να αντικατοπτρίζονται οι κίνδυνοι και τα οφέλη της αγοράς λόγω της θεωρίας ότι η αγορά θα ξεπεράσει κάθε επένδυση. Αντί να αγοράζουν μεμονωμένες μετοχές πόδι Αγορές Επενδύετε σε αμοιβαία κεφάλαια δείκτη. πρέπει να είναι αγορά.

Οι ειδικοί στον τομέα των επενδύσεων θεωρούν ότι τα κεφάλαια δεικτών είναι το κύριο χαρτοφυλάκιο για λογαριασμούς συνταξιοδότησης, όπως οι IRA ή οι 401(k). Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό.

Πρώτον, τα αμοιβαία κεφάλαια δεικτών προσφέρουν υψηλότερες μακροπρόθεσμες αποδόσεις από την αγορά και πώληση μεμονωμένων μετοχών. Φυσικά, οι αποδόσεις θα διαφέρουν ανάλογα με το αμοιβαίο κεφάλαιο του δείκτη και τις συνθήκες της αγοράς.Ωστόσο, δεν είναι ασυνήθιστο να έχουμε απόδοση 7-10%, η οποία είναι εξαιρετική.

Ένα άλλο είναι ότι οι συνταξιοδοτικοί λογαριασμοί δεν υπόκεινται σε φόρο υπεραξίας. μόνο τακτικό φόρο εισοδήματος Έτσι πληρώνετε λιγότερους φόρους στα κέρδη κεφαλαίου. Όταν αγοράζετε κεφάλαια ευρετηρίου μέσω λογαριασμού συνταξιοδότησης

Εξάλλου Εάν ζείτε σε 1 από τις 9 πολιτείες χωρίς φόρο εισοδήματος Μπορείτε να αποφύγετε να πληρώσετε φόρο εισοδήματος για τις επενδύσεις σας. συμπεριλαμβανομένων των κεφαλαίων δεικτών

Πώς λειτουργούν τα κεφάλαια δεικτών;

Η διαχείριση των κεφαλαίων δεικτών γίνεται σε μεγάλο βαθμό παθητικά. Επομένως, δεν χρειάζεται να πληρώνετε ενεργούς διαχειριστές. Οι ενεργοί διευθυντές αγοράζουν και πωλούν τακτικά μετοχές σύμφωνα με μια σαφή στρατηγική και χρονοδιάγραμμα. Τα αμοιβαία κεφάλαια χρησιμοποιούν ενεργούς διαχειριστές που επιλέγουν τις επενδύσεις σας.

Αλλά με index funds Οι διαχειριστές κεφαλαίων θα δημιουργήσουν ένα χαρτοφυλάκιο μετοχών που θα αντικατοπτρίζουν τους τίτλους αυτού του δείκτη. Δεν απαιτούν καθημερινή διαχείριση ή εμπλοκή. Το χαρτοφυλάκιο θα αλλάξει μόνο όταν αλλάξει ο δείκτης αναφοράς.

Τα αμοιβαία κεφάλαια δείκτη παρακολουθούν συνήθως σταθμισμένους δείκτες. Ως αποτέλεσμα, οι διαχειριστές πρέπει μερικές φορές να προσαρμόσουν τα ποσοστά των διαφόρων τίτλων. να αντικατοπτρίζει το βάρος των συμμετοχών τους σε δείκτες αναφοράς.

Η στάθμιση είναι ένας σημαντικός μηχανισμός εξισορρόπησης που εμποδίζει ένα μόνο κράτημα να επηρεάσει υπερβολικά τον δείκτη.

Τώρα καταλαβαίνετε πώς λειτουργούν τα κεφάλαια ευρετηρίου. Ας μάθουμε πώς να επενδύουμε σε αμοιβαία κεφάλαια δεικτών.

Επενδύστε σε κεφάλαια δεικτών.

Σχεδόν κάθε χρηματοπιστωτική αγορά έχει αντίστοιχο δείκτη και αμοιβαίο δείκτη. Επομένως, εάν θέλετε να επενδύσετε σε αμοιβαία κεφάλαια δεικτών, υπάρχουν πολλές επιλογές.

Ο δείκτης S&P 500 είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς δείκτες στις Ηνωμένες Πολιτείες για τους επενδυτές. εστιάζοντας στις μεγαλύτερες εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες

Αλλά τα κεφάλαια δεικτών δεν περιορίζονται στην αγορά των ΗΠΑ. Τα διεθνή αμοιβαία κεφάλαια δεικτών παρακολουθούν τις μετοχές σε ανεπτυγμένες και αναδυόμενες αγορές σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε επίσης να επενδύσετε σε χρηματιστηριακούς δείκτες.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να επενδύσετε σε συγκεκριμένα αμοιβαία κεφάλαια δείκτη, για παράδειγμα, εάν θέλετε να επενδύσετε σε ακίνητα. Μπορείτε να αγοράσετε αμοιβαία κεφάλαια ευρετηρίου που επενδύουν σε καταπιστεύματα επενδύσεων σε ακίνητα (REIT).

REIT Αγοράστε εμπορικά ακίνητα ας το παραδεχτούμε Ο μέσος Αμερικανός θέλει να μειώσει το μέγεθος και δεν έχει τα κεφάλαια να επενδύσει σε επιπλέον σπίτια για κέρδος. Για να μην αναφέρουμε τα εμπορικά ακίνητα.

Επομένως, τα αμοιβαία κεφάλαια με δείκτη ακινήτων είναι η σωστή επιλογή για να εμπλακείτε σε αυτόν τον τομέα.

Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις προμήθειες επενδύσεων σε ακίνητα, όπως προμήθειες υποθήκης, τέλη κλεισίματος και τέλη συντήρησης. Μπορείτε να επενδύσετε σε αμοιβαία κεφάλαια δείκτη. και τα υπόλοιπα θα τα φροντίσουμε για εσάς.

Υπάρχουν διαθέσιμα κεφάλαια δεικτών για διάφορους κλάδους, όπως:

 • υλικό
 • καταναλωτή
 • Των βασικών καταναλωτικών αγαθών
 • ενέργεια
 • χρηματοδότηση
 • Υγιεινή
 • φυσικοί πόροι
 • πολύτιμο μέταλλο
 • τεχνολογία
 • Μεταφορά
 • εφαρμογές

Η επένδυση σε αμοιβαία κεφάλαια με δείκτη υγειονομικής περίθαλψης σάς επιτρέπει να επενδύσετε στις ακόλουθες μεμονωμένες επενδύσεις:

 • βιοτεχνολογία
 • εξοπλισμό και αναλώσιμα
 • ασφάλεια υγείας
 • παρόχων και υπηρεσιών υγείας

Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Ένας οικονομικός σύμβουλος μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε σε ποια κεφάλαια δείκτη θέλετε να επενδύσετε.

Πλεονεκτήματα του Index Funds

ανεξάρτητα από το πώς επενδύεις ​​τα χρήματά σου Υπάρχουν πάντα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Ευτυχώς, τα αμοιβαία κεφάλαια δεικτών έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα παρά μειονεκτήματα.

Ένας από τους καλύτερους λόγους για να επενδύσετε σε αμοιβαία κεφάλαια δείκτη είναι Αυτά τα κεφάλαια είναι χαμηλού κόστους και αφορολόγητα. Οι διαχειριστές κεφαλαίων του δείκτη διαπραγματεύονται λιγότερες μετοχές. Ως εκ τούτου, έχει χαμηλότερες χρεώσεις και προμήθειες συναλλαγών από τα αμοιβαία κεφάλαια.

Αυτό σημαίνει ότι η διαχείριση των κεφαλαίων σας δεν κοστίζει πολύ. Και θα πληρώνετε λιγότερους φόρους όταν δεν αγοράζετε και πουλάτε συνεχώς.

Αν και τα τέλη ποικίλλουν. Ωστόσο, τα περισσότερα αμοιβαία κεφάλαια δεικτών έχουν δείκτες εξόδων μικρότερους από 1%.Οι τυπικοί δείκτες εξόδων για αμοιβαία κεφάλαια δείκτη κυμαίνονται από 0,2% έως 0,5%, αλλά ορισμένοι δείκτες εξόδων είναι τόσο χαμηλοί όσο και 0,02%. Τα διαχειριζόμενα κεφάλαια έχουν συνήθως προμήθειες 1-25%.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των κεφαλαίων δεικτών είναι η διαφοροποίηση. Μπορείτε να κατέχετε μετοχές (ή άλλους τίτλους) σε διάφορες εταιρείες σε μία επένδυση

Είτε θέλετε να επενδύσετε σε ένα αμοιβαίο κεφάλαιο γενικού δείκτη όπως το S&P 500 είτε σε ένα συγκεκριμένο αμοιβαίο κεφάλαιο που εστιάζει στον τομέα των μεταφορών. Θα έχετε άμεση διαφοροποίηση. Επένδυση σε πολλαπλά αμοιβαία κεφάλαια Τα κεφάλαια το κάνουν πιο διαφοροποιημένο.

Επιπλέον, τα αμοιβαία κεφάλαια δεικτών είχαν καλές επιδόσεις στο παρελθόν. Έχουν τον καλύτερο μέσο ετήσιο ρυθμό απόδοσης για οποιαδήποτε επένδυση σταθερού εισοδήματος. Επειδή είναι ένα μακροπρόθεσμο επενδυτικό μέσο με χαμηλό ρίσκο. Τώρα έχετε μάθει πώς λειτουργούν τα αμοιβαία κεφάλαια ευρετηρίου και τα οφέλη των κεφαλαίων δεικτών.

Μειονεκτήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Παρά την καλή απόδοση Αλλά τα αμοιβαία κεφάλαια δεικτών εξακολουθούν να είναι ευάλωτα στην αστάθεια και την κατάρρευση της αγοράς. Δεν θέλετε να βγάλετε τα χρήματά σας όταν η αγορά είναι πεσμένη.

Πρέπει να μείνετε ήρεμοι και να το ξέρετε τελικά Η αγορά θα εμφανιστεί και θα δείτε τα κέρδη σας πίσω. Οι αγορές αρκούδων ή ταύρων δεν διαρκούν για πάντα. Και τα δύο είναι κανονικές συνθήκες αγοράς.

Επιπλέον, στα παθητικά κεφάλαια δίνεται ένα όριο. Ενώ είναι αλήθεια ότι τα αμοιβαία κεφάλαια δεικτών έχουν καλύτερες μακροπρόθεσμες αποδόσεις από τα αμοιβαία κεφάλαια, Αυτό όμως οφείλεται στη θεωρία ότι η αγορά πάντα κερδίζει.

Όταν λειτουργείς ως αγορά αντί να προσπαθεί να νικήσει την αγορά Με αυτό είστε προετοιμασμένοι για μακροπρόθεσμη επιτυχία.Ωστόσο, η νίκη στην αγορά μπορεί να είναι πολύ πιο επικερδής, αντίθετα, μπορεί να οδηγήσει σε υψηλές απώλειες. Δημιουργήστε αμοιβαία κεφάλαια και άλλους τίτλους Είναι μια ριψοκίνδυνη επένδυση.

Αν ψάχνετε για γρήγορα και μεγάλα χρήματα. Δεν θα λάβετε χρήματα από ταμεία ευρετηρίου.

Πώς να επενδύσετε σε αμοιβαία κεφάλαια δείκτη

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα Μπορείτε να επενδύσετε σε κεφάλαια ευρετηρίου μέσω του λογαριασμού συνταξιοδότησης. Πολλοί οικονομικοί εμπειρογνώμονες συνιστούν να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό συνταξιοδότησης για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη και να μειώσετε τη μελλοντική φορολογική σας υποχρέωση.

Μπορούμε να επενδύσουμε σε αμοιβαία κεφάλαια δείκτη μέσω λογαριασμών συναλλαγών, για παράδειγμα:

Πριν επενδύσετε, θέστε τους επενδυτικούς σας στόχους. Ο τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από τα κεφάλαια δεικτών είναι η υπομονή και ο χρόνος.Σκεφτείτε τα επόμενα 15-20 χρόνια.

Θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε σε πόσες μετοχές πρέπει να επενδύσετε. Οι νεότεροι επενδυτές μπορούν να είναι πιο επιθετικοί με τα αμοιβαία κεφάλαια χρηματιστηριακού δείκτη. Γιατί τα χρήματα υπάρχουν στην αγορά εδώ και καιρό. Οι παλαιότεροι επενδυτές μπορεί να θέλουν να εξετάσουν το ενδεχόμενο πιο συντηρητικών επενδύσεων σε μετοχές.

Επιλογή δεικτών και κεφαλαίων

Εάν έχετε ξεκάθαρη ιδέα για τους επενδυτικούς σας στόχους και το ύψος του κινδύνου που θέλετε να αναλάβετε. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ευρετήριο. Αν είσαι αρχάριος Θα πρέπει να επιλέξετε ένα ταμείο ευρέος δείκτη. που καλύπτει όλες τις αγορές όπως ο S&P 500

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε ένα ταμείο. Κάθε δείκτης έχει συνήθως ένα ελαφρώς διαφορετικό κεφάλαιο που παρακολουθεί. Η διαφορά που επιβάλλεται μεταξύ κεφαλαίων για τον ίδιο δείκτη υπόκειται σε χρέωση. Επιλέξτε ένα ταμείο δείκτη με τη χαμηλότερη αναλογία εξόδων.

Με αυτό το σετ, μπορείτε να αρχίσετε να αγοράζετε μετοχές. Αν και τα κεφάλαια δεικτών είναι χαμηλής συντήρησης Αλλά μην ξεχνάτε την επένδυσή σας μετά την αγορά μετοχών.

Παρακολουθήστε τις επενδύσεις σας και επενδύστε. Μπορείτε να ορίσετε μηνιαίες αυτόματες επενδύσεις στα κεφάλαια του δείκτη σας για καλύτερα αποτελέσματα.

Ξεκινήστε να επενδύετε σε αμοιβαία κεφάλαια δείκτη σήμερα.

Αν και μια bear market μπορεί να φαίνεται αναπόφευκτη, Αλλά δεν διαρκεί για πάντα. Αργά ή γρήγορα τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα βγουν περισσότερα χρήματα.

Μόλις κατανοήσετε καλύτερα τον τρόπο λειτουργίας των κεφαλαίων δεικτών, Θεωρήστε ότι είναι καλή στιγμή να επενδύσετε σε αμοιβαία κεφάλαια δεικτών. Μπορείτε να αγοράσετε περισσότερες μετοχές σε χαμηλότερη τιμή και να παρακολουθήσετε την ανάπτυξη του αμοιβαίου κεφαλαίου για τα επόμενα χρόνια.

Για να διαβάσετε περισσότερα για την επένδυση Παρακαλώ μεταβείτε στην ενότητα οικονομικών. Θα λάβετε πληθώρα επενδυτικών συμβουλών από την ομάδα μας.

Μάθε περισσότερα

Το TradeStation αναφέρει στο IRS; (Πρέπει να διαβάσετε)

Το M1 Finance αναφέρεται στο IRS; (Πρέπει να το διαβάσετε)

Η Webul αναφέρεται στην IRS; (Πρέπει να διαβάσετε)

Αναφέρεται η Vanguard στο IRS; (Πρέπει να διαβάσετε)

Γιατί είναι κλειστό το χρηματιστήριο; (Τελικός οδηγός)

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *