Ένας οδηγός για τη ρύθμιση του μόνιμου γραφείου σας στο σπίτι

Ένας οδηγός για τη ρύθμιση του μόνιμου γραφείου σας στο σπίτι

Το WFH ή η εργασία από το σπίτι έχει γίνει αποδεκτός τρόπος εργασίας στην ηλικία των 21 ετών.αγ Ο αιώνας μέχρι την άνοιξη του 2020 είναι ο τομέας των ελεύθερων επαγγελματιών ή των επαγγελματιών τηλεπικοινωνιών που εκπροσωπούν εταιρείες σε απομακρυσμένες περιοχές. Η ύπαρξη ενός ειδικού γραφείου δεν είναι οικονομικά εφικτή. Από την άνοιξη του 2020, ο κόσμος της εργασίας προσαρμόζεται καθώς οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο ανταποκρίνονται στην πανδημία COVID-19.

Καθώς ο κόσμος ανοίγει και οι επιχειρήσεις ενθαρρύνουν τους εργαζόμενους να επιστρέψουν στην εργασία τους, Ωστόσο, πολλές εταιρείες εξετάζουν το ενδεχόμενο να στραφούν σε ένα πιο ολοκληρωμένο μοντέλο εργασίας. Οι εργαζόμενοι μπορούν να περάσουν λίγο χρόνο στο γραφείο και λίγο χρόνο δουλεύοντας από το σπίτι. Αυτό όχι μόνο τους βοηθά να μειώσουν το κόστος που συνεπάγεται η λειτουργία ακριβών γραφείων. Παρέχει επίσης στους εργαζομένους μια πιο υγιή προσέγγιση. την ισορροπία οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής.

ειδικά Όταν η αγορά εργασίας είναι πιο ανταγωνιστική και υπάρχουν περισσότερες κενές θέσεις για πρόσληψη ατόμων. Η προσφορά ενός συνδυασμού επιλογών ως μέρος του πακέτου προσλήψεων καθιστά την προσφορά σας πιο ελκυστική.

Εάν εργάζεστε από το σπίτι Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα άνετο και αφοσιωμένο περιβάλλον. Υπάρχει σαφής διαφορά μεταξύ εργασίας και σπιτιού. Τα ακόλουθα στοιχεία έχουν παρατεθεί ως επιλογές για το γραφείο στο σπίτι σας.

άνετη καρέκλα γραφείου

Η παραλαβή μιας καρέκλας από το τραπέζι της κουζίνας δεν θα λειτουργήσει μακροπρόθεσμα. Θα είναι το κάθισμα όπου περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας. Ίσως χρειαστεί να επενδύσετε λίγο περισσότερο. Αλλά ο εργονομικός σχεδιασμός είναι σημαντικός για την υγεία του σώματός σας. Μια καλή καρέκλα γραφείου έχει στο μυαλό της καλή οσφυϊκή υποστήριξη. δυνατότητα προσαρμογής και σταθερότητα Έχει σχεδιαστεί για να σας ενθαρρύνει να κάθεστε με τρόπο που να υποστηρίζει το κάτω μέρος της πλάτης σας.

Πολλαπλά προσβάσιμα σημεία ισχύος

Δεν μπορείτε να έχετε πάρα πολλά Kindle στην εποχή μας, επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, εκτυπωτές, φορτιστές, περισσότερες οθόνες… όλα πρέπει να συνδεθούν Μην αγοράζετε μόνο δύο καλώδια επέκτασης με πολλαπλούς συνδέσμους. γιατί μπορεί να προκαλέσει υπερτροφοδοσία που μπορεί να είναι επικίνδυνο Καλέστε έναν ηλεκτρολόγο και βεβαιωθείτε ότι το έχετε εγκαταστήσει επαγγελματικά για να ταιριάζει στις απαιτήσεις της εργασίας σας.

λευκός πίνακας

εγκατάσταση μαντηλάκια παγωμένου γυαλιού Ο χώρος του γραφείου σας είναι σωτήριο για να καθαρίσετε το μυαλό σας και να οργανώσετε τις σκέψεις σας. Αυτά τα ευέλικτα οπτικά βοηθήματα είναι μεγάλο κίνητρο για εσάς όλη την ημέρα. Και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τυχαία δημιουργικότητα που πρέπει να αποτυπωθεί και να επεξεργαστεί πριν εξαφανιστεί.

καλό ίντερνετ

Η όλη αρχή της εργασίας από το σπίτι βασίζεται στο γεγονός ότι ολόκληρη η ζωή μας διεξάγεται μέσω του Διαδικτύου. όλο και περισσότερο Οι επιχειρήσεις διασκεδάζουν με ιστοσελίδες. πουλήστε προϊόντα online Διοργανώστε εικονικές συσκέψεις μέσω Zoom ή Teams και δισεκατομμύρια email αποστέλλονται σε όλο τον κόσμο κάθε λεπτό. Μια σταθερή, ισχυρή και ισχυρή σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι απολύτως απαραίτητη.

Απόρρητο – Κλειστές Πόρτες

Τελικά Αν και η εργασία από το σπίτι είναι πραγματικό όφελος για πολλούς εργαζόμενους, Θα πρέπει όμως να υπάρχει διάκριση μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Η εργασία στο τραπέζι της κουζίνας κατά τη διάρκεια του COVID μπορεί να γίνει περιττή. Ωστόσο, μπορείτε να κλείσετε οριστικά την πόρτα μεταξύ του ενός πράγματος και του άλλου. Το WFH δεν αποτελεί δικαιολογία για να θέσετε σε κίνδυνο τον επαγγελματισμό σας. Την ίδια στιγμή Έχετε το δικαίωμα να έχετε προσωπική ζωή. Και η δουλειά σας δεν πρέπει να επιβάλλεται.

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *